2777
2789
عنوان

داداش معتاد، بیرونش کنیم چکار کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ک پای درد دلش میشینم میگه باعث بدبختیم مامانه ک نزاشت کسیو ک دوس داشتم بگیرم،

مامانمم میگه از من بدبخت تر کی بود؟(مامانمم خیلی بدبختی کشیده) بهش میگه منم باید میرفتم معتاد میشدم، ی زن یک تنه جنگید برا زندگیش تنهایی س تا بچه بزرگ کرد

شما کجایبن؟ روانشناس خوب تو مشهد کجا ببریمش؟

من خوزستانم نمی‌دونم والا باید تحقیق کنی با روانکاو خودت خوب صحبت کنی شرایط برادرتو بگی بعد ببریش پیش دکتر من کسی نبود درست و حسابی به دادم برسه فقط من بودم و خدا و تجربه هایی که تو این مدت سختی کسب کردم باعث شد بهتر بشم هنوزم کلی راه دارم هی شکست میخورم هی بلند میشم ولی اینو خوب یا گرفتم با برنامه ریزی اصولی و یواش یواش باید برم جلو شخصیت من این روشو میپذیرع 

🤍
من خوزستانم نمی‌دونم والا باید تحقیق کنی با روانکاو خودت خوب صحبت کنی شرایط برادرتو بگی بعد ببریش پی ...

این اگهی هایی ک تو دیوار هست ترک اعتیاد با داروی گیاهی و فلان... اینا چ جوریه ب نظرتون؟

این اگهی هایی ک تو دیوار هست ترک اعتیاد با داروی گیاهی و فلان... اینا چ جوریه ب نظرتون؟

نمیدونم اطلاعی ندارم تا متوجه نشدی هم سراغش نرو برادرت باید خوب روانکاوی بشه اول و با خودش کنار بیاد بعد مراحل بعدی رو شروع کنید 

🤍

چقد سخته واقعا خدا لعنت کنه اونی ک اختراعش کرد،

بدبختی اینه تو کشور ما مث نقل و نبات همه جا پیدا میشه، حتی همین قرصای متا و ب و ... ک همتای هرویینه راحت و ارزون تو عطاری ها ب فروش میرسه...

میشه توضیح بدین چیکار کردین ترک کرد؟

عطاری و دارو گیاهی رو بیخیال شید اصلا سمتش نرید ما امتحان کردیم تو قرصهاش تریاک میداد بهش، معتاد قرص شد داداشم.

سم زدایی کرد یکم بهتر شد ولی باز برگشت، یه کلینیک هایی بود مال شهرداری ، نمیدونم هنوزم هست یا نه ولی متادون میدادن قیمت خوب و مشاور و روانپزشک و گروه درمانی داشتن. هفته ای یه بار میرفت. خلاصه دو سه سال رفت هم بدنش هم روح و روانش پاک شد الانم خوبه ، بیشتر از ده ساله پاکه