2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407080 بازدید | 78272 پست

[QUOTE=349156072]انت حبیبی ،قلبی  خداحفظت کنه بخدا همینجابرات نوشتم دعات گرفته فکرکنم ندیدی شیوادرکمال ناباور ...[QUOTE

عزیزم بسلامتی ومبارکی انشالله.

نه ندیدم احتمالا، خداروشکر ، قربون امام حسین وفرزنداش بخصوص.   

پس من انشالله اگه عمری بود سال دیگه نذر سفره علی اصغر و ادا میکنم انشالله به نیتتون گفته بودم پارسال اگه میدونستم امسال ادا میکردم . 

چه جالب که شما وساغر تویه تایم تقریبی هستین .

ببینیم جیران چه می‌کنه فک کنم چون سه قلو آن احتمالا وقت بیشتری ببرن  

دوستان ممنونم خیلی بهم لطف کردید نظراتتون ارزشمنده برام ، منم دو تا عکس از شب یلدا و کریسمس پارسال میذارم . فکر کنم تنها کسی که اینجا عکس میذاره منم ، ولی خوب دیگه اینجوری بیشتر تو یادتون میمونم و امیدوارم هر وقت یادم افتادید دعا کنید خدا این بنده اش رو هم ببخشه و عاقبت بخیر کنه ، همتونو دوستتون دارم ، البته این مهمونیا و تزییناتو خونه مامانم انجام میدم چون خونشون ماشاالله بزرگه و هم مهمون زیاد میگیره هم جا برا تزیینات داره و هم مهمونا و بچه ها توش راحتند و جا زیاده.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جمع کن بیام دنبالت بریم ییلاقچند تا گوسفند می گیریم نوبتی می بریم چراباغ هم که هستقشنگ معیشت مون تا ...

واااااااااااااااااااای همینطور نوشتی من کیف کردم 🥲🥲🥲🥲🤗

ای خداااااا 🤗😘😘

گوسفندارو ما ببریم؟؟

دقیقا مردا چ میکنن؟

بخور و بخواب و شب جمعه؟ توروخدا زخمتشون نشه ی وقت 😮😄

دوستان ممنونم خیلی بهم لطف کردید نظراتتون ارزشمنده برام ، منم دو تا عکس از شب یلدا و کریسمس پارسال م ...

ماشاالله سلیقه خوبی هم داری 🤗😍😍

همیشه ب شادی و مراسمای دل شاد کن

ان شاالله هممون عاقبت به خیر بشیم دوست جانمون 🤗♥️

ماشاالله سلیقه خوبی هم داری 🤗😍😍همیشه ب شادی و مراسمای دل شاد کنان شاالله هممون عاقبت به خیر بشیم ...

فدات بشم مهربون ، ممنونم عزیزم ، انشاالله🤲😍

ماشالله چه قشنگ وباسلیقه   

من عاشق این صندلیام ،البته بابانویل و هدایا هم دوست دارم البته هرکس بهم هدیه درهر روزی از سال بهم بده خوشحال میشم  

بنظرم به عکس از خودتم بده که دیگه همیشه مریم کویین یادمون بمونه  

قربونت. نمیزاره اسپری بزنم با گریه اسپری زدم و سیتریزین دادم، میگفت اجی نه ☹️☹️☹️چون عطسه میکنه میاد ...

من سر دارو ب شدت سنگدل میشم

هرچقدر گریه کنه میریزم حلقش یا بینیش

بدتر نشن خدایی نکرده فوقش یک دقیقه گریس...

بوخور بگیر مهسا جان

بلا ازتون ب دور باشه 🥰

[QUOTE=349156072]انت حبیبی ،قلبی خداحفظت کنه بخدا همینجابرات نوشتم دعات گرفته فکرکنم ندیدی شیوادرکم ...

قربون دل مهربونت

شیوا مسافتی ازت دورم امااگر اجازه بدی منم توی سفره ات شریک بشم اینوقلباگفتم 

الهی ربی ومن لی غیرک💖
ماشالله چه قشنگ وباسلیقه من عاشق این صندلیام ،البته بابانویل و هدایا هم دوست دارم البته هرکس بهم ه ...

قربونت برم من قابل شما رو نداره ، البته هدیه ها عروسک و لوازم بازی و لباس برا بچه ها بود که خوشحال بشند ، حالا شما این عکسا رو ازم قبول کنید انشاالله قسمت بشه در کنار هم عکس یادگاری بگیریم با همه دوستان دورهمی و تاپیک اقتصادی 😍

بلانسبت جمع...

بعضی از ادما چقدر راحت ابرو میبرن

راحت قضاوت میکنن...

امروز باشگاه بودم ی خانمی هست صحبت میکنیم سلام و چیکارا میکنی..

گفتم فلانی نبود امروز اومده

سریع گفت اون شوهر داره بچه دار دوست پسرم داره...

گفتم از کجا میدونی آخه گفت حالا بماند ب کسی نگی..

رفتیم لباس عوض کنیم گفتم از کجا میدونی

گفت بچه ها دیدن

گفتم شاید برادرش بوده

گفت ن چت کردن شو دیدن

گفتم چطوری؟

گفت وسط تمرین چشمش خورده ب چتاش

گفتم شاید برادرش بوده

برادر ناتنی

اصلا شوهرش

گفت نه حتماً داره 😮😮😮😮😮

گفتم خدا لعنت کنه اونی ک چتشو خونده فضولی کرده...

حالم ازش بهم خورد 🤢🤢🤢🤢

چندش 🤢 کهیر زده 🤢🤢

از خدا ترس ندارن 😐😐😐😐

واااااااااااااااااااای همینطور نوشتی من کیف کردم 🥲🥲🥲🥲🤗ای خداااااا 🤗😘😘گوسفندارو ما ببریم؟؟دقی ...

مردارو ببریم یعنی؟🤣🤣

بیا سه تایی می ریم عشق می کنیم بابا

جمعه ها مردا بیان سر بزنن بهمون😅

سلام عزیزم ممنونم ازت خیلی لطف کردی ، عزیزم دخترم کوچیک نیست ۱۸ سالشه ، پفیلا و این خورده ریزا بیشتر ...

مریم بانو به سن دخترت توجه نکرده بودم یعنی یادم نبود چند سالشه😅😅

ولی پفیلا خدایی یه چیز سالمه به همین خاطر گفتم نسبت به پفک و چیپس...... و گرنه که خودت بهتر میدونی گلی(دنبال سالم خوری هستم نه اینکه نخورم چیپس و پفک رو نه میخورم ولی سعی میکنم کم باشه). 

من اونایی که گفتم اکثرا با ذائقه خودم جور در میومد 😅😅.... مثلا گوجه بادمجون عاشقشم.... ولی میرزاقاسمی متنفرم، کشک بادمجون الان تابستونه حس میکنم خیلی طبع گرمی داره (کشک بادمجون اصلا دوست ندارم).... خودت ذائقه ها رو بهتر میدونی و خبر داری ازشون. 

خدایی جایی برم دوست دارم طرف به جای این غذاهایی مثل کشک بادمجون، سالاد ماکارونی و غیره..... یه مرغ سرخ کنه با یکم پیاز و کشمش کنارش بیشتر برام کارش تو چشم میاد. 

مهمونی ات اکه ساعت ۶اینا شروع میشه.... فک میکنم کیک ساندویج مینی هست اونها برا ته معده شون بگیره تا شام اصلی که ساعت ۹هست خوب هست.

ته چین مرغ.... هم سفره رو رنگی میکنه.

من سوپ خور نیستم....آش رشته رو ترجیح میدم. 

اکثر افراد چیزهایی که میگن ببشتر با ذائقه خودشون جور در میاد. بزار از یه مهمونی بهت بگم که دعوت بودم: 

طرف  زرشک پلو 

قیمه با گوشت قرمز 

سالاد ماکارونی   

با ژله. 

خب من فقط تونستم زرشک پلو بخورم.... چون هیج کدوم دوست نداشتم و به نظر من اون شخص زحمتی که کشیده بود صفر بود. 

شوهرم سالاد ماکارونی یه ذره کشید که خورد گفت معده ام پر شد و غذا نتونست خوب بخوره.... گفت قیمه فقط آب بوده و سیب زمینی 😅😅

ژله هم که جفتمون اهلش نیستیم. 

و شوهرم مرغ خورد. 

خوب چرا آدم وقتش بزاره چیزهایی درست کنه که بدونی خورده نمیشه..... و اکثرا دوست ندارن. 

غذاهای همه پسند به نظر من بزار که بدونی خرده میشه و زیاد نمیاد..... دیگه دستت اومده که چه چیزهایی ببشتر میپسندن. 

مثلا یکی به من کیک فنجونی یا یزدی بده امتیازش ۱٠٠٠میدم

تا دانمارکی یا نون خامه ای، رولت و اینها😜

ولی الحق افرین به شوهرت..... که میگه تولد به کیکشه. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

انشاالله که تولد خوبی بگیری و حسابی خوش بگذره بهتون. 

🌹💐💐💐💐💐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌