2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1784840 بازدید | 106915 پست
هممون این چند روز این حسو تجربه کردیم😬😬مادرشوهر من سالای قبل یه پولی به پسرم میداد میگفت مال تو و ...

من موندم چرا سر جاریت انقد دست و دل باز شده!

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهمم چی میگیهمین رفتارشون باعث شد واسه مهمونی پنجشنبه شب، من حداقل ۲ تومن سود کنمچون شیک و مجلسی د ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺

راست میگهترکا به متاهلا ( سمت ما به آقایون) جوراب میدنتو ام که مردی حالا مجرد🤪تازه ترکا به عروساشون ...

مستقل یعنی به دخترا و پسراش عیدی داد به تو نداد؟

عه سر این تعطیلن؟؟نمیدونستمب ما دیلی خیلی دوره سمت کارخونه بستنی میهن 😐😐😐😐😁 هرچند ک دیلی هم واس ...

عاطفه برو از عمده فروشیا بخر اوناهم میدن

من موندم چرا سر جاریت انقد دست و دل باز شده!

از مهسا نپرسیدیم چجوری با هم آشنا شدن؟

یعنی انتخاب مادر شوهر بوده یا …؟

با اینجور خرج کردنای غیرعادی بنظرم میاد انتخاب مادرشوهر یا از فامیل مادرشوهر باشه

مستقل درک میکنم آدم اون لحظه یه جوری میشه خودم بارها تو اون موقعیت بودم 😞😞😞پدر بزرگ عزیزتون رو خد ...

قانون خاصی نداره و به رسم خونواده ها انگار بستگی داره سمت ما دم عید به بچه ها میرسن و عیدی رو فقط به بچه های کوچیک میدن مثلا یکی۱۸سالش باشه میگن زشته بزرگ شده بهش عیدی بدیم😂😂😂(چون مثلا مبلغ کمه)ولی من خودم مثلا به بچه ی پسرعموی همسرم چون بزرگ بود عیدی رو تو پاکت پول میذاشتم بهش میدادم .یا پدرشوهرم بااینکه من عیدا اونجا نمیموندم عیدی منو میذاشت کنار وقتی برمیگشتم بهم میداد برام جالب بود ( بااینکه هم استانی هستیم ولی بازم این رسمشون باما متفاوته) 

یا مثلا موقع عروسی یکی از بچه ها که میشه برای بقیه بچه های تو خونه هم لباس و طلا میخرن الان جشن دخترداییم بود عروس و دخترای دیگه ی داییم خرج لباس و آرایشگاه و آتلیه خودشون و بچه هاشون رو میدونم داییجونم داد دیگه نمیدونم طلا گرفته یا نه چون خیلی گرون شده بود طلا.

من خودم تاحالا از مادرم عیدی نگرفتم😂😂😂😂 ولی مثلا بهم برنج داده گفته ببر برا خودت بفروش پولشو بگیر. 

از مهسا نپرسیدیم چجوری با هم آشنا شدن؟یعنی انتخاب مادر شوهر بوده یا …؟با اینجور خرج کردنای غیرعادی ب ...

منم نمیدونم حالا بیاد تعریف میکنه آخه خیلی خیلی فرق میذارن

قانون خاصی نداره و به رسم خونواده ها انگار بستگی داره سمت ما دم عید به بچه ها میرسن و عیدی رو فقط به ...

تو خانواده همسرم خیلی رسم ها هست ولی برای من هیچکدوم اجرا نشد 

ولی میبینم مثلا خاله ها و دایی های همسرم برای عروسیشون اون کارو کردن 

به من یه کلام گفتن شاغله نیازی نیست ما چیزی بدیم 🙄🙄🙄

از مهسا نپرسیدیم چجوری با هم آشنا شدن؟یعنی انتخاب مادر شوهر بوده یا …؟با اینجور خرج کردنای غیرعادی ب ...

مستقل من یه چیزی رو کشف کردم 

هر فرزندی رو( ولو اون فرزند  چوب تو استینشون کنه ) بیشتر دوست داشته باشن همسر اون فرزند سوگولی میشه 

اینو تو فامیل همسرم خیلی به وضوح دیدم 

مثلا آقای x رو به دلایلی بیشتر دوست دارن 

ولی y  رو نه 

حالا زن y هر چقدر بهتر از x باشه و بیشتر احترام بزاره بازم زن xمحبوبه 

کلا قانون‌ شون اینه 

حتی اگه زن x شر و سلیطه باشه ولی چون زنه پسر محبوبشون هست محبوبه 

همینطور بچه های این آقا هم نوهای محبوب به حساب میان 

ولی زن اون بکی پسر خودشو برای خاندان شوهر بکشه بازم میگن نه اون یکی عروسمون خوبه 

قانون بعدی 

باید در لحظه جواب متلکهاشون رو بدی که متاسفانه مغز من اون لحظه قفل میشه و دوهفته بعد جواب پیدا میکنم 😅😅😅