2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407059 بازدید | 78272 پست
سلام دوستای قشنگم ، انشاالله که همگی حالتون خوب باشه و لبتون خندون و دلتون شاد باشه ، دوستان امروز ت ...

سلام عزیزم ، تولد دختر گلتون مبارک باشه ، ان شا الله خوشبختی و عاقبت به خیریش رو ببینید .

من خورشت قیمه بادمجان رو ترجیح میدم .

و اینکه چون گرم هست میتونید سوپ رو کلا حذف کنید و اگر هم نخواستید حذف بشه سوپ جو در فصل گرم به نظرم بهتر هست .

سالاد هم من برای کنار منوی شما سالاد شیرازی رو ترجیح میدم 

🥰🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹🌹

سلام دوستای قشنگم ، انشاالله که همگی حالتون خوب باشه و لبتون خندون و دلتون شاد باشه ، دوستان امروز ت ...

سلام سلام 

آخجون پست شادی💃💃💃💃💃 

تولد دخترتون مبارک 

خدا دلتونو شاد کنه،به منوی تولد فکر کردم شاد شدم😁💃💃💃 

دارم از سرکار برمیگردم 

اومدم پست شما رو جواب بدم، نظر مامان سبحان رو دیدم. 

دیدم نظر من فرق داره 

حالا منم نظرمو بگم  

من سوپ شیر رو بیشتر میپسندم چون ۱)خودم عاشقشم 

۲) رنگش رو میز یا سفره تنوع رنگی در کنار باقی غذاها میاره 

خورشت اول،گوشت رو بیشتر میپسندم چون

۱) قیمه دوست ندارم کلا  

۲) قیمه از نظر من شاد نیست‌ 🙈

۳) تازه محرم بودیم، من خودم قیمه نذری نخوردم ولی فکر کنم اکثرا اشباع هستن از قیمه 

حالا من باشم، گوشت رو میپزم، روی برنج هویج سرخ شده، زرشک، خلال پسته و بادوم میدم 

(مرصع پلو/جواهر پلو/ نثارپلو زنجانی) 

یه آب و رنگ قشنگی به غذا میده 

داوود پاشا خیلی خوبه،چون تولده و یه غذای اصلی داری، میتونی هم به یه غذای اسنک/بورک/ فینگر طوری فکر کنی 

یا مثلا من باشم بخوام سنتی کار کنم، غذا دوم رو ته چین مرغ میکنم. که گوشتی، مرغی جور باشه 

چون دلمه هم مجدد گوشته 

دلمه که عالیه 

حرف نداره 

با اینکه دلمه خور نیستم، اما برای مهمونی عالیه 

سالاد هم، با همه احترام به همه عزیزان، من شیرازی جایی نمیخورم🙈 

آدمهایی که مثل من وسواس عجیب دارن، سالاد شیرازی براشون قفله. درسته تو همه غذاها و سالادها دست سرآشپز با مواد غذایی برخورد داره، اما تو این شیرازی یکم اختلاطشون زیاده. بعد تو ذهن من سالاد فصل رسمی تره. 

سینی پذیرایی هم عالی. فقط میان پور نمیدونم چیه. یا اشتباه تایپیه یا من نخوردم. 

لوبیا پرورده هم نخوردم. 

تبریزی ها یه کوکو دارن کوکو لوبیا سبز، تو مهمونی رسمی هاشون کنار غذا میذارن.البته اکثرا کوکو سه یا هفت طبقه میذارن که یکیش لوبیاست. ولی لوبیا پرورده ندیدم. برای کجاست؟

یه مدته گل عروس خیلی ترند شده. قدیم برای تزیین گل بود (دهه شصت) الان واسه خودش صاحب هویت مستقل شده. 

یکی دو دسته بگیر، قیمتی هم نداره، روی میز و اینها بگذار. مخصوصا موقع کیک. یه دیزاین خوشگل برای موقع کیک و عکس. حتی میتونی به شکل ریسه دور میز کار کنی. 

خلاصه که حسابی خوش بگذره. من که با فکر کردن بهش شارژ شدم😘😍

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ب روی ماهت عزیزم ♥️ممنونمشما خوبی 😍خواهش میکنم گلم، خوشحال میشم اگر کمکی از دستم بر بیاد 🥰 او ...

عزیز دلید😍 

خوبم 

الهی شکر،عالی 

متشکرم. لطف دارید. خیلی ممنون از دعای خیرتون. 

سلام عزیزم ، تولد دختر گلتون مبارک باشه ، ان شا الله خوشبختی و عاقبت به خیریش رو ببینید .من خورشت قی ...

سلام گلم ممنونم ازت ، تو تاپیک اقتصادی هم لطف کردی برام نوشتی ، اونجا چون میگن زیاد چت نکنید نتونستم تشکر کنم ، مواظب خودت و خوبیات باش ، خیلی به دلم میشینی از بس که مهربونی و با حوصله جواب همه دوستان رو میگی ، بازم ممنون.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام سلام آخجون پست شادی💃💃💃💃💃 تولد دخترتون مبارک خدا دلتونو شاد کنه،به منوی تولد فکر کردم شاد ش ...

سلام گلم الهی همیشه تو شادی و جشن و سرور باشی ممنونم ازت عزیزم ، خیلی لطف کردی برام نوشتی ، من همیشه یکی از غذاهامو مرغ میذارم یکی رو گوشت ، مرغ رو بیشتر فسنجون میذارم ولی چون گردو رو تموم کردیم همسرم چون گردو رو اول پاییز از باغ میگیره تو تابستون میگه هرچی گردوی مونده دارند میفروشند و گردو نمیگیره نمیتونم فسنجون بگیرم ، خورشت مرغم زیاد خورده نمیشه ، ما تو آذربایجان قیمه نذری نداریم ، اینجا یا مرغه یا قرمه سبزی بعضأ هم خورشت لوبیا سبز ، منم اولین باره تو منو مهمونی قیمه بادمجون گذاشتم و بین خورشت گوشت و قیمه دو دلم ، میان پور هم خوراکی سنتی مراغه هست که زردآلو و شفتالو رو پوست کنده و چند روز تو آفتاب میذاریم بعد هسته هاشو درمیاریم و دوباره تو آفتاب میذاریم و بعد از یکی دو روز داخلش رو با پودر گردو و بادوم و پودر قند و هل و دارچین پر میکنیم و دوباره تو آفتاب میذاریم کامل خشک بشه ، کلأ خیلی سخته و دنگ و فنگ داره ولی چون خیلی طرفدار داره همیشه برا مهمونیا آماده میکنیم ، چون داخل میوه رو پر میکنیم اسمش میان پُر هست ولی به زبان محلی میگیم میان پور .

کوکو لوبیاسبز هم اینجا پای ثابت سفره هست ولی چون دلمه میذارم دیگه سختمه درستش کنم ، آخه دست تنهام و سی نفر مهمون دارم . ولی حالا که گفتی دیگه افتاد تو ذهنم ، کاش بتونم برسم درستش کنم. آره تزئن برنج هم خیلی دوست دارم روش رنگی رنگی باشه عاشقشم ، همیشه باید کل دیس روش پر باشه و از زیرش برنج سفید دیده نشه ، ولی منم گل عروس رو نمیدونم چیه، منظورت همون گلای ریز رنگی هست ؟ ژیپسوفیلیا؟ 

بازم ممنونم که نظر دادی

سلام سلام آخجون پست شادی💃💃💃💃💃 تولد دخترتون مبارک خدا دلتونو شاد کنه،به منوی تولد فکر کردم شاد ش ...

آهان لوبیا پرورده رو یادم رفت بگم ،  غذا نیست ترکیب لوبیا و رب انار و گردو ، مثل زیتون پرورده به عنوان چاشنیه کنار غذاست

سلام جیرانی یعنی چی خونه استهلاک داره😅😅 توضیح بیشتر بده خواهر؟ با ذکر مثال. خوب نزدیک به هفت هشت س ...

ببین مثلا من میام همه تلاشمو میکنم،یه آپارتمان نوساز ۱۵۰ متری،جای خوب میخرم 

همه دار و ندارمو ملک میکنم، داخلش میشینم 

زندگی هم هزار تا هزینه داره دیگه 

بچه بزرگ میشه،هزینه مدرسه و .... 

منم با یومیه سرم گرم میشه 

ده سال پونزده سال بعد اگر چیزی جمع نکرده باشم، خونه که افت کرد یا جایی پول لازم شدم باید خونمو بفروشم، برم یه محله پایین تر یا بیست متر کوچیک تر بخرم. 

هیچی ندارم روی این بذارم. و با فروش آپارتمان ده سال ساخت، نمیتونم نوساز با همون متراژ بخرم. 

واسه همین اگه آدم یه پولی کنار داشته باشه که براش کار کنه، بهتر جلو میفته. 

اما اگه اون زمین، یه زمین کوچیک تو شهر کوچیک باشه،نه 

بیشتر عقب میفته 

کلا آدمها نظر میپرسن ولی کار خودشونو میکنن. ما فقط با عقلمون تصمیم نمیگیریم که. 

خودآگاهمون، ناخوداگاهمون، تروماهامون، هیجاناتمون، عقده هامون، سرکوب هامون، تجارب خونوادگی و ژنتیکمون و هزار تا چیز دیگه رو تصمیماتمون اثر دارن. 

استرس الکی به خودت تزریق نکن. 

این حرف من شاید جالب نباشه ولی هنوز تو حداقل پنجاه درصد زندگی ها، حرف زنها برش خاصی نداره. 

یعنی مادر شوهر فرضی تو روستا بعد از نود سال زندگی و تجربه در حد معامله دو تا مرغ و خروس، به مراتب اثرگذاری بیشتری داره تا مثلا تحلیل مستقیم بزرگترین اقتصاددان دنیا. 

جسارت به رفیقت نمیکنم، بخاطر خودت میگم که دیدم نوشتی استرس میگیری.  بعضی وقتها آدمها فقط حرف میزنن چون خیلی برونگران. یعنی حتی تو ذهن خودشون حوصله تحلیل حرف خودشونو ندارن، دارن بلند بلند فکر میکنن و حرف میزنن. 

من یه دختر خاله دارم نازی. من دبستانی بودم این ازدواج کرد. خدا شاهده من راهنمایی بودم بهش میگفتم طلاهاتو بفروش تهران نمون برو فلان شهر، شغل شوهرت کارگریه، فلان شهر هم همین درامده، اما اونجا خونه ارزونتره. برو اونجا خونه بخر. 

هیجده سالم که شد،با ماشین میرفتم دنبالش، بقران مجید، سوارش میکردم ازین بنگاه به اون بنگاه، پولاشو جمع و تفریق میکردم میگفتم خودتو بتکونی تو همین تهران خونه میتونی بگیری. 

هنوز هم مستاجره.... 

سلام گلم ممنونم ازت ، تو تاپیک اقتصادی هم لطف کردی برام نوشتی ، اونجا چون میگن زیاد چت نکنید نتونستم ...

خواهش میکنم عزیزم ، سلامت باشی ، من هم از شما خیلی خوشم میاد ، عکس های خونتون هم خیلی قشنگ بود . 🥰🥰🥰🥰

خواهش میکنم عزیزم ، سلامت باشی ، من هم از شما خیلی خوشم میاد ، عکس های خونتون هم خیلی قشنگ بود . 🥰� ...

زنده باشی قشنگم ، با چشمای قشنگت زیبا میبینی عزیز دلم ، خدا رو شکر در کنار دوستای خوبی مثل شما هستم ، سعادت بزرگیه که نصیبم شده ، خدا فرزند گلت رو برات نگه داره و چشم و چراغ خونت باشه.

ببین مثلا من میام همه تلاشمو میکنم،یه آپارتمان نوساز ۱۵۰ متری،جای خوب میخرم همه دار و ندارمو ملک میک ...

سلام جیران مرسی که با وجود خستگی زیاد توضیح دادی برام🙏🏻🙏🏻💐🌹🌹

ببین جیران با تغییر محل و  شرایط زندگیمون واقعااا شرایط برامون خیلی سخته شده....با اینکه آدم برونگرایی هستم تو احساساتم و حتی حرف هام...... ولی شدیداااا در مورد شرایط زندگیم درونگرای داغونم😅....اینجا که دیدی هیچ نمیگم😎 در مواقع بیشتر مخ شوهرم آسفالت میکنم و  با باهاش حرف میزنم. 

ولی وافعال تو این شرایط الان این حرف های تو استرس و نگرانی و دلهره دلشور خلاصه همه چیز برام بیشتر میکنه.... پیام ها براش فرستادم.

بهش گفتم فعلا میخوام برم مسافرت یکی دوهفته ای نمیتونم سراغ گوشی برم.

حالا شوهرم یکی دو تا تکه زمین بهش قراره برسه(حتمی هستا) قیمتش زیاد نیست ولی خوو خوبه.... بتونیم شهرک های اطراف یه خونه بخریم بدیم رهن....کمک حالمون داخل رهن و کرایه جایی که هستیم باشه.... انشالله که کار اون زمینا بشه بتونیم این حرکت بزنیم. ما هم یه ذره اروم بگیریم😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام جیران مرسی که با وجود خستگی زیاد توضیح دادی برام🙏🏻🙏🏻💐🌹🌹ببین جیران با تغییر محل و شرایط ...

حرف های تو=حرف های اون😐🥴😑

وافعال=واقعا

لعنت به تو سایت👊🏻

زنده باشی قشنگم ، با چشمای قشنگت زیبا میبینی عزیز دلم ، خدا رو شکر در کنار دوستای خوبی مثل شما هستم ...

تولد گل دخترت مبارک باشه گلی 💐🌹🌹

من باشم چون خودم گوشت خور نیستم برعکس جیران

🌹حتما یکی از غذاهام... زرشک پلو با مرغ خواهد بود.

🌹یا برنج به صورت مرصع پلو درست کنی برای رنگ و زیبایی به سفره ات. 

🌹بدون شک سالاد فصل حرف اول میزنه تو مهمونی 😋

🌹زیتون پرورده 

🌹کلم قرمز 

🌹کنار زرشک پلو.... غذایی با رنگ تیره سفره رو جالب تر میکنه... مثل داوود پاشا، فسنجون(میدونم گفتی گردو نداری ها ولی برا رنگ تیره نوشتم)، قورمه سبزی

🌹نوشیدنی: دلستر، نوشابه مشکی

🌹غذای دوم.... برای راحتی کار کوبیده هم میتونی از بیرون بگیری. 

🌹پفیلا حتما تو برنامه ات بزار.... کوچک و بزرگ عاشقش هستن. 

🌹حالا اکه بودجه اش داری بادنک آرایی کنی که چه عالی نداری.... هم مهم نیست.... برا بجه های کوچک حتما بادنک بخر بده دستشون خیلی لذت میبرن. 

🌹ژله به نظرم خیلی چیز الکی هست و اصلا مزه نمیده و خوشمزه نیست😎.... بستنی بیشتر میپسندم. 

🌹میوه اصلا نگیر..... کیک و بستنی و پفیلا و اون سینی مزه.... میتونی الویه(هر چند خیلی ازش متنفرم🤣🤣) یا چیزی که بشه با کیک ساندویج خورد کافیه. 

من برم تولد.... دنبال میوه نمیگردم..... همون بستنی و پفیلا و کیک بیشتر میپسندم کیک خامه حد خوبی بدن که بفهمی کیک خامه خوردی خوبه.... نه اینکه بری تولد اندازه دو بند انگشت بزارن تو ظرف😒😒😒

بعد کلی خوراکی مضرر روی میز باشه. 

❌اولویت اول تو تولد..... کیک خامه هست😋❌

واااای عزیزدلم چقدر خوشحال شدم مبارکت باشه عزیزم چشمت روشن 😍😍😍😍حالم خیلی بد بود پیامت رو خوندم ل ...

سلام‌عزیزم

ممنونم عزیزم

خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه

خداروشکر که لبخند اومد به لبت

😘😘😘

و خدایی که به شدت کافیست.