2777
2789
عنوان

شوهرم بین دوراهی سختی منو گذاشته😔چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 108 پست
دقیقا...حالا کم کم ثابت کن اگه دوست داری جفتشو انجام بدی بگو همه آدما اینطوری نیستن میتونی چند وقت ...

خودم همین تو ذهنمه

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
میشه هم کار کرد هم رف دانشگاه؟ البته نمیتونم دوتاشو انجام بدم باهم توانم دراون حد نیس.

خب خیلی سخته ، بعضیا میتونن

من منظورم اینه مثلا بره دنبال این کار و آموزش ببینه و چند وقت بعد (مثلا ۱ سال) که کارش سبک تر شد و تا حدی عادت کرد اونوقت اگه خواست بره دانشگاه و تا اون موقع شاید همسرش هم متقاعد و راضی بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم بنظرم میشه ولی سختهههه

کسیو دیدی ک بابی اعتمادبنفسی بره توعرصه کار ولی بعد دلوجراتش زیادشدع؟ بنظرت اکثرادما بااعتمادبنفس پایین شروع میکنن باباید اعتمادبنفس داشته باشه ادم

آخه کی میره پیش کسی که متخصص نیست کار زیبایی انجام بده ؟

ی دکتر میزارن چند تا دستیار اون دستیارا معمولا دکتر نیستن و شما نمیدونید بهشون الکی میگن دکتر و تزریق انجام میدن

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
خب خیلی سخته ، بعضیا میتونن من منظورم اینه مثلا بره دنبال این کار و آموزش ببینه و چند وقت بعد (مثلا ...

من هم درس برام مهمه هم پول.از طرف پدرم حمایت نمیشم دستم خالیه راستش نمیتونم واسه دانشگام بخونم اما خوشم نمیاد سر دیپلم بمونم میخام تحصیلاتم بالاباشه از طرفی اگر وار قراردادی جورکنن واسم نمیدونم برم یان.میگن حقوقش خوبه ولی چون قراردادی هست میترسم الکی وقتمو تلف کار کرده باشم

قطعا برو سرکار اینو از دانشجو دکترای بیکار میشنوی

تا خودشون تجربه نکنن متوجه نمیشن که دانشگاه فقط عمر آدم تموم میشه

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

من‌میگم برو سرکار بهتره بری خودت مشغول کار کردن کنی بیشتر اذیت میشی هی درس بخونی بخونی.من بودم کارو انتخاب میکردم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
تا خودشون تجربه نکنن متوجه نمیشن که دانشگاه فقط عمر آدم تموم میشه

شوهرم همینو میگه ههه

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.

خداروشکر کار تزریق و فیلر و این مزخرفات رو انجام نمیدم ک برم زیر دست بی سواد😑

یه دعای قشنگی توی سوره اسراء هست که میگه: رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا ::::: خدایا منو توی هرکاری و شغلی یا هرچیزی به درستی وارد کن و به درستی بیرون بیارو همیشه از سمت خودت یک نیروی کمکی برای من بفرست
خداروشکر کار تزریق و فیلر و این مزخرفات رو انجام نمیدم ک برم زیر دست بی سواد😑

مرسی عزیزم که بهم میگی بس سواد

ولی گلم 

من قراره فقط دستیار دکتر باشم نه برم مطب بزنم 

بازم ممنون از نظرت