2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1193840 بازدید | 61285 پست
ایشالله میخرییه همچین چیزی که دوست داری تو شهرتون چه قیمتی هست؟

بستگی داره  به منطقه عزیزم

اگه بخوام ویلایی اماده بخرم یه جای معمولی ۶ تومنی میشه 

ولی ما میخوایم زمین بگیریم خودمون بسازیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا هی از مظلومیت مردا بگیدنم نم اشکم داره در میاد😁همه زحمت میکشنزن بدون هیچ حقوقی بچه بزرگ میکنه ...

هم زنا هم مردا زحمت میکشن... هر کدوم تو جایگاه خودشون.. خانمای شاغلم گفتم کارشون مسلما سخت تره... ولی من خود برتر بینی رو نمی‌پسندم... 

نگاهشون حق با تو هست قطعا ولی مرد خوبم کم نداریم.... گاهی هم خانما هم به آدم بد نگاه میکنن و حرفای زشت میزنن اون به ذات طرف برمیگرده دیگه

هم زنا هم مردا زحمت میکشن... هر کدوم تو جایگاه خودشون.. خانمای شاغلم گفتم کارشون مسلما سخت تره... ول ...

اتفاقا این بار راجع به زن شاغل نگفتم مهسا

چون از محل کارش حقوق میگیره

خوب و بد تو هر دو جنس داریم

ولی من مردا رو اصلا مظلوم نمیبینم ولی زن مظلوم واقعا دیدم

منظورم این نیست که منکر زحماتشون هستم

خواهی نخواهی جامعه ما جنس مذکر رو برتر میبینه

اتفاقا این بار راجع به زن شاغل نگفتم مهساچون از محل کارش حقوق میگیرهخوب و بد تو هر دو جنس داریمولی م ...

فقط تو مظلومیت هم نظر نیستم چون مرد مظلوم کم ندیدم. 😁

راجع به شاغلا گفتم یه جمع بندی از کل حرفای امروزم بود... منظورم اینه همه رو باید درک کرد... فیلم سن پطرزبورگ دیدی؟ پیمان قاسم خانی میگفت دست خودم نیست، زرت همه رو درک میکنم 😆😆منم الان تو همین موقعیتم.. میگم راجع به همه ی افراد یه قشر نظر منفی ندیم.. من مردید از نزدیک دیدم ارثیه ی زنشو بالا کشید و طلاقش داد. و زنی رو دیدم که اموال همسرشو به اسم خودش کرد و جدا شد... هر دوتاش بده.. 

خیلی پراکنده حرف زدم میدونم، خودت وصلش کن 😎

2810