2777
2789

گفتم استادم میاد پیوی حرف های جنسی میزنه اولش پیام دادم که نمرم بگیرم گفت جنبه داری گفتم آره ( فکر کردم منظورش شوخیه یا میخواد سربه سرم بزاره) دیدم پیام های زشت میده نمی‌دونستم چی بگم گفتم استاد من میرم بخوابم 😶 شب بعد پیام داد شروع کرد به چرت پرت گفتن  گفتم استاد بس کن گفت میخواستم معامله کنیم ( منظورش این بود نمره بهت میدم چت ناجور کنیم) گفتم ممنونم استاد بیفتم راحت ترم 

یه عده گفتن فیکه دروغه 💔🥀 

آخه چرا باید دروغ بگم 😓 

دلم گرفته تو خونه و به دوستام نمیتونم بگم 

اگه اینجا هم نگم دلم میترکه 

باورش خیلی‌ هم سخت نیست 

از بس کثافت کاری زیاد شده 

هیچی از هیچکس بعید نیست 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا یک درصدم فکر نمی‌کردم همچین کاری بکنه

برو خبر بده پیام ها رو هم نشون بده از حقت نگذر

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

انگاری این جور آدما به پستت نخورده که این جوری میگی

بیخیال ، اتفاقا من سرو کارم با اساتید اینقدر گزینش و ارزشیابی براشون مهم هست که پی وی جواب هیچکس و نمیدن ، کارش رو از دست بده ک فقط با تو چت کنه؟ باشه باور کردم برو پس حراست دانشگاه اگه راهکار میخوای