2777
2789
عنوان

درمان افسردگی بدون دارو🙂تجربه های خودم که ازشون جواب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 52618 بازدید | 180 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینها کارهای خوبی هستن ولی جای درمان دارویی برای کسی که به دارو احتیاج داره را نمیگیره

💔

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
نه فقط تیرویبدم هی کم کار و پرکار میشه جدیدا..من خودم اهل دعا و حادو نیستم اصلا اما یه سیدی بهم گفت ...

اگه تیرویید کم کار داری حتما برو دکتر تا برات قرص لوتیروکسین بنویسه!   کم کاری تیرویید خیلی روی روحیه تاثیر داره ، اول که بدن سست و کم انرژی می کنه انگار چشمات می خواد بسته بشه ، یه موقع هایی در طول روز بی دلیل یکدفعه یه غم میاد می شینه تو دلت ، این به خاطر کم کاری تیرویید و تغییر همون هاست ، من همه اش فکر می کردم به خاطر افسردگی هست بعد از وقتی داروی کم کاری تیرویید مصرف می کنم تموم اون حالت ها از بین رفت! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
مسافرت که تنها راه درمان نیست، راههای دیگه هم هست، خانواده ها هم اکثرا اینجوری هستن متاسفانه تا وقتی ...

دقیقا همینه وقتی اون دوران اوج می گذره و دلمرده ات می کنند ، رهات می کنند به حال خودت! 

من یادمه دوران جوان همه اش مادرم بهم می گفت کجا می ری ؟ چقدر می ری بیرون؟ بیرون چه خبره؟ چرا همه اش تو بازاری؟ 

بعد سالها الان که خونه نشین شدم، همه اش زنگ می زنه که یکم برو بیرون،  انقدر گوشه خونه نشین!  یکم برو بازار برای خودت بگرد! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟