2777
2789
عنوان

کیا آبرسان کلینیک رو داشتن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 67802 بازدید | 168 پست

سلام عزیزم خوبی چقدر خوبه شما اطلاعاتتون ممکنه جواب منم بدید من تقریبا یه ماه رو تیم پوستی مو شروع کردم پوستم معمولی روبه خشکه۲۴سالمه یه مقدار کمی روی گونه هام روزنه دارم خیلی کمه جنوب هم زندگی میکنم روزی دوبار تقریبا دوبار با شوینده آمبرلا صورتم می‌شورم بعد از هر بار شستن تونر اسموتی درم میزنم وبعد می‌شورم آبرسان مرطوب کننده اسکین وان میزنم میخاستم نظرت راجب ای روتین بدی و اینکه ضد افتابم هروقت که برم بیرون میزنم PORGکلاژن اورجینال میزنم ،نمیخام که لایه بردار استفاده کنم پوستمم تقریبا گندمیه برای روشنتر شدنش راه چاره دیگه ای هست جز لایه بردار مثل همین آبرسانا که مثلا روشن کننده باشن یا چیزی که مقرون به صرفه هم باشه قیمت هاشون

سلام عزيزم❤️ درست ميگن ايشون چون آلفا اربوتين يه ضدلک و لایه بردار ملایم هست برای بعضیا که لک زیاد د ...

سلام وقت بخیر، ازتون سوال دارم می‌خوام عکس پوستمو  در تلگرام براتون بفرستم ببینین چه محصولی بگیرم، امکانش هست؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه قبلا خشک بوده و الان احساس چربی میکنی ، پس به احتمال زیاد مشکل از شویندت هست!!! وقتی یه شوینده ق ...

سلام عزیزم میشه لطفاً منو راهنمایی کنید،من پوست کدر و لک داری داشتم که الان حدود یک ماهه میکرونیدیلینگ انجام دادم ،لطفا منو راهنمایی کنید که چه ضدآفتاب بگیرم و چه آبرسانی،؟هزینع ش مشکلی نداره