2777
2789
عنوان

کیا آبرسان کلینیک رو داشتن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 67801 بازدید | 168 پست
آره عزیزم من داشتم قبلا. بسیار بسیار راضی بودم،مال منم اصلا کاسه ای نبود همین پمپی بود ولی الان چند ...

چه خوب 

پس من کلینیک رو میخرم 

راستی بین ضد آفتاب فیوژن واتر ایزدین و فلویید ضذ آفتاب لاروش پوزای هم گیر کردم 

کدومش بهتره ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
آره عزیزم من داشتم قبلا. بسیار بسیار راضی بودم،مال منم اصلا کاسه ای نبود همین پمپی بود ولی الان چند ...

محصولات نیتروژینا رو تایید میکنید ؟؟؟

مثل مرطوب کننده پمپی گریپ فروت 

یا واتر ژل ؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پوستم چربه و حساس هم نیست  دوست داشتم کلینیک بخرم ولی هزینشو ندارم  به نظرتون پودر کلاژن ...

پودر کلاژن 50-50 هست! تو بدن بعضیا خیلی خوب جواب داده ،واسه بعضی ها هم نه! باید خودتون بخرید تست کنید شخصا، ببینید جز کدوم دسته هستید!

اگه پوستتون مشکل خاصی نداره همون سیمپل هم جوابه 

پودر کلاژن 50-50 هست! تو بدن بعضیا خیلی خوب جواب داده ،واسه بعضی ها هم نه! باید خودتون بخرید تست کنی ...

به نظرتون با یک دوره مصرف میشه فهمید روی بدنم جواب میده یا نه؟ 

ببخشید خیلی سوال ازت پرسیدم به نظرتون تونر گارنیه مدل پیور اکتیو خوبه بخرم؟ 

توکه اخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی                                   خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد         
محصولات نیتروژینا رو تایید میکنید ؟؟؟ مثل مرطوب کننده پمپی گریپ فروت  یا واتر ژل ؟؟؟

نیتروژینا بعضی چیزاش خوبه بعضیاشم نه!

مثلا لاین آبرسانش (آبی رنگه) عالیه! 

یا مثلا همین لاین گریپ فروتش من از اسکراب و شویندش راضی بودم

ولی یه سری لاین هاش مثل زردچوبش رو اصلا دوست نداشتم

ضدآفتابم قطعا لاروش پوزای!!!!! ایزدین تولید جدیدش گند زده و احتمالا جمعش کنن از بازار چون شدیدا دارن بهش اعتراض میکنن! بافت ضدآفتابش سنگین شده و پیل میشه کاملا روی صورت

نیتروژینا بعضی چیزاش خوبه بعضیاشم نه! مثلا لاین آبرسانش (آبی رنگه) عالیه!  یا مثلا همین لاین ...

چه جالب نمی‌دونستم ... 

چقد شما اطلاعاتتان کامل و عالیه 😍

خوب شد که ازتون پرسیدم پس... 🙂

دقیقا منم اصلا لاین زردچوبه ش رو دوست نداشتم ... 

پس تا اینجا شد ضدآفتاب لاروش و مرطوب کننده آبرسان کلینیک ... 

بنظر شما تونر ضروری هست یا نه ؟

به نظرتون با یک دوره مصرف میشه فهمید روی بدنم جواب میده یا نه؟  ببخشید خیلی سوال ازت پرسیدم به ...

من تونر گارنیه رو یه زمانی که صورتم خیلی چرب بود میزدم و واقعا راضی بودم!!!! برام عالی بود!صورتم رو ماته مات میکرد

ولی تاکید میکنم اگه صورتتون خیلی چربه تست کنید! در غیر این صورتت ممکنه به بریر پوست آسیب بزنه  

کلاژن هم با یه ماه مصرف نمیشه فهمید باید حداقل 3ماه بخورید ببینید براتون جواب میده یا نه

من تونر گارنیه رو یه زمانی که صورتم خیلی چرب بود میزدم و واقعا راضی بودم!!!! برام عالی بود!صورتم رو ...

بببخشید پس تونر چی بگیرم تو قیمت 300و اینجاها؟ 

توکه اخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی                                   خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد         
چه جالب نمی‌دونستم ...  چقد شما اطلاعاتتان کامل و عالیه 😍 خوب شد که ازتون پرسیدم پس... 🙂 د ...

خانوادام داروساز هستن ، خودمم تو داروخانه کار میکردم (البته بیشتر واسه فان  وگرنه شغل اصلیم نیست) 

چون زبانمم خوبه مقالات زبان اصلی درمورد محصولات پوستی زیاد میخونم

تونر خوبه ولی ضروری نیست. من خودم اون قدیما که پوستم خیلی چرب بود همیشه تونرهای مخصوص ضدجوش میزدم و خیلیم راضی بودم

ولی الان بیشتر تمرکزم رو محصولات دیگس مثل اسنس ها یا سرم ها 

خانوادام داروساز هستن ، خودمم تو داروخانه کار میکردم (البته بیشتر واسه فان   وگرنه شغل اصلیم ن ...

موفق باشی💐🤗☀️

راستی من پوستم کدر شده ،شفافیت نداره‌ ،روزنه های پوستم هم بلزن

چیکار کنم بابت این مشکل ؟ 

من تونر گارنیه رو یه زمانی که صورتم خیلی چرب بود میزدم و واقعا راضی بودم!!!! برام عالی بود!صورتم رو ...

میشه درخواست دوستیم رو قبول کنید ممنون میشم 

خانوادام داروساز هستن ، خودمم تو داروخانه کار میکردم (البته بیشتر واسه فان   وگرنه شغل اصلیم ن ...

از فرصت استفاده کنم سوالاتمو بپرسم 😅

سرم علی بالانس بهتره یا اوردینری ؟؟؟ 

مثل نیاسینامید ؟

بببخشید پس تونر چی بگیرم تو قیمت 300و اینجاها؟ 

همون تونر گارنیه که گفتم خوبه (اگه ضدجوش و ضدچربی میخوای ) همون گارنیه واقعا کارشو خوب انجام میده. مدل های دیگه هم داره ولی حقیقتش من تجربشو ندارم

همون تونر گارنیه که گفتم خوبه (اگه ضدجوش و ضدچربی میخوای ) همون گارنیه واقعا کارشو خوب انجام میده. م ...

چقد شما خوبید که اطلاعاتتون رو در اختیارمون میگذارید 

ممنون عزیزم