2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1193684 بازدید | 61278 پست
جیران دلم خواست زنت بشم 😅😅اگه مرد بودی خودم رو حتمااا به هر روشی که شده غالب میکردم بهت 😂

نارین شوهر من میگه

من اگه زن بودم قطعا یه پسر پولدار زشت پیدا میکردم

فقط پول ازش می گرفتم خرج میکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین خلاصه من هم ایده آل ذهنیم و هم نحوه زندگیم رو‌ گفتم. 😁 سکرت مکرت نداریم😁 آخ که من دوست داشتم ...

جیران من 

خودم زنت میشم خیلی هم مهربونم 

خوشگل هم میشم برات قول میدم 

سرخوش نیستم زیاد که اگه تو شوهرم بشی سرخوش میشم 🤣🤣🤣

حرف های این چندروزتون رو خوندم

من خودم خیلی مستقل بودم ، کلا از پدر مادرم هیچ وقت توقعی نداشتم ، از همون دانشجویی رفتم سرکار و هر کار دلم خواست کرد و هرجا خواستم رفتم 

عادت نداشتم خواسته هام رو بگم

ولی فضای نی نی سایت روی من در امر ازدواج تاثیرگذار بود😁 من از سال ۸۹ عضو سایتم

سال ۹۸ عقد کردم ، تو عقد که اصلا نه روم میشد چیزی بخوام و کلا میگم همیشه مستقل بودم و اصلا از لوس بودن خوشم نمیومد ، دخترای لوس رو مخم بودن

ولی بعدش دیگه خودمو تغییر دادم😁 به شوهرم میگم من فقط برای تو لوسم و به شدت باید همیشه ها ناز منو بخره🤣

هر وقت لازم باشه میگم من خیلی قوی ام ، هر وقت لازم باشه میگم ضعیفه ام (به شوخی ) 

مثلا اگه طبق همون روحیه مستقل بودن پیش می رفتم تو خونه خرج میکردم و هرجی میخواستم خودم برای خودم می خریدم ، ولی کم پیش میاد

اکثرا چیزی لباسی هم بخوام بخرم با همسرم هستم که حساب میکنه ، یا کارتشو گرفتم و برام پول زده

این حس خوبی به نظرم به مرد و زن میده❤❤

ولی اینطور نبوده که پولامو برای خودم جمع کنم ، اصلا زندگی مشترک رو اینطوری نمی بینم ، من همه پولامو جمع کردم که به امید خدا خونمون رو میخوایم بزرگتر کنیم خیلی تاثیر گذاره.

و با تلاش دوتاییمون زندگیمون رو بهتر کنیم💗

نارین پریروزا یه چیزی اینجا خوندم به فکر فرو رفتم یه بار رفته بود سفر، روم به دیوار پول سفرش رو هم م ...

عییی عییی مردک چندش 😖😖😖😖

یعنی دقیقاااا تو مرد بودی اون زن 

تو یه مرد لارج اون یه زن اب زیرکاهه بِکَن

نارین شوهر من میگهمن اگه زن بودم قطعا یه پسر پولدار زشت پیدا میکردمفقط پول ازش می گرفتم خرج میکردم

ای خدااااااااا🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام خوبی؟؟ چی بگم والا نمیدونم😁 کلا من غرورم با صد تا مرد جنگی برابره🤣🤣🤣🤣‌ سعی میکنم از کسی چی ...

من مجردی اینطوری بودم الانم با مادرم راحت نیستم چیزی بخوام (البته آب واینا نه😁) ولی باهمسرم اینطور نیستم راحت میخوام همه چی.

ای وای😂😂😂از تصورش دارم دیوونه می شم، اما حسین نامردی کرد😆می گم میشه داری جیران رو دعوت می کنی من ...

وووی قربونت برم من 

من با عشق و افتخاااررر دعوتت میکنم عزیزم 

حتماااا خوش میگذره 

پسرام براتون چنان نمایشی بازی کنن که ...😆😆😆

ولی کلا پسرای من عاااشق مهمانن هرکی باشه یه پیرزن غرغرو و پیرمرد بداخلاق هم باشه کیف میکنن 

اینقد بامزه بود که نگووشلوار ۶جیبه هم پوشیده بود اخمممم عین قلدرا راه میرفت با عصبانیت و تند تند میر ...

آخی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شلوار کوردی هم بپوش خواهرشوهرم برا پسر بزرگم خرید دومی یکم بزرگ شه میپوشم براش😁😁😁 بخندیم😁

نازی هر کی یجوره من عاشق نوشتنم خیلی حرفایی که مینویسم اگه تو جمع باشم نمیگم واقعا شاید بحث کمبود خی ...

جیران قربونت برم امشب چرا حرف منو بد برداشت میکنی 😅

ببین جیران جان منظورم من نگفتن نیست اصلا.... مثل اون قضیه که بارداری هم نگفته بودن برای دخترخواهرشوهرت. 

ببین مثلا تا پبش زن ها میشینی میان میگن وای شوهرمون میکه بهترین ها رو بخر..... فلان برامون میخره میوه موردعلاقه مون میخره..... خووو برا ما هم همینطوره چه بسا بیشتر و بهتر از اون شخص لارج تر از اون حتی....ولی تعریف کردن و پز شوهر دادنشون کمبود هست.... و گرنه همه با شریک زندگیشون شکر خدا خوش و خرم هستن و مردشون همه جوره هواشون داره. 

بهترین رو براشون فراهم میکنه. 

ولی بعضی ها فک میکنن فقط شوهر اونها اینکار میکنه برا بقیه کمربند به دست هستن......من فقط برا مامان و بابام  تعریف میکنم اینها رو که بدونه جریان زندگیم چطوریاس 😍😍👌🏻

همین که مهسان گفت در چند پست قبل. 

@مهسان اندیشه

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810