سلام دوستای قشنگم ، انشاالله که همگی حالتون خوب باشه و لبتون خندون و دلتون شاد باشه ، دوستان امروز تولد ۱۸ سالگی دخترمه و من هر سال تولدش یه دورهمی کوچیک با خانواده خودم و همسرم به یمن میلاد دخترم میگیرم ، البته اینم بگم ها ، همه هم چون هر سال میان منتظر دعوت هستند و منم از اول این فرهنگ سازی رو تو خانواده کردم و کل فامیل هم اخلاقمو حفظ هستند که تو خونه من کادو آوردن ممنوعه ، دوست دارم فقط بیان و دور هم باشند و خوش بگذرونند ، خودم هم کادوی تولد رو قبلأ میگیرم و تو جمع کادو نمیدم (دوستان این اخلاق منه وگرنه تولده و کادوهاش ) حالا امسال با توجه به اینکه تازه از سفر ضروری برگشتم و همسرم هم مرخصی نداشت به احتمال زیاد تولد رو چهارشنبه برگزار کنم و ازتون میخوام راهنماییم کنید و در مورد منوهای غذا هم نظر بدید ، آماده شنیدن نظرات شما عزیزان هستم.
خورشت میخوام گوشتی باشه ، از قبل گوشت گرفتم تو فریزر دارم.
خورشت قیمه بادمجون یا خورشت گوشت ؟
خورشت دوم هم داوود پاشا
دلمه هم نیمه آماده تو فریزر دارم اونم میپزم
سوپ شیر یا سوپ جو ؟
چاشنی:
سالاد فصل یا سالاد شیرازی ، پیاز مزه دار شده ، لوبیاسبز پرورده ،
ترشی کلم قرمز و بادمجون پرورده یا ترشی لیته ( هیچ کدوم رو آماده ندارم ولی فوقش یه ساعت وقتمو میگیرند و تو گرمای بیرون دو روزه آماده خوردن میشند)
سینی پذیرایی متشکل از انواع میوه های خشک و میان پور و لواشک و نبات دمنوشی که قبلأ خودم آمادشون کردم و چند مدل کراکر و چیپس میگو وآجیل و بیسکوییت که از بیرون تهیه میشه
میوه هم از انواع میوه های فصل تابستون که الحمدلله امسال فراوانی میوه است که میرم بازار و هر کدوم به دلم بود میگیرم
نوشیدنی شربت آلبالو و گل سرخ قبلأ تهیه کردم
چای ، برای قهوه هم دو دلم چون بیشتر چایی طرفدار داره و اونوقت یه عالمه استکان اضافی هم برا قهوه میاد تو دست و پا ، آشپزخونه هم زیاد بزرگ نیست .
برا نوشیدنی سر سفره هم نوشابه و دلستر یا دوغ محلی (اینجا دوغ محلیاش معروفه و خیلی طرفدار داره ولی کلی پارچ آب مصرف میشه)
کیک رو هم انشاالله امروز برم سفارش بدم.
دوستان لطفأ نظراتتون رو بگید تا منو رو کامل کنم و به لطف خدا برم خرید برا کم و کسریا .