2777
2789
عنوان

ب نظر شماهم خطرناکه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 46 بازدید | 82 پست
نظر من اینه بچه ها با هم فرق دارن هرکسوباید خودش زمان لازم رو پیدا کنه منکه در مورد خودم فکر میکنم من وابسته تر از پسرمم و احتمالا اون راحتتر جدایی رو قبول کنه من خودم بچگی جدا میخوابیدم و اتاق مستقل داشتم و استقلال رفتاری من در همون سن کم کاملا مشهود بود و بین تمام کسانی که میشناسم به مستقل بودن و.. مشهورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر من پسرش ۱۵ سالشه هنوز جدا نمیخوابه
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
اشتباه ما همینه فکر می کنیم بزرگ بشن میگیم برو بخواب میگن چشم در حالی که اصلا اینطور نیست
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
زهرا جان منظورم اینه میگیم بزرگ بشه زبون باز کنه جداش کنم بچه ها اونموقع اصلا جدا نمیشن
هر چی کوچیکتر باشه راحت تر جدا میشه.من از ۷ ماهگی جداش کردم ولی هر بار بهش سر زدم.همه بهم میگفتن دلت کلفت و احساس نداری و.... ولی برام مهم مستقل بودنش بود.
کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
آش رشته جان اطلاعاتت خیلی خوب بود. من قبلا با توجه به تجربه خودم نظر دیگه ای داشتم... ولی حرف شما منطقی تره.
یک کمی هم تفاوتهای فردی دخیله تو موارد استثناء
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
بنظرم بچه ای ک شیر مادر میخوره خلا عاطفی براش پیش نمیاد.خصوصا بعد یکسال ک غذاش هم تکمیل تر میشه،هر موقع دلش بغل مادر بخواد و احساس نیاز کنه شیر و بهانه میکنه و از اون طریق نیاز عاطفیش هم ارضا میشه.
من موندم کسایی که بچه پیش خودشون میخوابونن خصوصا بچه های بالای ۴ سال چجور به روابطشون میرسن؟
کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
البته منظورم این نبود ک بچه هایی ک شیرخشک میخورن خدای نکرده خلا عاطفی ممکنه داشته باشن.منظورم این بود در تغذیه با شیر مادر ، فقط مادر مسئول تامین غذای بچه هس،و تماس پوستی هم برقراره
2810