2777
2789
عنوان

وظیفه خودم دونستم تاپیک بزنم... hpv... زگیل تناسلی...

| مشاهده متن کامل بحث + 60609 بازدید | 167 پست

طب سنتی افلاطون درمان زگیل تناسلی با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروی گیاهی شماره تماس 09179170344 ارسال دارو به کل ایران با پست سفارشی

سلام تو رو خدا کمکم کنید چند روزه جواب ازمایشم اومده نوع پرخطر ۱۶ و ۵۹ دارم نمیتونم برم دکتر چون بچه کوچیک دارم کسی نیس نگهش داره چه واکسنی زدین من ۴۳ سالمه سنم برای دفع وبروس زیاده؟ واکسن ایرانی بزنم چه قرصی بخرم روزی چند تا و ایا ممکنه برطرف بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان. با توجه به شایع شدن شدید ویروش اچ پی وی میدونم تمام نگرانی همتون حتی کسانی که ازدواج کردند این مساله است. من تجربه خودم رو به استراک میذارم. برام دعا کنید

اولا به هیچ وجه تو مدت ویروس با کسی در ارتباط نباشید حتی ترجیحا از یک لیوانم اب نخورید.

ثانیا فورا دنبال درمان باشید. دو نوع درمانجلوگیری از پخش ویروس با داروهای قوی و دوم برداشتن زگیل ها از روی پوست. 

تو محیط های استخر نرین تا خوب نشدین و لباس های بیرون رو پرو نکنید که واقعا خدا رو خوش نمیاد یکی مریض شه بخاطر بی مبالاتی.

برای برداشتن زگیل جراحی نکنید و فقط با دستگاه آرف اف بردارید. من پیش دکتر رسولی رفتم و 5 تا زگیل رو بی اینکه متوجه شم با دیتگه برداشت کلا ده مین طول کشید، خونریزی هم نداشت فقط بعدشگفت با سرم شسشتو کنم و یکسری مراقبت هتی دیگه که سخت نیست. البتن من اقا هستم و برای خانم ها کسی رو نمیشناسم. زنگ بزنید منشی دکتر و بپرسید برای خانم ها نم انجام میدن یا نه. 

دکتر رسولی 09128394756

لطفا مراعات حال هم رو کنیم که کارما ناراحتمون نکنه.

سلام منم داشتمو برطرف شد  دوبار ازمایش دهانه رحم دادم درگیر نشده بود ولی دور مقعد و وازنم علل ...

سلام عزیزم متاهل بودی که درگیر زیگیل شدی ؟ من متاهل هستم به تازگی متوجه شدم همسرم دچار زیگیل شده هشت ماهه پیش رفتیم دکتر گفتن منفیه اما الان دو هفتست که ضضایعه گوشتی زده بیرون نگرانم که رحمم درگیر شده باشه اصلا خواب ندارم 

من زگیل تناسلی داشتم هر دکتری که میشد رفتم لیزر و کرایو کردم و کلی دارو خوردم دوباره عود می‌کرد آخر رفتم یه دکتر درمانم کرد واقعا کارش درسته شمارشو براتون می‌گذارم حتما برید پیشش

۰۹۳۶۷۴۶۱۸۱۶

فک کنم سه ماه میگذره

سلام منم ۷هشت تا دونه زده بودم ناحیه تناسلیم مث اونا ک اندازه نقطن هست داخلش خون سیاه داره ازاونا بعد لیزر کردم اونارو الان بعد یکماه یدونه دیگ دراومده .خیلی نگرانم مغزم خیلی درگیره هنوزم وقت نکردم برم ازمایش hpv.تازه زایمان کردم بچه شیرمیدم بنظرت خطرناکه .

کاربری خانوم زشتو هستم .ترکیدم ...شدم زشتو 2😁😊
من این پمادو زدم تمام زگیل هام رفتن

چجوری بودن مال شما زگیل ها .مال من مث نفقطه خونی .واقعا بااین پوماد رفتن .کی بهت داده پومادو .توروخدا جوابمو بده خیلی نگرانم

کاربری خانوم زشتو هستم .ترکیدم ...شدم زشتو 2😁😊

من زگیل تناسلی داشتم که دو سال بود هر جا که میرفتم درمان نمی‌شدم ، کرایو کردم لیزر رفتم ، پاورفیت خوردم ولی دوباره عود میکرد و کلی هزینه کرده بودم و کلا از زندگی نا امید شده بودم . آخر یکی از دوستام یه دکتری رو بهم معرفی کرد که رفتم پیشش و بعد از چند دوره کلا درمان شدم ، ایشون خیلی با سواد و فوق العاده مهربون هستن توصیه میکنم از همون اولش برای درمان به ایشون مراجعه کنید

شمارشو براتون می‌گذارم

09367461816

من اچ پی وی نوع ۱۶ گرفتم که واقعا دیوانم کرده بود شب و روزم شده بود گریه که خدایی نکرده سرطان نگیرم خداروشکر توسط یه دکتر طب سنتی خوب درمان شدم که واقعا باور نمیشد خدا خیرش بده دکتر کاظمی رو ، شمارشو براتون میگذارم حتما برای درمان به ایشون مراجعه کنید ویزیت آنلاین هم انجام میده

09367461816

من کل بدنم زگیل داشت ناحیه تناسلی ، زیر بغل ، کف پام ، گردنم و... که هر روشی رو که میشد امتحان کردم ولی هیچ فایده ای نداشت دیگه واقعا دیوانه شده بودم کلی هم هزینه کرده بودم که از طریق یکی از دوستانم با یه دکتر طب سنتی آشنا شدم که در عرض چند ماه با یکسری دارو گیاهی درمان شدم و خداروشکر الان دیگه دو ساله هیچ زگیلی تو بدنم ندارم شماره این دکترم براتون میگذارم برای مراجعه به ایشون

09367461816

سلام عزیزم ببخشید چندتا سوال دارم 

من بهمن سال پیش متوجه شدم دارم بدون زایده بود و اتفاقی با پاپ اسمیذ فهمیدم..

بعدش کولپوسکوپی انجام دادم گف سین یک هستم

پاورفیت استفاده کردم و ی دوز واکسن زدم ک متوجه شدم باردارم ، ناخواسته باردار شدم ...

بعد قرصامو قطع کردم 

الان سه ماهمه و روی لابیا ی زائده مشکی هس ک  هر ازگاهی میخاره جدیدا ی چیزی مثل جوش هم ی سمت دیگ زده 

اون موقع ک دکتر معاینه کرد فقط کف تغییر رنگ داشته زائده نبود 

ممکنه زگیل باشه؟

خیلی ترسیدم

نمیدونم الان با وجود بارداریم چ کار کنم ...

و اینکه شما درمان شدین؟

ببخشید انقدر شفاف توضیح دادم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام منم داشتمو برطرف شد دوبار ازمایش دهانه رحم دادم درگیر نشده بود ولی دور مقعد و وازنم علل الخصوص ...

عزیزم شما همسرتون هم واکسن زد؟ ازمایش داد؟ قرص مصرف کردن؟ 

من خودم مبتلام ولی نمیدونم همسرمم باید درمان شه یان

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40