2777
2789
عنوان

ب نظر شماهم خطرناکه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 46 بازدید | 82 پست
اولاش چجوری بود؟ من یکی دوبار تواتاقش خوابوندم تا گریه کرد اوردمش پیش خودم. نمیتونم هی برم تو اتاقش خو
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهرا جان من جدا کردم پشیمونم نیستم حرف بقیه رو هم میشنوم اهمیت نمیدم
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
آره بیچاره بچه های ایرانی... کتکم میخورن باز میچسبن به همون مامان که کتکشون زده.. دختر دیدم پدر مادر متعصبش زندگیشو تباه کردن... بعد شب عروسیش زار زار گرییییه که دارم از خونه بابام میرم😒😒
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
شما الان سه ماهه جدا کردی عادت کردید پس همین فرمون رو بلو جلو
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
به هرحال بچه ها چه ما خودمون رو هلاک کنیم چه نکنیم بزرگ میشن بعد رفتنشون ما میمونیم وفاصله ای که طی این همه سال بخاطر بچه ها بین خودمون و همسرامون افتاده حیفمون میاد به روزایی که رفته مادری فدا شدن نیست
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
منم نظرم روی جدا خوابیدن بچه هست ولی زمانش بنظرم باید وقتی باشه که بچه کاملا زبون باز کرده باشه و کنترل روی اطرافش داشته باشه نه بچه چند ماهه که هییچ کمکی نمیتونه به خودش بکنه
پسر من عادت داره به تختش چون روزا اونجا میخوابه. مشکل خود تنبلم هستم
2810