2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1380765 بازدید | 75895 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید چون بچه دیگه ای نبوده این چیزایی که میگید رو بنده ندیدم کلا یک پسر و دختر دارن که لیرمحبتی رو د ...

اره دیگه کسی نبوده

ولی کلا دقت کنی تو اکثر خانواده ها یکی از بچه ها سوگولیه 

همسر اونم بعد ازدواج سوگولی میشه 

بچه ها  یادتونه همش لکه بینی داشتم ولی خب قطع شده بود چند روزی اما کمر و شکمم گاهی تیر می کشید 

پنجشنبه یهو خونریزی شدید و درد شکم اومد سراغم

یعنی در حد مرگ

اولش کم بود و قابل تحمل ولی در عرض چند ساعت افتضاااح شد

رفتم دکتر، سونو اورژانسی انجام دادن گفتن جنین سقط شده

دکترم می گفت احتمالا مشکل تکاملی داشته برای همین خود به خود سقط شده

نمی دونم چرا ولی از اولم همش استرس داشتم یه چیزی بشه، حسای منفی همش دور و برم بود

چون دیر هم فهمیدم و خیلی چیزارو نمی دونستم و رعایت نکرده بودم

همه می گن خوشحال باش خودش سقط شد و با مشکل به دنیا نیومد

ولی واقعا نمی دونم چه حسی باید داشته باشم... انگاری یهو پوچ شدم

حتی باورم نمیشه تونستم اون همه درد رو تحمل کنم ....مسکن هم نمی زدن چون می گفتن ممکنه سقط کامل نشه!

فعلا دو هفته استراحت دادن بهم و قرار شد بعد از قطع خونریزی دوباره برم سونو و پیگیری در مورد بقایا.

یه مدت شاید نتونم تلفن اینارو جواب بدم

خواستم بهتون خبر بدم که نگرانم نشین

بچه ها یادتونه همش لکه بینی داشتم ولی خب قطع شده بود چند روزی اما کمر و شکمم گاهی تیر می کشید پنجشن ...

عزیزم😓😓😓😓 

نمیدونم چی بگم 

الان برات سخته هم جسمی، هم روحی 

به مرور از لحاظ جسمی حالت خوب میشه 

از لحاظ روحی هم مراقب باش 

دوست دارییییم

بچه ها یادتونه همش لکه بینی داشتم ولی خب قطع شده بود چند روزی اما کمر و شکمم گاهی تیر می کشید پنجشن ...

لعنت به من

لعنت به فراموشکاری من 

به اندازه چی خجالت زده و شرمنده ام

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

ای وای دیفن عزیزززززم 🥺🥺

بگرررررردم الهی 😔😔😔☹️

غصه نخور عزیززز دلم حتمااا مصلحتی بوده 

توکل کن به خودش که بهترین تقدیرهارو سر راهت قرار بده 

قربونت برم نگران مباش شکررر کن 

زنداداش منم سال پیش باردار شد 

وهمینطور مثل شما نمیدونم هفته ی چندم بود توی سونو بهش گفته لودن ممکنه مشکل داشته و دقیقا مثل شما سقط شد 

تولش خیلی بی تابی میکرد حتی مادررخودم 

کلی دعواشون کردم 

که راضی نباشید یک موجود بی گناه که به خواسته ی ما به این دنیا میاد. با مشکل بیاد و تا عمر داره عذاب بکشه 

حتما تقدیرش این بوده و حکمتی داشته 

تازه خدارو شکر کنید که خودش سقط شده و با مشکل متولد نشده 

برات آرامش و حال خوب آرزومندم دوست خوبم

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c