2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1398507 بازدید | 77570 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نههههیعنی میگین شوهراتون علاوه بر نون خریدن ماساژتون هم میدن؟؟؟جل الخالق🤣🤣

مگه برا شما ماساژ نمیدن😅😅😅😅

از خارج برامون روغن آووکادو آوردن با اون ماساژ میده🤪🤪🤪

راستی روغن اووکادو داریم ؟؟ ؟؟؟

فکر نکنم همش ابه 

مگه برا شما ماساژ نمیدن😅😅😅😅از خارج برامون روغن آووکادو آوردن با اون ماساژ میده🤪🤪🤪راستی روغن ا ...

جووونز💃👙

آقا مکان باشه ،ماساژ دهنده و ماساژگیرنده باشه

با روغن جامدم میشه ماساژ داد🤣🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مگه برا شما ماساژ نمیدن😅😅😅😅از خارج برامون روغن آووکادو آوردن با اون ماساژ میده🤪🤪🤪راستی روغن ا ...

نه واقعا کی ماساژ دریافت میکنین

یهو بچه ها درو وا نمیکنن بیان؟

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

جووونز💃👙آقا مکان باشه ،ماساژ دهنده و ماساژگیرنده باشهبا روغن جامدم میشه ماساژ داد🤣🤣

جآمد میماسه دختر

روغن زیتون خوبه

مکان ما خونمونه

شوهرم شیفتیه بعضی روزا ایشون خونه است بچه ها نیستن 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

دوستم مادرشوهر و مادرش خیلی بچه هاشو نگه می‌دارند اینا همیشه خونه خالی دارن 

جآمد میماسه دخترروغن زیتون خوبهمکان ما خونمونهشوهرم شیفتیه بعضی روزا ایشون خونه است بچه ها نیستن 🙈� ...

شوخی کردم😅

اهان که اینطور

آخ آخ💃🕺👩‍❤️‍👨👙🫦

امیدوارم هیچوقت زمانی که بچه ها خونه نیستن وهمسر شیفتش نیس پریود نشی😂ضدحال سختیه🥴

سلام دلبری خوبم خوبی بابا راحت ریلکس بخون کنکور نداریم ازش که بچه ها واقعا دیگه کم میان جیران تبسم د ...

سلام عزیزم خوبم مرسی اره مشغول درس بچه ها و کارای خونه ، میخوای همه جمع شن؟

شب جمعه ساعت ۱۲ شب به بعد وعده دیدار ما ، عکس بذار حس تحویل بگیر ،

خانما اطلاع رسانی کنید   

بچه ها عکس دستم ولحافم🤣

صفحه ۵۱۱۲ 

قربون انگشتاتون یه گزارش غیر اخلاقی رد کنین براش 

شناسایی نشم🤣🤣🤣

چرامیخندم😆