2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407083 بازدید | 78272 پست
هیچ کدوم اینطور که میگفت میسر نیست. فقط اینکه میتونن خونه بسازن..... که وقتی خودشون بخوان سالی دو با ...

خب پس فکر خودش کاملا مناسبه

وای درکت می کنم عزیزم، منم اینجوریم که یکی باهام درد و دل می کنه خیلی ذهنم درگیرش میشه. 

انشالله که به زودی خودت خونه دار میشی و دیگه دغدغه رهن و این ها رو نخواهید داشت.

چشم باز چیزی به ذهنم برسه می گم بهت😘

سلام خانووووم خوبی الهی گلدخترت زودی خوب میشه دختر یکم اروم باش تو که خودت از پا میفتی با اینهمه حرص ...

سلام از ماست 🤗♥️

من همینم همشش در حال حرص خوردنم 😩😁😁

من بعد بچه دار شدن فهمیدم ک دیگه مال خودم نیستم 🥲

همیشه نگرانی تو وجودم هست 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام از ماست 🤗♥️من همینم همشش در حال حرص خوردنم 😩😁😁من بعد بچه دار شدن فهمیدم ک دیگه مال خودم نیس ...

بچه ی اول همینه 

تجربه کم هست پدر ومادر هم حساس  و وسواس دارن 

یادمه منم سر بچه ی اول تا یه نق میزد بدو بدو بالاسرش حاضر بودم ببینم چیه 

خیلی هم قانونمدار و با اصول بزرگ شد اما بعد سر بچه دوم تجربه داری و استرست کمتره 

الان بهتره مهرسا خانوم بودن دیگه بله ؟

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

سلام مامان سبحان جان خوبی عزیزممم الن داشتم با همسرم راجب وام و سرمایه گذاری صحبت می کردیم همسرم ه ...

سلام عزیزم ، ای بابا شما هم که رفتی توی کار پز دادن . 😄😄😄😄🥰🥰🥰🥰

من خودم بودم ماشین میخریدم فعلا تا حالا بچه هاتون بزرگتر بشن به هر حال کار آزاد هم اگر تخصص نداشته باشید ریسک بالایی داره مگر اینکه آشنایی داشته باشید که مهارت این کار رو داشته باشه بتونه راهنماییتون کنه . 🌹🌹🌹😍😍😍

خب پس فکر خودش کاملا مناسبهوای درکت می کنم عزیزم، منم اینجوریم که یکی باهام درد و دل می کنه خیلی ذهن ...

انشالله به امید خدا و این ماه عزیز🙏🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

سلام دوستان

شبتون بخیر

امیدوارم که حال همتون خوب باشه و تونسته باشین هدفهای مالی و غیر مالی تون رو یکی یکی به نتیجه برسونین

من یک سالی میشه که دیگه اینجا نیومدم

نمیدونم منو یادتون میاد یا نه

شاید دلبر شیوا یادش باشه

که من بچه دار نمی‌شدم و همش میگفتم برام حس بیا برای مادرشدن

حالا خواستم بگم که به لطف خدا بعد از ۱۰ سال ناباروری و چندین بار ivf منفی طبیعی باردار شدم😍😍😍

انشالله به امید خدا آخر مهر زایمان میکنم

و خدایی که به شدت کافیست.
سلام دوستانشبتون بخیرامیدوارم که حال همتون خوب باشه و تونسته باشین هدفهای مالی و غیر مالی تون رو یکی ...

واااای عزیزدلم چقدر خوشحال شدم مبارکت باشه عزیزم چشمت روشن 😍😍😍😍

حالم خیلی بد بود پیامت رو خوندم لبخند اومد به لبم 

انشالله که فرزند خلف سالم و صالح باشه برات 

بشه خیر دنیا و آخرتت 

من فقط نام کاربری شما رو یادمه که همچین کاربری داشتیم 

سلام دوستانشبتون بخیرامیدوارم که حال همتون خوب باشه و تونسته باشین هدفهای مالی و غیر مالی تون رو یکی ...

سلام عزیزم صدالبته که یادمه گلم ،مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم برات ،یادمه پارسال برای شما وجیران واگرین وشکلاتی وبقیه دوستان  سرمراسم علی اصغر براتون دعا کردم.

انشالله بقیه هم زود دامنشون سبز بشه بخصوص جیران که حسم میگه باردار میشه اما زمانش نمیدونم  

انشالله به حق این شب وحضرت رقیه از شما عزیزم وبقیه دوستان التماس دعا دارم 

بچه ی اول همینه تجربه کم هست پدر ومادر هم حساس و وسواس دارن یادمه منم سر بچه ی اول تا یه نق میزد بد ...

خدا بچه هاتو حفظ کنه 🥰😘

واسه ما ک اولین و آخرین بچس 😁😎

ی ذره غذا بزرگ باشه باباش ااااای عاطفه میمونه گلوش خفه میشه 😮😮😮😮😄

من 😎😎 نگران نباش 😎😄

حرص میخوره 😮😄😄

خب بگم امروز راستش فعلا خوبه الحمدالله..والا انقدری ک من نذر کردم خدایی ظلم بود خوب نشه 🥲🥲♥️♥️

امروز نهار خونه مادر شوهر بودیم..

خیلی بازی کرد جاشونو عوض کردن براش جدید بود عموش چندتا اسباب بازی بهش داد خیلی کیف کرد 🤗🥲♥️

باز امشب آلارم میزارم خدایی نکرده تب کرد متوجه بشم...

تهران بسی جهنمانه گرم بود 🥵🥵🥵

انقدر گرم بود ک اصلا جایی نرفتیم بگردیم

تا اومدم رفتم حمام سررررد

اعصابم واسه گرما زیر خط فقر بود 😡😡😡😄

ای خداااااا 🤗😘♥️♥️♥️♥️

همیشه خوش خبر باشی 🤗😍😍😍

چقذر خوشحال شدم 🤗😍♥️♥️♥️♥️

ان شاالله ب سلامتی زایمان کنی 😍♥️

ب سلامتی فرشته کوچولوتو بغل بگیری 🤗♥️

زیر سایه آقا امام زمان سلامت باشید 😊♥️