2777
2789

چرا اینطوری شدیم مااااا

جریان داداششو فهمید فقط پشت سرش گفت گوه خوردهقهمید داداشش کلیرفحش ناموسی داده به من کلی گریه کردم سرم درد گرفته از اثار اون دعوا بعد سریع میگه فراموش کن و حرق خوبربزن باز دعوامون شد تازا دو ساعت بود اشتی کرده بودیم. 

گفتم خب طبیعیه الان ناراحت باشم اصلا درک نمیکنه میگه چرا حرف داداش منو میزنی؟ 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

ینی چی دو دقه اروم باش ببینم چی میگی فقط عنوانتو فهمیدم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا جایی که یادمه شما مدام دعوا تو خونتونه چه با شوهر چه خونواده شوهر ،یعنی چیز جدید نیس که بگی چرا اینجوری شدیم ماااااا،، از این دعوا ها تجربه و عبرت بگیر و قلق شوهرت  و زندگیتو بدست بیار

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

تا جایی که یادمه شما مدام دعوا تو خونتونه چه با شوهر چه خونواده شوهر ،یعنی چیز جدید نیس که بگی چرا ا ...

یعنی خیلی بدتر شدیم قبلا یه هفته ۱۰ روز میشد اشتی باشیم و همه چیز خوب الان حتی یه روزم نمیشه. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
چرا فحش ناموسی داده؟الان کاتین؟

کات با کی؟ 

طلاق بدون شک

میدونم تهش طلاقه. 

یعنی خیلی بدتر شدیم قبلا یه هفته ۱۰ روز میشد اشتی باشیم و همه چیز خوب الان حتی یه روزم نمیشه.

بنظرم باید به خودتون زمان بدین ،،یه چند روز از هم دور باشید یه فاصله بینتون باشه ،، تا به خودتون بیایید ،، نمیشه همیشه دعوا خدا رو‌خوش نمیاد تو خونتون برکت نمیاد سنگینی میفته رو خونه‌و زندگیتون ،،، همیشه توخونه قرآن پخش کن 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

من اینطوری بوده ام مثل شما دقیقا یعتی همش دعوا ولی دیگه اعصابم نمی کشید فراموشی گرفته بود افسردگی شدید 

دیگه اصلا جوابش نمی دهم احترامش دارم بیشتز وقتها سکوت میکنم راحت راحت شده ام 

دخترت گناه داره به خودتون بیایید

بنظرم باید به خودتون زمان بدین ،،یه چند روز از هم دور باشید یه فاصله بینتون باشه ،، تا به خودتون بیا ...

اصلا سنگینی داریم جادومون کردن خیلی بدتر شدیم اخه سرکتاب گرفتم گیت جادوی سنگین داریم پیداست از حالات دوتامون. اره وسایلمونم تند تند خراب میشن.