2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407043 بازدید | 78272 پست

سلام خانما شبتون بخیر...

والا امروز از آسمون جهنم می‌بارید 🥵🥵🥵🥵

رفتم باشگاه زرت برق رفت 😩😩😩 تو گرمای جهنم ستامو زدم...

اومدم زود رفتم حمام..

بعد ساعت ۴رفتیم روضه حضرت رقیه 🤗

جمعیت زیاد بود باز تو گرما بودم 🥵🥵🥵

دخترمو با کتاب باد میزدم...

بعدش رفتیم با مامانم اینا کمد بخرن..باز گررررما 🥵🥵🥵

اومدم خونه خودمون باز رفتم حمام 🥵🥵 دخترمم بردم ک گرما زده نشه...

شام نتونستم بخورم.. همینطور افتادم حال مال ندارم 🥵

خدایا رحم اله..یعنی رحم کن 😁 

خصومت شخصی داری خدا؟😮😮😮😁

این محصولات باغ مامانم اینا تو ییلاقشونه😍لوبیا سبز، گوجه و کدوخورشتی هم چیدم که تو عکسا نیست😄واقعا ...

به به 😍😍😍😍 نوش جونت 🥰

من عاشق روستام..

عاشق اینم محصول بچینم 😍

وااای حتی برم کارگری 😮😄😄😄بس محصول چیدنو دوست دارم 😍😍😍

من مال روستا باید میشدم 🥲🥲🥲🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام جیران مرسی که با وجود خستگی زیاد توضیح دادی برام🙏🏻🙏🏻💐🌹🌹ببین جیران با تغییر محل و شرایط ...

نازی جان انشالله شما هم زودتر صاحب خونه میشی امسال سفره هفت سینو خونه ی خودتون بچینید. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام عزیزم اون روز هرچی ریپلی کردم ارور داد مرسی از احوال پرسی ات امیدوارم این حس و همه منتظرا تجربه ...

سلام عزیزم

حالت خوبه؟

فسقلی خوبه 😍

حالت طبیعیه... واسه زایمان..

فقط خودتو زیاد درگیر نکن ک خدایی نکرده افسردگی نگیری

مقوی و قرص مولتی ویتامین حتماااااااا بخور شیر میدی ضعیف نشی

سلام‌عزیزمممنونم عزیزمخدا عزیزان شما رو هم حفظ کنهخداروشکر که لبخند اومد به لبت😘😘😘

ساغر جان شما رو یادمه. خیلی خوشحال شدم بابت بارداری تون. انشالله صالح و نامدار باشه. ❤️❤️❤️

چند بار پیام دادم ولی سایت ارور میداد. 😩😩

سلام عزیزم آره خداروشکراما هنوز خلط دارهای بابا 🥺🥺🥺من همیشه اینو ب همه میگمدمنوش گل میخکفوق العاد ...

قربونت. نمیزاره اسپری بزنم با گریه اسپری زدم و سیتریزین دادم، میگفت اجی نه ☹️☹️☹️چون عطسه میکنه میاد پیشم میگه عععچچچچوووو😆😆

خودمم ج شونده چهار تخم یا گل 🤔🤔نمیدونم،خوردم رادمان خوب شه من جون میگیرم. 😩😩

به به 😍😍😍😍 نوش جونت 🥰من عاشق روستام..عاشق اینم محصول بچینم 😍وااای حتی برم کارگری 😮😄😄😄بس مح ...

جمع کن بیام دنبالت بریم ییلاق

چند تا گوسفند می گیریم  نوبتی می بریم چرا

باغ هم که هست

قشنگ معیشت مون تامین میشه

تازه اونجا خنکم هست

شب پتو پیچ بودیم بازم یخ زدیم🥶

فقط زمستون برف میاد و یه کم زندگی سخته که اونم با گوسفندا می ریم قشلاق 🤣 فقط شاید نگهداریش تو حیاط مامانم اینا سخت باشه که اونم یه جوری حل می کنیم😆😆

[QUOTE=349143305]نازی جان انشالله شما هم زودتر صاحب خونه میشی امسال سفره هفت سینو خونه ی خودتون بچینید. 

قربونت انشالله گلی به امید خدا🙏🏻🙏🏻

مرسی از دعای قشنگت 🌹💐💐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
قربونت. نمیزاره اسپری بزنم با گریه اسپری زدم و سیتریزین دادم، میگفت اجی نه ☹️☹️☹️چون عطسه میکنه میاد ...

مرسی گلی از دعای قشنگت🙏🏻🙏🏻🌹💐

انشالله به امید خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام عزیزم صدالبته که یادمه گلم ،مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم برات ،یادمه پارسال برای شما وجیران ...

عزیزم مهربون شیوا🥰🥰🥰خیلی دوستت دارم ازراه دورمیبوسمت 

الحمدلله دعات گرفت برای منم دعاکن صحیح وسلامت باشه عزیزدلم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام دوستانشبتون بخیرامیدوارم که حال همتون خوب باشه و تونسته باشین هدفهای مالی و غیر مالی تون رو یکی ...

الهی هزاربارشکر ان شاالله به سلامتی وبه وقتش بغلش بگیری

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم مهربون شیوا🥰🥰🥰خیلی دوستت دارم ازراه دورمیبوسمت الحمدلله دعات گرفت برای منم دعاکن صحیح وسلام ...

قبونت عزیز دل همشهری فدوه لهلطول  

مرسی از بوست ،شمام لپتو بیار جلو ماچ بگیر      

جدی میگی بسلامتی ، یه ندایی صدایی درگوشی حداقل.

چندماهه؟  

تولد گل دخترت مبارک باشه گلی 💐🌹🌹من باشم چون خودم گوشت خور نیستم برعکس جیران🌹حتما یکی از غذاهام.. ...

سلام عزیزم ممنونم ازت خیلی لطف کردی ، عزیزم دخترم کوچیک نیست ۱۸ سالشه ، پفیلا و این خورده ریزا بیشتر برا بچه ها جذابه ، معمولأ میز تولد نمیچینم ، کلأ من با بقیه فرق دارم ، دوست ندارم جلو چشم بقیه مراسم تولد بگیرم ، فقط دورهمیشو دوست دارم نه کادو نه بادکنک آرایی ، کلأ دورهمی زیاد میگیرم و تزییناتو بیشتر برا شب یلدا و کریسمس دارم و سعی میکنم به هر بهانه ای خانواده ها دور هم جمع باشند ،زرشک پلو خیلی خوبه ولی بیشتر تو زمستون میذارم ، تو تابستون زیاد با مرغ رابطه ندارم ، کبابی هم برا عیدا و دورهمیای توی باغ که راحت منقل و آتیش داریم ،آره کیک تولد هم همسر منم چون خیلی کیک خامه ای دوست داره همیشه میگه به اندازه ای بخرید که آدم سیر بشه ، تولده و کیکش 😍 ولی میدونی ، اکثرأ خواهر های همسر رژیمند و قر و فر میان برا کیک خوردن ، میگند هوا گرمه اینهمه خامه حال آدمو خراب میکنه ، تو مهمونی باید به ساز همه برقصم ، تو اقوام خودم هم دو نفر گوشت و مرغ نمیخورند ، برا اونا مجبوری یه مقدار کشک بادمجون یا یه غذای غیر گوشتی میذارم ،خواهر شوهرا گوشت گاو دوست ندارند، کلأ همه ذائقه ها رو حفظم و باهاشون کنار میام و میدونم هم کلی کیک اضافه میمونه ولی همسرم مثل شما عاشق کیکه و خوشحال هم میشه که خودش زیاد میخوره 🤕 میگه هر کی نمیخواد بیارش اینجا ، جوونای فامیل رو جمع میکنه دور خودش و انقدر کیک و شیرینی و چای میخورند که دیگه جایی نمیمونه براشون😂 

عزیزم به نظرت سالاد اولویه یا وسایل ساندویچی سنگین نمیشه ؟ سر شام یا بعد از شام اصلأ خورده میشه؟ زیاد دوست ندارم چیزی اضافه بیاد ، غذای مانده دوست ندارم برا همون میگم اضافه نباشه ، خورشت هم هر چند مدل بذارم از مقدارش کم میکنم تا زیاد نباشه ، هرچند همیشه فسنجون زودتر تموم میشه و مرغ هر چقدر هم کم بذارم بازم زیاد میاد. زیتون پرورده هم تو خونه ندارم ولی کلم قرمز رو فردا یه کلم بگیرم زودی آماده میکنم. 

بازم ممنونم وقت گذاشتی نوشتی ، خیلی لطف کردید ، کاش همتون نزدیکم بودید و مهمونم میشدید من عاشق مهمون و مهمونی ام اونم تعداد زیاد ، ولی حیف خونه بیشتر از ۳۰ نفر ظرفیت نداره.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
قبونت عزیز دل همشهری فدوه لهلطول مرسی از بوست ،شمام لپتو بیار جلو ماچ بگیر جدی میگی بسلامتی ، ...

انت حبیبی ،قلبی 

خداحفظت کنه

بخدا همینجابرات نوشتم دعات گرفته فکرکنم ندیدی

شیوادرکمال ناباوری موقعی که میخواستم برم کربلامتوجه شدم اصلازبونم بندمیاد هدیه امام حسینه قربونش برم😭

نزدیک ۶ماهه خواهر

الهی ربی ومن لی غیرک💖