2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1193871 بازدید | 61286 پست
بله گلمبیا بگو خانمای جنوبی چطوری اینقدر خوش پوشن؟ لباساشونو از کجا میخرن؟میرم بیرون یه لباسایی تن م ...

عزیزم 

می گم ما ک جنوبیم ی سری لباسامون خیلی نگین کاری دارن

ی حالت سنتی هس 

پارچه هاش و چادراش 

بندر می تونم آدرس بدم؟

من که تورو خوب میشناسم متوجه منظورت شده بودم... حرفم چیز دیگه بود😘😘😘ببخشید اگه ناراحت شدی فک کردی ...

نه من ناراحت نشدم اصلا چرا باید ناراحت بشم گلم؟فقط انگار اومدم خودم برا شفاف سازی علت تشکر توضیح دادم دوست عزیزم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فیشال تاثیر داره؟ کاش یکی منو هول بده برم خال خالیامو بردارم☹️

تاثیرشو نمیدونم 😅یه خانمی تبلیغ میکرد برا آلبومش 

کلی توضیح داد که چند مرحله کار بامواد خارجی دارم و ال میکنم بل میکنم پوست مرده رو برمیدارم براق و روشن میشه ....خال رو فکر نکنم 

برا خال لیزر باید بری 

خالا فیشال درسته یا فشیال یا فیشیال ؟

دوستان  سلام

پروتیین وی ارزون خوب چیه

اصلا به جاش چی استفاده کنم.یا میشه تو خونه درست کرد؟؟

من چون وزن زیادی کم کردم بدنم شل شده مزبی گفت باید روزاته پروتین وی مصرف کنی

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
تاثیرشو نمیدونم 😅یه خانمی تبلیغ میکرد برا آلبومش کلی توضیح داد که چند مرحله کار بامواد خارجی دارم و ...

آره من لیزر که میرفتم خانما میومدن انجام میدادن ولی خب نمیدونم چطو میشدن.آره برا خال باید لیزر رفت‌. نمیدونم کدومش درسته🤕

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
الان اینقد کتک کاری کردن و جیییغ و داد کردن که من مغزم درد میکنه سرم که هییییچ خدا شاهده حتی نمیتونم ...

کوچیکه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣پ

الان اینقد کتک کاری کردن و جیییغ و داد کردن که من مغزم درد میکنه سرم که هییییچ خدا شاهده حتی نمیتونم ...

کوچیکه🤣🤣🤣🤣🤣🤣پسر کوچیکه ی منم لاتی راه میره مخصوصا وقتی تسبیح میگیره دستش خنده دار تر هم میشه😁

🤣🤣اخه صبح داشت میرفت سرکار همه ابزاراشو ریخته بود تو یه کیف ابزار که اتفاقا خودم براش خریدم. گفتم ...

روز مرد براش بخر الان این پول رو کولباش نکن برو برا خودت یه چی بخر.

تاثیر داره؟ من فقط اسمشو از خواهرشوهر شنیدم حتی نمیدونم دقیق چیکار میکنن با ۵۰۰ میشه؟من ۵۰۰ دستم رسی ...

اینجا ۶۰۰هست اره چرا تاثیر نکنن

جیران داشتم پستت رو میخوندم طاها اومد بالا سرم جیغ و گری(داشتن با هم کتک کاری میکردن داداش های مهربو ...

ای وای😂😂😂

از تصورش دارم دیوونه می شم، اما حسین نامردی کرد😆

می گم میشه داری جیران رو دعوت می کنی منم باهاش بیام؟ قول میدم قشنگ پسراتو سرگرم کنم

حس می کنم خونه شما خیلی خوش می گذره😁😁😁

@ای_داد_بیداد   دارم ریز ریز هماهنگی هاش رو می کنم که منم ببری خونه نارین🤪 رو قولمم هستم زیاد حرف نمی زنم فقط شلوغکاری با پسرا👻

سلام عزیزمگزینه دو،🎗️تاچندساله دیگه داشتن سه تا خونه شاید برای خیلیا آرزو بشه،🎗️آدما برای اضافه شد ...

ممنونم وقت گذاشتی 

چون زمینش کم هستش ،و باید از پشتم از همسایه فاصله بزاریم 

و‌با احتساب پله ،میشه یه ۱۱۰یا ۱۱۵ متری تک واحدی ساخت🤔

به نظر خودم کوچیکه 😔😔و خونه ی ایده آل من نیست 

منم به درامدش فکر میکنم  ولی میکن وقتی اپارتمان بسازی خودت مستاجر میشی و رفاه میاد پایین 😔😔این فکرم منو اذیت میکنه 

اینم بگم اگه بخوام دوبلکس بسازم برای خودم ،میرم یه کوچولو منطقه پایین تر و مثلا پول یه اپارتمان در منطقه ی خودمون کلا هزینش میشه (شاید یه کم بیشتر)

2810