2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1311692 بازدید | 71196 پست
ای جان🤩🤩🤩🤩تبریک میگم😍😍انشالله بسلامتی بغل بگیریش🤱این سه ماه اول کلی مراقب خودت باش،کارسنگین ا ...

مرررسی عزیزممم♥️♥️♥️

خدا کوچولوی خودت رو حفظ کنه و افتخارن بشه در آینده

ای وای نگو مراقبت که من تو این چند وقت چه کارها که نکردم😅 شرمنده اشم 

بچه ام رو ترکوندم از بس کارای مختلف کردم😆

بیا بغلم فرفری جونم🥺🥺🥺مبارک باشه. خیلی خوشحالم برات. انشالله به راحتی و مثل اب خوردن این دورانو س ...

🫂🫂🫂🫂

مرسی مهسا جااانم♥️♥️

دیدی من سر قولم بودم؟ اگه دختر بود که عروس شماست

اگرم پسر شد که می مونم مستقل یا ننه علی بچه بیارن باهاشچن وصلت کنم😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاا

شوشو میلی نصب کرد😍🤪

ازم میپرسه مِلی چیه؟

گفتم ملی؟؟

گفت نه میلی

گفت تبلیغاتشو دیدم و …

خلاصه که نصب کرد

منم راهنمایی های لازم رو‌ بهش کرد

میگه الان گرونه ، داره میاد پایین

فردا ببینم چطور میشه

شوهر من همونی بود که من دم عید طلا خریدم گفت چرا همه پولتو دادی طلا؟🤬🤪

میترسید عید کم بیاریم که خداروشکر نیوردیم

سر خونه خریدن به ارزش طلا پی برد

@دیفن_باگوجه به نظرم بزاره بره جلوتر بگه خیلی بهتره. فقط مادرشوهر تنها یا خواهرشوهر تنها اینطوری و ...

مرسی از راهنماییت نازی جانم

فعلا همسرم ازم خواسته یه کم صبر کنم، که خودمون اول قشنگ با ابعاد موضوع اوکی بشیم

بعد به بقیه بگیم

🫂🫂🫂🫂مرسی مهسا جااانم♥️♥️دیدی من سر قولم بودم؟ اگه دختر بود که عروس شماستاگرم پسر شد که می مونم م ...

اره.. افرین به تو دختر خوش قول😍😍😍اتفاقا داشتم به این فک میکردم دختره یا پسر😇😇خوب شد واسه پسرم لباس دومادی خریدم دیروز😆😆

مرسی از راهنماییت نازی جانمفعلا همسرم ازم خواسته یه کم صبر کنم، که خودمون اول قشنگ با ابعاد موضوع او ...

یعنی به خواهرت نمیخای بگی؟؟

چطوری طاقت میاری؟😅

من هر خبر خوشحال کننده ای رو اول به خواهرام میگم

بس که حسشون واقعیه😍

بچه هااشوشو میلی نصب کرد😍🤪ازم میپرسه مِلی چیه؟گفتم ملی؟؟گفت نه میلیگفت تبلیغاتشو دیدم و …خلاصه که ...

بیار ناپلئونی ره ره🤪😂🤪اتفاقا ما دیروزداشتیم راجع به طلا حرف میزدیم. منم اوقدر گفته بودم قبل عید واسه خودش یه زنجیر کارتیه خرید بهش گفتم گرمی 2 تومن رفته روش. اون پولت چقدر بهت سود میداد. گفت راست میگیا. پول دستم اومد بازم بخریم😉😉

مرسی از راهنماییت نازی جانمفعلا همسرم ازم خواسته یه کم صبر کنم، که خودمون اول قشنگ با ابعاد موضوع او ...

بخدا میگم ولی بهم نخندی 

دقیق توی خوابم همینو گفتی 

گفتی پنج روزه تست مثبت شده و فقط شما خبردارین به بقیه بعدا میگیم 😀یکم فکر کنم ببینم باز چی گفتی تو خوابم 😅

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
ای خدااا😭♥️♥️

ولی یاد اولین سونو افتادم. وقتی عکسش افتاد رو مانیتور باورم نمیشد 😭😭چون دکتر گفته بود احتمالا مولار باشه بارداریت. اگه سالم باشا چند قلو میشه. چون بتام بالا بود. به دکتر با گریه گفتم ماله منه؟ چند تان؟ 😆😆😆دکتر ه گفت یه دونه. مگه قراره چند تا باشه🤣🤣