2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1200234 بازدید | 61893 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از شیر گرفتم. شیر زیاد نمیخوره.. صبحانه عاشق پنیره، گاهی حلوا یا ارده و شیره یا ارده و عسل. میخو ...

شیر که میگن روزی سه لیوان بدین،اگه نمیخوره توغذاهاش استفاده کن،دسر،فرنی،شیربرنج،کیک،پنکک،معجون که همه جور میشه درست کرد،

دخترمن لب به لبنیات نمیزنه😰

میگن ذائقه ها چندسال به چندسال تغییر میکنه،🤔

راستی مولتی واهن ومکمل...میدی؟

ببره ها

ببرش منقرض فک کنم.. ولی پلنگش نه... معروفتر.چون خودم پلنگ و بیشتر دوست دارم بیشتر به کار میبرم.. شوهرم همیشه بهم میگه پلنگ😁😁واسه بقیه میگن عشقم و جونم.. اینم شانس منه🥴🥴🥴

شیر که میگن روزی سه لیوان بدین،اگه نمیخوره توغذاهاش استفاده کن،دسر،فرنی،شیربرنج،کیک،پنکک،معجون که هم ...

آهن‌ تموم شده یادم رفت بگیرم.. ولی مولتی میدم روزی دو سی سی.. پس شکلش مهم نیست.. ماست و پنیر قبوله.. باید از دکترش بپرسم مکمل چی بدم.. تو چی میدی؟ 

چندوقته نه 🫣🫣

تا دوسالگی واجبه دیگه،

بعدش اگه اشتها نداشت اشتها اور،و هرچندماه  زینک بده

من دخترم هروقت چند روز زیاد عصبی بشه،حس میکنم کم خونه ویه ماه قطره آهن میدم درست میشه🙂

هراز گاهی ببینم زیاد چیزی نمیخوره مکمل میدم

آهن‌ تموم شده یادم رفت بگیرم.. ولی مولتی میدم روزی دو سی سی.. پس شکلش مهم نیست.. ماست و پنیر قبوله.. ...

سانستول میدادم تاماه قبل

آهن هم دکترش گف لیپوزوفر عالیه،همیشه از اون میدادم،تازگیا قطع کردم

اشتهااورهم نئوزینک

باریج هم گفتن خوبه،امتحان نکردم

آهن‌ تموم شده یادم رفت بگیرم.. ولی مولتی میدم روزی دو سی سی.. پس شکلش مهم نیست.. ماست و پنیر قبوله.. ...

نه دیگه مهم تامین کلسیم بدنه،بادامو توآب خیس کن، پوستشوبکن،نرمتر میشه ببین میخوره،کلسیمش زیاااده اینو دوس دارن بچه ها

،یاشیر بادام درس کن

دخترمن نمیخوره😡

سانستول میدادم تاماه قبلآهن هم دکترش گف لیپوزوفر عالیه،همیشه از اون میدادم،تازگیا قطع کردماشتهااورهم ...

اشتها آوری که توش زینک باشه نده میگن باعث بلوغ زود رس میشه.. من یه دوره لیپوزوفر دادم قرمزشو... اشتباهی 1 سی سی دادم بعدا دکتر گفت کمه دو تا بده، آبیش یه سی سیه. من سیدرال گوچه میدم. 

نه دیگه مهم تامین کلسیم بدنه،بادامو توآب خیس کن، پوستشوبکن،نرمتر میشه ببین میخوره،کلسیمش زیاااده این ...

خیس کنم شاید بخوره، فقط هندی میخوره،، امروز با پلو هم بادوم می‌خورد. می‌گفت نخو بده.. 😁اوایل به تخمه میگفت نخو همون روش مونده.. 

حال منم بد میشه ولی سر بچم حال مال سرم نمیشه قاطع برخورد کن نری یه وقت عذرخواهی کنی😬😬🤕🤕🤕 محسن ل ...

پایییییییززززز عذر خواهی از چی ؟از کی؟؟؟؟

من میگم شاید نتونم زیاد شلوغش کنم چون حالم بد میشه ولی همه حرفام میزنم با خاک یکسان بشه