2777
2789
عنوان

درمان افسردگی بدون دارو🙂تجربه های خودم که ازشون جواب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 52621 بازدید | 180 پست
عزیزم منم مثل شما اتفاقای بدی برام افتاد که اینجوری شدم، وای خداروشکر با همین کارا و مشاوره حل شد… ح ...

اخ که اون عزیز از دست رفته آدم از پا میندازه.منو که کرد مرده متحرک دوسال دارو خوردم بدتر شدم .الان ۴سال دارو نمی‌خورم ولی هیچوقت اپن آدم سابق نشدم

حالا دخترشاید باورت نشهیکی از عواملی ک منو درونی شاد میکنه و افسردگیمو پودر میکنه خوردن فست فوده این ...

عهه🤩خوب پس وقتایی که حالت بده فست فود بخور😅اگه اثر درمانی داره خوبه، ولی استفاده روزانه اش خوب نیست.

خودت تو‌خونه درست کن با هزینه کمتر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کنترل که نه، باید اضطراب و حال بد از بدن تخلیه بشه(مثلا با ورزش با نوشتن …)، نه اینکه جلوشو بگیری … ...

من مشکلم اینه وقتی کسی حرفی بزنه یا توهین کنه نمیتونم درجا جواب بدم اکثرا ترس یا رودربایستی بعدش شدیدا خودخوری میکنم

اخ که اون عزیز از دست رفته آدم از پا میندازه.منو که کرد مرده متحرک دوسال دارو خوردم بدتر شدم .الان ۴ ...

بله درسته بدترین چیز از دست دادن عزیز هست و فقط صبور بودن و گذر زمان میتونه اینو برامون عادی کنه، یکسال اول که خیلی سخته ، بعد کم کم به خودت میای و بعد از دوسال دیگه برمیگردی به زندگی عادی.

شاید علت اینکه برا شما طولانی شده این بوده که دارو مصرف کردی و دارو نذاشته دوران سوگواری رو عادی طی کنی و با اون احساسات منفی کنار بیای و قوی بشی، داروها معمولا به ظاهر آدم رو آروم میکنن ولی اون مشکل تو روحت همچنان زنده میمونه ،سعی کن اگه هنوز خوب نشدی این چیزایی که نوشتم رو انجام بدی ،اگه شرایطت حاد نباشه با همینا کم کم خوب میشی

بله درسته بدترین چیز از دست دادن عزیز هست و فقط صبور بودن و گذر زمان میتونه اینو برامون عادی کنه، یک ...

من بچه اول بودم .بدیش این بود نزاشتم گریه هامو کنم تا یه چی میشد میگفتن تو بزرگتر ی تو بزرگتری بچه های دیگه تو رو میبینن سه تا بچه بودیم دوتا متاهل یکی برادرم مجرد هر سه بزرگ.ولی نزاشتن ریختم تو خودم یهو دیدم اونا کنار اومدن تازه من داغون شدم .یه موضوع دیگه این بود مادرم مادر نبود یه دوست برام جوونم نبود یهو هم رفت.قرصا بذارم کرد بهترم نکرد

من مشکلم اینه وقتی کسی حرفی بزنه یا توهین کنه نمیتونم درجا جواب بدم اکثرا ترس یا رودربایستی بعدش شدی ...

اعتماد به نفستو ببر بالا،خودتو دوس داشته باشی به خودت ارزش بدی ، از خودت دفاع میکنی 

من بچه اول بودم .بدیش این بود نزاشتم گریه هامو کنم تا یه چی میشد میگفتن تو بزرگتر ی تو بزرگتری بچه ه ...

خدا رحمتشون کنه🌹🙏مرگ دست هیچکس نیست، مجبوریم با این مساله کنار بیایم،شرایطت سخت بوده ولی الان که میدونی مشکل چیه و چرا اینجوری شدی خیلی راحت میتونی حال خودتو خوب کنی چون دلیلشو میدونی.

به خودت زمان بده و روی خودت و روحیه آت کار کن، چیزایی که نوشتم کم کم انجام بده و اون سوگواری که باید چندسال پیش انجام میدادی رو انجام بده تا سبک بشی،گریه هاتو بکن و فقط برای حال خوب خودت تلاش کن

چشم عزیزم🙏برای عزیزتون در حد توان خیرات بدین،بهترینش هم خرماست.

ممنون حتما عزیزم.یه چی دیگه طبیعیه من اوایل خیلی سر خاک میرفتم حالم بدتر میشد آخر یه دکتر گفت نرو .الان اصلا نمیرم اینطوری راحت ترم .میرم میام حالم خیلی بد میشه عکسش رو رو سنگ قبر میبینم .از اونور عذاب وجدان دارم سر خاکش نمیرم نمی‌دونم چیکار کنم

ممنون حتما عزیزم.یه چی دیگه طبیعیه من اوایل خیلی سر خاک میرفتم حالم بدتر میشد آخر یه دکتر گفت نرو .ا ...

بله کلا قبرستان انرژی منفی داره حدالامکان نباید برین،و هرچی شما ناراحت باشی از رفتن عزیزت، اونم روحش عذاب میکشه و نمیتونه بره به زندگی خودش تو دنیای خودش برسه.

اونا روحشون آزاده و شمارو میبینن،مخصوصا پنجشنبه جمعه ها ، بهترین کار برای اموات خیرات دادنه،که خیلی براشون خوبه و خوشحال میشن،دعا و قرآن خوندن هم خوبه،میگن وقتی خیرات میدی و آدمای مختلف میگن خدا رحمت کنه، اون کسی که فوت کرده انگار اون دنیا درجه اش بالاتر میره،به نیتش کارای خیر انجام بده،میبینی که کلی انرژی مثبت میاد تو زندگیت چون اونا هم برای تو دعای خیر میکنن🙏