2777
2789

داداشم اعتیاد داره صنعتی، چند بار کمپ و فلان بیفایده ، اوایل حاضر میشد همکاری کنه برا ترک، الان اصلا زیر بار نمیره میگه تو خونه میمونم با قرص ترک میکنم باز چن روز بعد میبینیم رفت زد، خیلی بخشیدیمش اما بیفایده بود انگار اصلا نمیخواد ترک کنه فقط گولمون میزنه، مادرمو ب سکته داد بدبخت چندغاز حقوق میگیره اونم این با دغل تیغش میزنه دود میکنه میره هوا...

بیرونش کنیم کارتن خواب میشه دو بار بیرونش کردیم باز مامانم دلش میسوزه راش میده...

کسی چاره ای برا ترک داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل از هرچیزی یادتونه نره ک یه بیماره

و واقعا احتیاج داره به کمک 

مخصوصا از طرف خانواده اش

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یسری شهرا مشاوره گروهی برا ترک دارن 

خیلیا جواب گرفتن

فقط تا چندوقت بشدت باید حواستون بهش باشه 

دایی من بیشتر رز ده سال اعتیادداشت 

چندین بار کمپ و زندان رفت ترک کرد ولی بازم تکرار میکرد 

نزدیک ب ۱ساله اون کلاس رو با خانمش شرکت میکنه خداروشکر اللن خوبه 

ی چی شنیدم ب اسم کنگره ۶۰ ک میگن خیلی جوابه

تو گوگل سرچ کن دستت میاد درموردش.

ولی توروخدا مبادا ولش کنید یا بیرونش کنید ها

بدتر میشه و بهتر نمیشه

خدا ب حق صاحب این روز کمکش کنه و ب جوونیش رحم کنه بهش اراده قوی بده و همچنین ب بقیه گرفتارای این مصیبت ......🙏

امیدوارم خدا براتون بسازه ، همون آرزویی که تو دلتونه و ساختنی نیست 😍🌸

من عموم قبل بدنیا اومدنم همینجوری بود و بابام مثل اینکه میخواست تو خونه ترکش بده که یه عموی دیگم دلش سوخته بود و وسط کار نداشته بود خاصیت اون زهر ماری از تنش بره بیرون و برده بود خونه خودش و گند زد به درمانش 😐

تو خونه اگه میخواین نگه دارید باید یکی باشه که تو روش واسته مثلا مادر شما باید یه مدت از خونه بره بیرون چون بدن درد پسرشو ببینه دلش میسوزه 

بهتره با یک دکتر مشورت کنید که چه مراقبت ها و داروهایی میخواد تا بتونید تو خونه نگهش دارید 

ضمنا یه مرد هم باید باشه تا زورش بهش برسه و دستاشو ببنده 

اینجور روش ترک کردن درست نیست و طبیعیه که داداشت برگرده به قبل اون بیماره مگه به همین راحتیه اعتیاد تو خودت یه عادت کوچیکو بخوای ترک کنی راحت ترک میکنی؟ بهش بگو بکش ولی هر چندوقت یکبار از موادت یه کوچولو کم کن به مرور زمان خودش نمی‌فهمه که کی ترک کرده

🤍

اون روز تو شبکه مستند دیدم .اشکم سرازیر شد .برادر اون شخص نعتاد میگفت به روشون نیارید روتون تو روشون باز نشه .سعی  کنید برید مشاوره.نگید روانشناس .بگید مشاوره.ولی حمایت کنید رهاش نکنید .خدا لعنت کنه باعث این مساله رو  اونهایی که به واسطه این کار کثیف پولدار ماشین خیر نبینن الهی 

اینجور روش ترک کردن درست نیست و طبیعیه که داداشت برگرده به قبل اون بیماره مگه به همین راحتیه اعتیاد ...

این روشم رفتیم خوب کم میکنه بعد میگه اجازه بدین ی روز اوور بزنم بعد بدم میاد از مواد...