2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1380761 بازدید | 75895 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها یادتونه همش لکه بینی داشتم ولی خب قطع شده بود چند روزی اما کمر و شکمم گاهی تیر می کشید پنجشن ...

دیفن خیلی ناراحت شدم برات. 😢😢😢سخته وقتی صدای قلبشم شنیدی و این اتفاق بیفته. ولی راست گقتن دکتر منم میگفت جنینی که مشکل داشته باشه خودش قبل 3 ماهگی سقط میشه. عزیزم لحظه لحظه اش رو منم تجربه کردم. میدونم خیلی ناراحتی واقعا هیچی نمیتونه الان ارومت کنه. ولی مواظب خودت باش. انشالله خدا به وقتش نی نی تو بهت میده. من تو بیمارستان سقط نکردم یعنی نشد همه ی این اتفاقا تو خونه افتاد. از شدت خونریزی بیهوش شدم. هر وقت خونریزیت تموم شد حتما یه سونو بده. اگرم بود نگران نباش با پریودی بعدی دفع ميشه. گرمیجات زیاد یخور مثل حلوا و کاچی. خرما و مویزم بخور خون سازن. از لحاط روحی هم مواظب باش. سعی کن تنها نمونی زیاد. 

بچه ها یادتونه همش لکه بینی داشتم ولی خب قطع شده بود چند روزی اما کمر و شکمم گاهی تیر می کشید پنجشن ...

🥺🥺🥺🥺دیفن عزیزززم 

ای جانم 

خودت خوبی ؟دختر عزیز گروه  توکل بر خدا 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

دیفن جان این اتفاق برای من هم افتاد.معمولا زیر۱۲هفته،جنینی که مشکل ژنتیکی داشته باشه خودبخود سقط میشه.منظورم مشکل ژنتیکی خاص نیست که نگران باشی.من سالها قبل منشی دکترزنان بودم وخیلی چیزها ازشون یاد گرفتم.

بهتره الان تا قطع شدن خونریزی فقط خودتو تقویت کنی و قرص آهن وغذاهای خونساز بخوری.حتما بعد از قطع خونریزی سونوی مجدد بده.این اتفاق بین خانومها رایج هست وبعدش بارداری خوبی دارند مثل خودم.

سعی کن حلوا وکاچی بخوری وتا یکی دوهفته مراقبتهایی رو داشته باشی که خانوم تازه زایمان کرده بایدداشته باشه.یعنی کمروشکمت روگرم نگهدار...غذای مقوی بخور....بارسنگین بلند نکن

خدایا بی نهایت شکرت

دکترا تشخیص دادن بابام سرطان داره

ای خدااااا قلبم داره وایمیسته

۴ ساعته دارم گریه میکنم دلم آروم نمیشه

توروخدا براش دعا کنید

ای خدا دردش بجون من😭😭😭

از یکشنبه گقتن شیمی درمانی

خدا این چه بلایی بود

عزیزم ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

نمی‌دونم چی بگم

نمیدونم چی بنویسم واقعا

خیلی مراقب خودت باش 🥲🥲🥲

دکترا تشخیص دادن بابام سرطان دارهای خدااااا قلبم داره وایمیسته۴ ساعته دارم گریه میکنم دلم آروم نمیشه ...

بهار جانم بلا ب دور باشه

فامیل ما شیمی درمانی انجام دادند خوب شدن 🥲♥️♥️♥️

و اینکه دکتر گفت خیلی امیدواری تأثیر داره ♥️♥️ ان شاالله زود شفا پیدا کنن 🥲♥️♥️♥️