2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1199956 بازدید | 61865 پست
منم سوالم همین بود اصلااا🤣🤣🤣چرا باید کرد باشه

، خواننده و ترانه سرای ایرانی متولد شهر کرمانشاه است که دهم مهرماه ۱۳۹۸ خبر محکوم شدن در دادگاه به جرم فساد فی الارض منتشر شد. او عمده فعالیت خود را در مراسم‌های جشن عروسی به عنوان خواننده انجام می‌دهد. نام فامیلی اصلی او پورمست و متولد سال ۱۳۵۷ است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهانولی تی وی ال جی بهترهاز خود فروشنده ها بپرسی هم همینو میگنکلا کیفیت تصویر ال جی بهترهمال من ال ج ...

ولی من اصلا با ال جی نمیتونم ارتباط بگیرم وضوح تصویر سامسونگ بنظرم خیلی بهتره

برادر همسرم ال جی داشت اومدن خونه ی ما گفت خیلی فرقشه با سامسونگ، اونام رفتن سامسونگ ۶۵ اینچ خریدن

البته الان نمیدونم اصلی ال جی و سامسونگ هست یا نه

من لباسشویی و جارو برقیمم سامسونگه

۱۰ ساله دارم استفاده میکنم خداروشکر راضی ام

اهانولی تی وی ال جی بهترهاز خود فروشنده ها بپرسی هم همینو میگنکلا کیفیت تصویر ال جی بهترهمال من ال ج ...

ولی من اصلا با ال جی نمیتونم ارتباط بگیرم وضوح تصویر سامسونگ بنظرم خیلی بهتره

برادر همسرم ال جی داشت اومدن خونه ی ما گفت خیلی فرقشه با سامسونگ، اونام رفتن سامسونگ ۶۵ اینچ خریدن

البته الان نمیدونم اصلی ال جی و سامسونگ هست یا نه

من لباسشویی و جارو برقیمم سامسونگه

۱۰ ساله دارم استفاده میکنم خداروشکر راضی ام

آورینتو تنفس دیافراگمی، موقع دم شکم رو به بیرون میدی و نفس رو به تو موقع بازدم، شکم منقبض و نفس به ب ...

قاطی نکنم😁😁😁😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

خانوما یه مشورت

میدونم موضوعیه که درنهایت خودمون باید تصمیم بگیریم

ولی واقعا تو دوراهی موندم تنها چیزیه که نمیتونم درموردش تصمیم قطعی بگیرم

بنظرتون یدونه بچه تنهایی خیلی اذیت میشه؟

خودم واقعا دیگه دلم بچه نمیخواد ولی همسرو دخترم چندین ساله دارن خواهش میکن

دخترم چندروز پیش میگه خدایی نکرده شماها چیزیتون بشه من تنهایی باید چیکار کنم ببینید تا کجاها فکر کرده

خونه و ماشین دارم(البته اگر ایران خودروی خو...نخوار تحویل بده😂)

یه مقدارم طلا که خودمو دخترم برای استفاده داریم

باردار بشم نهایتا سه چهار ماهه اول بتونم برم سرکار

همسرم خداروشکر اهل و بسیار کمک کننده اس

اما روی مادرو مادرهمسرم اصلا نمیتونم حساب کنم 

شما باشید چیکار میکنید

ماجرای جیران چیه با خانواده شوهر😂خداروشکر عزیزم خوبه،چالش داریم با هم،نمیفهمم کی شب میشهشکمش هم به ...

جیران ماجرا نداره... ماهایی که ماجرا داریم مشورت میگیریم ازش😁😁خداروشکر... شاید دستت سرده یا قلقلکش میاد؟ 🤔🤔

همه بچه ها این طورن😅صبحانه،نهار،شامشو که میدممیان وعده هم هی یه ساعت یبار میپرسم فلان چیزو میخوری ب ...

منم از شیر گرفتم. شیر زیاد نمیخوره.. صبحانه عاشق پنیره، گاهی حلوا یا ارده و شیره یا ارده و عسل. میخوره.. ناهار و شامش پلو و خورشت میخوره با نصف کاسه ماست..بعضی وقتا هوس کنه موز میخوره.. بادوم فقط هندی میخوره، نارنگی که ده تا هم بدم میخوره... نمیدونم دیگه چی بدم.. مامانم نون میپزه واسش توش شیر میریزه.. به نظرتون کافیه؟معجونم می ما شیرو فقط اونجوری میخوره.. 

ناهاروشام هرچی خودمون میخوریم،فقط کوکوهارونمیخورههمیشه پلوهارو براش ی پیمانه جدامیپزم ،توقابلمه کوچی ...

دختر من اصلا تخم مرغ نمیخوره مجبورم پنکیک و کوکو و...درست کنم که داخلش تخم مرغ داره 

تا چند روز قبل که بقول خودش عاااشق کوکو بود،

هرموقع براش کوکو درست میکردم هر یک لقمه که میخورد میگف مامان ممنون که کوکو درست کردی من عاااشق این کوکوهام😂😂🥰 من هم براش درست میکردم هم کوکو سبزی هم سیبزمینی

داخلش گوجه و پیاز هم میریختم چون گوجه نمیخوره کلا ولی باز چند روزه فکر میکنم که دیگه عااااشقشون نیست 🫤

هرموقع هم که خورش داریم میگه من خورش نمیخوام برنج سفید میخوام 🫤دیگه مجبورم با هزار ترفند و استتار خورش زیر برنج بهش بدم....کلا خیلی مقاومت میکنه وگرن لقمه اول خورش رو که بخوره دیگه خوشش میاد ولی خب همون لقمه اول رو آدمو میکشه

پسته و کشمش و توت خشک هم میخوره با پفیلا 

میوه هم به زور فقط پرتقال رو کم و بیش خوب میخوره وگرنه که باید جلوش بشینم هی الکی بگم چقدر خوشمزس و فلان...تا اونم بیاد یکم بخوره 

خدایا شکررررت 😙