2777
2789
عنوان

کیا آبرسان کلینیک رو داشتن ؟؟

67968 بازدید | 169 پست

می‌خوام بدونم ارزش خرید داره یا نه ؟ 

همون ابرسانه که پمپی هست ( دراماتیکلی ) ... 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

عزيزم من كلى موجودى كلينيك دارم اگه راهنمايى خواستى درخواست بده لطفا

دراماتيكالى هم چند مدله بى رنگ آبى رنگ زود رنگ ژل زردرنگ لوشن كه كاربرد هركدوم متفاوته بسته به نوع پوستى كه دارى بايد انتخاب كنى

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلینیک خیلی خوبه خیلی گرونه من میخوام سیمپل بخرم 

کسی سیمپل داسته تا حالا 

توکه اخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی                                   خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد         
عزيزم من كلى موجودى كلينيك دارم اگه راهنمايى خواستى درخواست بده لطفا دراماتيكالى هم چند مدله بى رنگ ...

انلاین شاپ دارید یعنی ؟

عزيزم من كلى موجودى كلينيك دارم اگه راهنمايى خواستى درخواست بده لطفا دراماتيكالى هم چند مدله بى رنگ ...

به نظرتون سیمپل خوبه میخوام بخرم 

کلینیک خوبه خیلی گرونه نمیتونم بخرم

توکه اخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی                                   خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد         

یکی از بهترین و کامل ترین آبرسان های دنیاست! (البته به شرطی که اصل بخری چون فیکش خیلی زیاده!!!)

اگه پوست حساس یا چربی دارید که تو خریدش شک نکنید چون بی نهایت سبکه و درعین حال تا فیها خالدون آبرسانی میکنه  

یکی از بهترین و کامل ترین آبرسان های دنیاست! (البته به شرطی که اصل بخری چون فیکش خیلی زیاده!!!) اگه ...

شما خودت تجربه ی استفاده ش رو داشتی ؟ ببین اون مدل کاسه ای رو نمیگم ها ...

مدل پمپی رو میگم 

به نظرتون سیمپل خوبه میخوام بخرم  کلینیک خوبه خیلی گرونه نمیتونم بخرم

ببین برند انگلیسی سیمپل یکی از سیف ترین و بی آزارترین برندهای دنیاست که تقریبا 90%مردم از محصولاتش راضی هستن قیمت های خیلی خوبیم دارنو

ولی راستشو بخوام بگم 

اگه پوستت خیلی خیلی خیلی خشکه یا اگزما داری ، سیمپل کار خاصی واست نمیکنه!!! اگه مشکل خاصی نداری و یه محصول آبرومند و خوب و درعین حال قیمت مناسب میخوای، سیمپل انتخاب خیلی خوبیه

شما خودت تجربه ی استفاده ش رو داشتی ؟ ببین اون مدل کاسه ای رو نمیگم ها ... مدل پمپی رو میگم 

آره عزیزم من داشتم قبلا. بسیار بسیار راضی بودم،مال منم اصلا کاسه ای نبود همین پمپی بود

ولی الان چندوقتیه که مرطوب کننده آمریکایی سراوی میزنم . سراوی رو حتی بیشتر از کلینیک یا بقیه برندا دوست دارم!! عالیه 

ببین برند انگلیسی سیمپل یکی از سیف ترین و بی آزارترین برندهای دنیاست که تقریبا 90%مردم از محصولاتش ر ...

پوستم چربه و حساس هم نیست 

دوست داشتم کلینیک بخرم ولی هزینشو ندارم 

به نظرتون پودر کلاژن خوبه بخرم چون سی سالمه ی کم افتادگی پوست دارم