2777
2789
عنوان

شوهرم بین دوراهی سختی منو گذاشته😔چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 108 پست
تاپینگ=روچین غذا،مثلا موادی که می‌ریزی روی پیتزا اینی که توی نی نی سایت هست اسمش تاپیکه Topic درض ...

من سوال دیگه ای پرسیدم تو گیررر دادی ک نکن شرف مهمه فلانه

نه خانم ما بی شرف نشدیم 

شما اطلاعات نداری صحبت نکن 

هیچ متخصصی نمیاد این کارو بکنه برا ماهی ۲۰تومن اینا کار نیرو های اموزش دیدس زایلاپی زدن لیدو تزریق کردن اماده کردن مریض سرم وصل کردن مزو داخل مو انزیم اد ساکسن بودنو...

وگرنه ژلو چربی زدن ک کار دکتره 

بیشتر از این توضیح نمیدم امید وارم اطلاعاتت راجب این شغل بالا رفته باشه 

ناموسا دیگه جواب نده که  بخاطر خودت میگمووو ....فلانووو.... غیرقانونی .....

باور کن تمام سعی کردم متوجه شی

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
با خودت خلوت کن بدون در نظر گرفتن هزینه ها و___ومزایا به ندای دلت گوش کن کاری رو بکن که چند سال دیگه ...

ندای دلم میگه دانشگاه 

عقلم میکه سر کار موضوع اینه😂

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپینگ=روچین غذا،مثلا موادی که می‌ریزی روی پیتزا اینی که توی نی نی سایت هست اسمش تاپیکه Topic درض ...

جالبه نمیدونستم جاهای دیگم بگو .....چون ۹۰نی نی سایت میگن تایپینگ، از این به بعد میگم تاپیک.

عکس

دوست عزیز شما ببین چندبار منو ریپلای کردی و بهم توهین کردی و دائم داری بهم میگی من ریپلایت نکنم و جوابت رو ندم.

من خیلی پشیمونم از اینکه توی این تاپیک نظر دادم.

موفق باشید 

🌺good vibes only🌺