2777
2789

دیروز تولدم بود و اولین تولدی بود که خونه مون بودیم، از صبح با خونه و‌خودم درگیر بودم اصلا به روی شوهرم نیوردم دوست داشتم خودش به فکرم باشه، قبل اینکه از سرکار بیاد به سرووضعم رسیدم چندمدل غذا اماده کردم و... با کمال پررویی فقط دلیل میپرسید که چه خبره؟ امروز روز خاصیه؟ من فک کردم شوخی میکنه گفتم نه همینجوری خواستم بعد مدتها خلوت کنیم و...😓 تا اخرین ثانیه منتظر بودم بهم تبریک بگه کادومو بیاره ولی مثل همیشه اول شب گرفت خوابید گفت کلی خستمه💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بخاطر وضعیت اقتصادی و مشکلات دیگه مرد ها زیاد کار میکنن و خستگی حتی به ذهنشون هم غلبه میکنه

اگه همسر خوبیه برات و بهت مهر و محبت داره و ازت قدر دانه به دل نگیر اکثر مردا همینطوری ان تو اون موضوعات

خوشبخت ترین باشید گلم

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

عزیزم معلومه وقتی خودت به تولدت اهمیت نمیدی چ یه جور رفتار میکنی انگار هیچی اونم اهمیت نمی‌ده نسل اون مردا گذشته اونا تموم شدن ، میرفتی برای خودت گل می‌خریدی میومدی خونه میزاشتی تو گلدان  بادکنک ، کیک طرح مورد علاقتو سفارش میدادی و خانوادتو دعوت میکردی 

آخی عزیزم به دل نگیر اگر رابطتون خوبه مشکلات زیاده بنده خدا یادش رفته

رابطه مون خوبه، تو زندگیمونم مشکل خاصی نداریم ولی بدجور دلمو شکوند من برا تولد اون هرچی تو توانم باشه انجام میدم اونوقت اون...💔

حتی امشبم یادش نبود ؟!🥺ناراحتیتو بگو بهش تو دلت نگه ندار

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂