2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407052 بازدید | 78272 پست
سلام عزیزم صدالبته که یادمه گلم ،مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم برات ،یادمه پارسال برای شما وجیران ...

سلام عزیزم

ممنونم

انشاالله که شما هم به خواسته دلتون برسین

و کسانی که منتظرن به حق این روزهای عزیز ب خواسته دلشون برسن و دامنشون سبز بشه

❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘

و خدایی که به شدت کافیست.
ای خداااااا 🤗😘♥️♥️♥️♥️همیشه خوش خبر باشی 🤗😍😍😍چقذر خوشحال شدم 🤗😍♥️♥️♥️♥️ان شاالله ب سلامتی زا ...

ممنونم عزیزم

انشالله که دل شما هم شاد بشه و به خواسته دلت برسی

😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وووااااای که این خبر چقد شیرین و دلچسبه ...مبارکت باشه عزیزم بعد چند روز پر از تنش چقد حالم با شنیدن ...

ممنونم عزیز دلم

انشاالله که خدا هم دلت خودت رو شاد کنه

حتما عزیزم

😘😘😘❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم ، من شما رو کاملا یادم هست .خیلی خوشحال شدم ، خدا رو شکر که جواب صبرتون رو گرفتین ، ان شا ...

سلام عزیزم

ممنونم 

انشاالله که شما هم به خواسته دلتون برسین

انشالله که هر کی هر چی دلش میخواد خدا بدن منت بهش بده

😘😘😘❤️❤️❤️❤️

سلام سلام خداروشکر من شمارو یادمه خیلی خیلی خوشحال شدم انشالله به سلامتی بغلش بگیری خوشبخت و سعادتمن ...

مرسی عزیزم

ممنونم 

انشالله که شما هم به خواسته قلبی تون برسین

❤️❤️❤️❤️😘😘😘

سلام سلام  آخجون پست شادی💃💃💃💃💃  تولد دخترتون مبارک  خدا دلتونو شاد کنه،به منو ...

غذا# دزدی نکنیم 

قزوین و با نثارش میشناسن جیران خاتون 

لطفااا  نسبتش ندیم🤨😒😒😒

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

این محصولات باغ مامانم اینا تو ییلاقشونه😍

لوبیا سبز، گوجه و کدوخورشتی هم چیدم که تو عکسا نیست😄

واقعا من آفریده شدم که یه زندگی کم هیاهو تو روستا داشته باشم😁☺️ چندین ساعت تو باغ بودم و روحم تازه شد، هر دونه سبزی رو با عشق چیدم🥰 

جاتون خالی واقعا

سلام عزیزم ، ای بابا شما هم که رفتی توی کار پز دادن . 😄😄😄😄🥰🥰🥰🥰من خودم بودم ماشین میخریدم فعل ...

سلام ماه بانوی مهربون  

آره چ پزاااای قشنگی میام  

فدات بشم

آره ماشین خوبه

مغازه همسرم خودشون عمده فروشن

چند سال قبل عالی بودن

اما 

همش این روزا می نالن و میگن باراز راکد شده

منم 

گفتم شما ک میگین الن بازار راکد پس چرا دوباره سرمایه گذاری کنیم

این محصولات باغ مامانم اینا تو ییلاقشونه😍لوبیا سبز، گوجه و کدوخورشتی هم چیدم که تو عکسا نیست😄واقعا ...

نوش جونتون خدا خیر و برکت بده

مرسی که ما رو هم توی دیدن این  زیبای ها و نعمت های خدا شریک کردین   

سلام مامان خانم🥰حال و احوالت چطوره؟ بهتر شدی؟دختر گلی خوبه؟ با بوی بچه کیف می کنی واسه خودت؟

سلام عزیزم اون روز هرچی ریپلی کردم ارور داد مرسی از احوال پرسی ات 

امیدوارم این حس و همه منتظرا تجربه کنن 🥹🥹🥹 

انقدر غریبه حالم که گاهی گریه میکنم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام خانما کسی میدونه چجوری زیپاد درخواست بدم؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ببین مثلا من میام همه تلاشمو میکنم،یه آپارتمان نوساز ۱۵۰ متری،جای خوب میخرم همه دار و ندارمو ملک میک ...

سلام عزیزم من معمولا خاموش میخونم تاپیک رو چون راستش خیلی وقت و حوصله نوشتن ندارم.اما این بار خواستم بگم واقعا مثل یه مشاور کاربلد راهنمایی میکنی.فکر میکنم حقوق خوندین.ولی مثل یه اقتصاد خونده راهنمایی کردی.حالا چون خودم هم رشته تحصیلیم اقتصاد هست و یه اطلاعاتی از سرمایه گذاری دارم لذت بردم.

دخترت بهتر شده؟ این همه مواظب بودم از دیشب خودم سرما خوردم داغونم. پسرم اسپری بینی زدم ضد عفونی شه ا ...

سلام عزیزم آره خداروشکر

اما هنوز خلط داره

ای بابا 🥺🥺🥺

من همیشه اینو ب همه میگم

دمنوش گل میخک

فوق العاده خوبه...

ضد عفونت

من دوبار خوردم

همسرم سیستم ایمنی ضعیفی داره اینو تا مریض میشه میدم

تونستی بوخور هم بده

گل پسرت هم اسپری منظم بزن..اگه خدایی نکرده خلط داره من شربت آیورامی میدم گیاهی

ضد سرفه

ضد خلط

ان شاالله زود خوب بشید 🥲♥️♥️

سلام عزیزم اون روز هرچی ریپلی کردم ارور داد مرسی از احوال پرسی ات امیدوارم این حس و همه منتظرا تجربه ...

عزیزدلمی مامان خانم😍

دیدم لایک کردی، خیالم راحت شد خوبی

گفتم حتما کوچولو برات فرصت نمی ذاره که بیای پیام بدی☺️

عزیزمممم

چه قشنگ🥰