2777
2789
عنوان

ادامه تاپیک قبلی خیانت زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من خودتو وارد این بازی نکن 

گور پدر دوس پسرت ول کن 

خیانت قایم نمیمونه دیریازود زنداداشت لومیره 

ول کن بابا دنبال دردسری نتونی ثابت کنی میزننت تاجونت بالابیاداا 

ازماگفتن 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بنظر من خودتو وارد این بازی نکن گور پدر دوس پسرت ول کن خیانت قایم نمیمونه دیریازود زنداداشت لومیره و ...

بخدا اگه بخاطر داداشم نبود اینم حرف من بود ولی داداشم چه گناهی کرده بیچاره 

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍

عجب نارفیقی! 

بنده ی خدا داداشت گیر چه حرومی افتاده زده تو دل خونواده ی رفیقش 

خداروشکر زنش نشدی 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
بخدا اگه بخاطر داداشم نبود اینم حرف من بود ولی داداشم چه گناهی کرده بیچاره

خب چیزی نداری ثابت کنی چی میگی توروقرآن شیشه میزنی

حواست باشه همونجور که اززنداداشه عکسو فیلم داره ازتو نداشته باشه 

میخوای کاریم کنی زیرنظرشون بگیر بعد باداداشتو پلیس خفتشون کنین 

اگه به داداشت بگی بعد سیب زمینی نباشه بزنه پسررو بکشه اینجوربدبختر میشین ک بخاطر دوتالاشی زندگیتون کنفیکون میشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بنظر من خودتو وارد این بازی نکن گور پدر دوس پسرت ول کن خیانت قایم نمیمونه دیریازود زنداداشت لومیره و ...

منم خواستم همینو بگم!!!بنظرم کلا لیخیال بی افت شو و شتر دیدبدی ندیدی باش!!!همه چیو فراموش کن و به اینده خوب فک کن!!!اگه واقعا زنداداشت خیانت کرده ک یه روزی لو میره !!!البته قطعا اگه یارو با زنداداشت بوده و بهت گفته حتما ب زنداداشت هم گفته ک با تو بوده!!!!خلاصه اینکه خودتو ب بیخیالی بزن!!!!