جریان داداششو فهمید فقط پشت سرش گفت گوه خوردهقهمید داداشش کلیرفحش ناموسی داده به من کلی گریه کردم سرم درد گرفته از اثار اون دعوا بعد سریع میگه فراموش کن و حرق خوبربزن باز دعوامون شد تازا دو ساعت بود اشتی کرده بودیم.
من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تا جایی که یادمه شما مدام دعوا تو خونتونه چه با شوهر چه خونواده شوهر ،یعنی چیز جدید نیس که بگی چرا اینجوری شدیم ماااااا،، از این دعوا ها تجربه و عبرت بگیر و قلق شوهرت و زندگیتو بدست بیار
تا جایی که یادمه شما مدام دعوا تو خونتونه چه با شوهر چه خونواده شوهر ،یعنی چیز جدید نیس که بگی چرا ا ...
یعنی خیلی بدتر شدیم قبلا یه هفته ۱۰ روز میشد اشتی باشیم و همه چیز خوب الان حتی یه روزم نمیشه.
من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
یعنی خیلی بدتر شدیم قبلا یه هفته ۱۰ روز میشد اشتی باشیم و همه چیز خوب الان حتی یه روزم نمیشه.
بنظرم باید به خودتون زمان بدین ،،یه چند روز از هم دور باشید یه فاصله بینتون باشه ،، تا به خودتون بیایید ،، نمیشه همیشه دعوا خدا روخوش نمیاد تو خونتون برکت نمیاد سنگینی میفته رو خونهو زندگیتون ،،، همیشه توخونه قرآن پخش کن
بنظرم باید به خودتون زمان بدین ،،یه چند روز از هم دور باشید یه فاصله بینتون باشه ،، تا به خودتون بیا ...
اصلا سنگینی داریم جادومون کردن خیلی بدتر شدیم اخه سرکتاب گرفتم گیت جادوی سنگین داریم پیداست از حالات دوتامون. اره وسایلمونم تند تند خراب میشن.