2777
2789
عنوان

داداش معتاد، بیرونش کنیم چکار کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این روشم رفتیم خوب کم میکنه بعد میگه اجازه بدین ی روز اوور بزنم بعد بدم میاد از مواد...

بازم طبیعیه شکست تو این راه کاملا طبیعیه ولی اگه روش درست انتخاب کنید این قدر زجر نمی‌کشید و زودتر به مقصد میرسید به نظرم این روش چون نامحسوس و زیرپوستیه و به آدم شوک وارد نمیکنه بهتر جواب میده ظرفیت ها فرق می‌کنه یکی می‌تونه یکهو یکی نمیتونه برادر تو سختشه یکهو بندازیش یه گوشه بگی درد بکش تا ترک کنی عموی من یه روز خودکشی کرد انداختنش تو اتاق درو بستن فایده نداشت دیگه یه روز ناامید شد تموم کرد 

🤍
این روشم رفتیم خوب کم میکنه بعد میگه اجازه بدین ی روز اوور بزنم بعد بدم میاد از مواد...

باید اول خوووووب روانکاوی بشه خییییییلی خوب ببین من دارم با تجربه بهت میگم چون خودم راه های ترک عادت رو که امتحان کردم به این نتیجه رسیدم که این روش بهترین راهه درسته طول می‌کشه اما نتیجه قطعی میده من با این روش تونستم بعضی عادتامو بزارم کنار و اصلا ترک یکهویی رو قبول ندارم و لااقل به همه توصیه نمیکنم تو این راه باید خئییییلی صبر داشته باشی من خودم دلم خونه ولی باز باید ادامه بدی 

🤍
ی چی شنیدم ب اسم کنگره ۶۰ ک میگن خیلی جوابه تو گوگل سرچ کن دستت میاد درموردش. ولی توروخدا مبادا ول ...

کنگره ثبت نامش سخته، گفتن ظرفیت نداره ی ماه باید بیای حضوری بزنه ک مطمئن بشیم تصمیمش جدیه، الکی میگه میخوام ترک کنم اما باز جیم میشه میره براش قرصم گرفتیم بیفایده، ازینکه ب حساب خودش فریبمون میده لجم میگیره ب مامانم گفتم بیرونش کن یا بمیره یا واقعا بخاد ادم بشه

یه کارتن خواب بود که بخاطر مواد همه چیزشو از دست داد یه روز ترک می‌کنه و کمپ ترک اعتیاد میزنه و کارخونه داره میشه الان باهاش مصاحبه کردن میگه من مراجعه کننده داشتم ۵۰ بار اومده برای ترک دوباره برگشته چون من خودم تجربه اعتیاد شدید دارم اون آدمو درک میکنم و بهش فشار وارد نمیکنم 

🤍
باید اول خوووووب روانکاوی بشه خییییییلی خوب ببین من دارم با تجربه بهت میگم چون خودم راه های ترک عادت ...

مشاور خوب از کجا، بهش میگم چرا لغزش کردی میگه مثلا شما ناراحت بودین اعصابم خورد شد زدم... بهونه هایی میاره...

مشاوره ها فقط پول سوا میکنن از هیچ کدوم نتیجه نگرفت

کنگره ثبت نامش سخته، گفتن ظرفیت نداره ی ماه باید بیای حضوری بزنه ک مطمئن بشیم تصمیمش جدیه، الکی میگه ...

چ بهتر بذارید یک ماه هر روز بره و بیاد .....

عزیزم داداشت الان تماما درگیره

دسته خودش نیست

گرفتار شده

اختیارو ازش گرفته اون مواد لعنتی .... بهش حق بدین.

ماها سرما میخوریم زوری پامیشیم میریم دکتر بس بی حال و حوصله میشیم

حالا بنده خدا ببین چی میکشه ...‌

ن عزیزم خدا نکنه

باور کن اگه خدایی نکرده فوت کنه اولین نفر شما داغون میشید .... چون دیدم ‌کسایی ک عضوی از خانوادشون اعتیاد داشته بیرونش کردن بعد مدتی فوت کرده و تا حد جنون رفتن از مرگش .... ک کاش بیشتر کمکش میکردیم ... کاش نگهش میداشتیم و .....

با مهربونیه زیاااااد باهاش حرف بزنید

اراده اش باید قوی بشه.

امیدوارم خدا براتون بسازه ، همون آرزویی که تو دلتونه و ساختنی نیست 😍🌸

مشاور خوب از کجا، بهش میگم چرا لغزش کردی میگه مثلا شما ناراحت بودین اعصابم خورد شد زدم... بهونه هایی ...

ببین داداش تو نوازش میخواد محبت میخواد دررررررک اطرافیانش رو میخواد اینا کمکش می‌کنه حالش بهتر شه کم تر بره سمت مواد داداش تو هم نمیتونه یکهو بره ترک کنه کنارش گاهی اوقات ورزش کنه کاشکی میتونست یه شغلی پیدا کنه سرشو با یه چیز مثبت گرم میکرد من میدونم چقدر اذیته من خودم یه مدت معتاد به قرص شده بودم واسه این که ۵ دقیقه گیج بشم به مشکلاتم فکر نکنم یه مشت قرص می‌خوردم زیاد براش دعا کن ان شاءالله خدا کمکش کنه 

🤍

هر چ باهاش حرف میزنم مثال میزنم از اخر عاقبت این کار بیفایده س، ظاهرا اوکی میده اما حس میکنم قلبا نمیخواد ترک کنه چون اصلا همکاری نمیکنه،

شده غده سرطان، مامانم چند بار از دستش سکته کرده وقتی جوونای مث اینو میبینه سر و سامون و زندگی این شده بلای جونش,

مثلا رفتم این یکی دو روز تعطیلی خونه مامانم بمونم، بعد این رفته بود تو اتاق پستش رفتم گفتم حق نداری در اتاق رو ببندی بهش مشکوک شدم ازم قایم کرد فهمیدم داشت میزد بحثمون شد صداشو برد بالا حاشا و حاشا و حاشا منم زدم بیرون ب مامانم گفتم هر وقت پسرت ادم شد زنگ بزن ک بیا...

‌دلم برا مامانم خیلی میسوزه

مشاور خوب از کجا، بهش میگم چرا لغزش کردی میگه مثلا شما ناراحت بودین اعصابم خورد شد زدم... بهونه هایی ...

یه روزی یکی از اطرافیانم منو تو حالت گیجی دید گفت معتاد منو گرفت کشون کشون رو زمین کشید از خونه بندازه بیرون نمیدونی چقدر تحقیر شدم و چقدر باعث شد بیشتر از قبل ناامید بشم من تو شرایط خییییلی بدی بودم احتیاج داشتم یکی بهم محبت کنه من از کمبود محبت و بی‌توجهی به اون روز افتادم

🤍
هر چ باهاش حرف میزنم مثال میزنم از اخر عاقبت این کار بیفایده س، ظاهرا اوکی میده اما حس میکنم قلبا نم ...

تو فکر می‌کنی اون خودش نمیدونه که داره چه بلایی سر خودش میاره نصیحت بدرد اون نمیخوره فقط باعث میشه بیشتر غرق بشه داداش تو محبت و راهکار درست میخواد

🤍
ببین داداش تو نوازش میخواد محبت میخواد دررررررک اطرافیانش رو میخواد اینا کمکش می‌کنه حالش بهتر شه کم ...

اخه سر کار رفتنشم معضله، سر کار فرستادیمش دو س ماهی رفت بازم میزد کاملا مشخص بود...

خیلی خواستیم دوستانه کمکش کنیم اما همش گولمون میزنه ب هر بهانه ای ک شده جیم میزنه،

دیگه بهش گفتم اگه واقعا روراستی قصدت ترکه نباید رفتارای مشکوک نشون بدی باید ب ماهم حق بدی نگران باشیم، بعد توقع داره از اول بهش اعتماد کنیم ب هر بهانه ای از قبض موبایل گرفته تا پول ارایشگاه پول خواست بهش بدیم و سین جینش نکنیم درحالیکه میدونیم دروغه همش