2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1311546 بازدید | 71186 پست
اوووووو خورد و خوراک و خوردنی که الان تا هر کانال و شبکه و اینستا و و گروهی رو باز کنی دستور و مدلای ...

اوووووه خواهر کی حالش رو داره😅😅

بعد چطور انار تو سالاد اخه😭😭😭😭سالاد عشقه عشق... و راحت خورده بشه نه اینکه چیز سفت بیاد زیر دندونت وسط کلم و خیار و هویچ😭😭😭 غیر قابل خوردنه. 

اون کنکل که خوندم خیالم راحت شد😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از دستور ماریا قناد درست کردم کاربری ک کار های شیرینی پزی اینا انجام میده

اره میشناسمش کاملا👌🏻

خیلی کیک و شیرینی درست میکرد و با دستور و عکس میگذاشت خیلی خوب بود. 

من از دستور ماریا قناد درست کردم کاربری ک کار های شیرینی پزی اینا انجام میده

البته راحته کاری نداره ولی فعلا چون چیز میز شیرین زیاد داریم 

برای تا اخر هفته میزارم ماه بعد درست میکنم براش. 

اوووووه خواهر کی حالش رو داره😅😅بعد چطور انار تو سالاد اخه😭😭😭😭سالاد عشقه عشق... و راحت خورده بش ...

وای نگووووو عالیه عالی ما خیلی میدوستیم به نظرم برای یکبارم شده روش فکر کن

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
الان که داری میگی مهسامنم فکر پدرشوهرم دوماد رو بیشتر دوست دارهسر یه تصمیم مهم مالی از دوماد مشورت گ ...

مادرا معمولا خیلی دختر دوستن و مسلما داماد دوست میشن. اینا هم همینن. جونشون واسه داماد در میره. 

برای من مشکلش خیلی خنده داره با تحصیلات من ، شاغل بودنم ،تربیت خودم و بچه هام مشکل داره چون نسبت به ...

همسر منم میگه مسکل پدرم با من اینه که محناجش نیستم. میخواد رو ما کنترل داشته باشه ولی روش نمیشه. چون احتیاجیم نداریم و مستقلیم لجش در میاد. منم همیشه تو فامیلشون جوری هستم که میگن خوش به حالتون به خاطر عروستون اینا لجشون نیگیره که چرا از من تعریف میکنن. حتی عموی همسر بارها بهش گفته واقعا عروست ازت سره حرص میخوره. 😐😐

به قول همسر من فقط خودت رو دریغ کن ازشون باید خودشون متوجه بشن کی رو ازدست دادن وگرنه هیچ وقت درست ن ...

منم به همین نتیجه رسیدم. بیشتر حرص میخورن که من اصلا بهشون اهمیت نمیدم. 

چ جالب مستقلی جون اینقد ک خیاطی دوس داری و خیاطی هم کردی خیلی برام جالب بود

من کلا به هنر علاقه دارم رعدی جون

همین کیک و شیرینی که درست میکنم رو واقعا دوست دارم

کی بشه از این کارمندی دست بکشم برم تو این کار…