2777
2789
عنوان

کیا آبرسان کلینیک رو داشتن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 67801 بازدید | 168 پست
از فرصت استفاده کنم سوالاتمو بپرسم 😅 سرم علی بالانس بهتره یا اوردینری ؟؟؟  مثل نیاسینامید ؟

بالانس خیلی معمولیه

من هرچی از اوردینری داشتم عالی بوده. ولی این هشدارو بدم:
ماده نیاسینامید برون ریزی داره ها!!! اگه مهمونی جایی میخوای بری قبلش نزن وگرنه صورتت میشه ته دیگ عدس پلو   

بابت کدر بودن پوستم دلایل زیادی میتونه داشته باشه آخه! از دهیدراته و کم آب بودن پوست گرفته تا عدم لایه برداری و.... خیلی دلایل دیگه.

مثلا خودم وقتی قندمصنوعی میخورم صورتم کدر میشه و منافذم باز! ببینید مشکلتون از کجاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بالانس خیلی معمولیه من هرچی از اوردینری داشتم عالی بوده. ولی این هشدارو بدم: ماده نیاسینامید برون ر ...

یکی از علت هاش فکر کنم اینه که آب کم میخورم کل روز شاید یک لیوان آب بخورم ...

پس در مورد نیاسینامید همون اوردینری خوبه ؟؟ 

دور چشم خوب هم اگه میشناسید بهم معرفی کن لطفا 💐😍

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
همون تونر گارنیه که گفتم خوبه (اگه ضدجوش و ضدچربی میخوای ) همون گارنیه واقعا کارشو خوب انجام میده. م ...

ببخشید در مورد کک ومک هم میخواستم بدونم کرمی چیزی هست از بین ببره؟ صورتم کک ومک داره 

من سی سالمه پودر کلاژن برام بهتره یا همون قرص هم خوبه با توجه به سنم؟ 

توکه اخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی                                   خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد         
ببخشید در مورد کک ومک هم میخواستم بدونم کرمی چیزی هست از بین ببره؟ صورتم کک ومک داره 

کامل که از بین نمیرن ولی با یه سری کارا میتونی خیلی کمرنگشون کنی

مثلا 3بار در هفته سرم لاکتیک اسید اوردینری استفاده کنی

هر صبح هم چه خونه باشی چه بیرون ، اندازه 2 انگشت کامل ضدآفتاب بزنی

کامل که از بین نمیرن ولی با یه سری کارا میتونی خیلی کمرنگشون کنی مثلا 3بار در هفته سرم لاکتیک اسید ...

باتوجه به سنم که سی سالمه پودر کلاژن بخرم یا همون قرص هم جوابمو میده؟ 

توکه اخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی                                   خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد         
یکی از علت هاش فکر کنم اینه که آب کم میخورم کل روز شاید یک لیوان آب بخورم ... پس در مورد نیاسینامید ...

پس احتمالا دلیل شما همون آبه

دورچشمم از برند کلینیک واقعا عالیه!خصوصا برای بالای 30 سال، خودم الان سراوی میزنم، عاشقشم (فعلا من گیر دادم به سراوی  )

ولی اگه مشکل خاصی نداری و چروک نداری دورچشم نیتروژینا هم خوبه. آبرسانی میکنه و از خشکی جلوگیری میکنه

باتوجه به سنم که سی سالمه پودر کلاژن بخرم یا همون قرص هم جوابمو میده؟ 

درماتولوژیست ها میگن پودر بهتره تا قرص !! چون بهتر جذب میشه!! البته سر کلاژن بین علما اختلاف زیاده  ولی فعلا نظرشون رو پودره. تا ببینیم بعدها چی میگن باز  

پس احتمالا دلیل شما همون آبه دورچشمم از برند کلینیک واقعا عالیه!خصوصا برای بالای 30 سال، خودم الان ...

مرسی 💐☀️

راستی رژلب شما چه برندی استفاده میکنید ؟

مرسی 💐☀️ راستی رژلب شما چه برندی استفاده میکنید ؟

من قبلا از رژلب های کلارنس و میبلین استفاده میکردم

ولی جدیدا با برند شیگلم آشنا شدم ، هم رژگونه هاشو گرفتم هم رژلباشو. خیلی خوبن.رنگ بندی خوبیم دارن

من قبلا از رژلب های کلارنس و میبلین استفاده میکردم ولی جدیدا با برند شیگلم آشنا شدم ، هم رژگونه هاش ...

عزیزم برند شیگلم از کجا میتونم رژلباش رو تهیه کنم ؟؟؟

یا باید از آنلاین شاپ ها تهیه کنید یا اگه کسی رو دارید خارج ایران بگید براتون بفرستن    

سلام عزیزم میشه منم راهنمایی کنی راجب روتین پوستی

پوستم مختلط رو به خشکه..جدیدا جوش زیر پوستی زدم زیاد. گاهی هم قرمز ووملتهب که جاشون اصلا نمیره قرمز شدن..از برند اوردینری و کلینیک یا بهتر ک جواب بده هرچی میدونی بگو و ضدافتابم کمکم کن چون مستعد اکنه هستم.کرم پودر بهم نمیسازه منافذم مسدود میشه چی بزنم؟😟😟

سلام عزیزم میشه منم راهنمایی کنی راجب روتین پوستی پوستم مختلط رو به خشکه..جدیدا جوش زیر پوستی زدم ز ...

سلام عشقم. این توضیحاتی که گفتید خیلی کلی بود و نمیتونم دقیق راهنمایی کنم. اگه جوش زیرپوستی میزنید یا علتش مشکلات هورمونی هست ، یا به ماده خوراکی حساسیت داشتید مثلا خودم شیرینیجات که میخورم اینطوری میشم ،یا به یه ماده تو محصولات آرایشی بهداشتی و یا اینکه اصلا صورتتون رو خوب تمیز نمیکنید

اول باید علت رو پیدا کنید بعدا شروع کنید به درمان

سلام عشقم. این توضیحاتی که گفتید خیلی کلی بود و نمیتونم دقیق راهنمایی کنم. اگه جوش زیرپوستی میزنید ی ...

خب من اولش کرمم رو عوض کردم بعد جوش زدم..بعد بخاطر تنبلی تخمدان و خوردن گرمی بیش ازحد جوشای قرمز بزرگ زدم رو خط فک و گونه..بعد بخاطر عفونت بدنی یه عالمه اویشن دم کرده خوردم.. بهم ریخت صورتم😔 گاهی بادست زیر پوستیارو تخلیه میکنم.. این محصولات گرون هم یعنی خوبم نمیکنه؟ اینم بگم کلی انتی بیوتیک و امپول واسه عفونت زدم.اگر عفونی بود حتما خوب میشدن.. و روزی دوسه بار با ژل شست سو میشورم.حمومم صابون کلیندا میزنم..