2777
2789
عنوان

وظیفه خودم دونستم تاپیک بزنم... hpv... زگیل تناسلی...

| مشاهده متن کامل بحث + 60625 بازدید | 167 پست
این همه رفتیم کلاس قبل از ازدواج هیچ چیزی نگفتن من دو س ماه بود میدونستم این ویروس چیه بعدش زدم&nbs ...

همينو ميگم ، الانم ميگن نهايت تا ٤٠ ساله ! تازه اونم تاثير ٢٠ ساله ها رو نداره 

يكي ميگفت تو خارج تو دييرستانها ميزنن ، مالِ ما وزارت بهداشت كوتاهي كرده به نظرم ، حداقل من كه دهه شصتي هستم و سنم هم بگذره ديگه نميشه زد

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
آره خدا روشکرعالیه منم دوبارلیزرکردم بعداین کپسولو که دادگف سیستم ایمنی بدنت قوی میشه دیگه زائده بیر ...

از آخرین لیزرت چن روز میگذره 

من امروز دقیقا سه هفته بعد از آخرین لیزرم میگذره 

به امید روزهای خوش 💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر میر حسین کاظمی:

درمان قطعی زگیل تناسلی :

سریع ترین و بهترین روش درمان زگیل تناسلی 

زگیل تناسلی یکی از بیماری های مقاربتی است که در دراز مدت احتمال تبدیل به سرطان را دارد.

اما درمان آن به سبک دکتر میر حسین کاظمی به راحتی میتواند اتفاق بیافتد.

جهت مشاوره و شروع درمان تماس بگیرید:

09367461816

سلام من اصلا نمیدونستم زگیل چیه اما 

اینارو خوندم یکم نگران شدم 

اگه کسی تو خانواده داشته باشه الان مطمعن شدم که برادرم داشته و رفت لیزر اما اصلا چیزی نگفت اصلاااااااا نمیدونم از کدوم گوری گرفته

حالا نگران خودمم نکنه بگیرم

بعد حمام و دست شویی ممکنه منتقل بشه؟؟؟؟

من مجردم و باکره

کچل هستم ولی عاشق مو♥

سلام من اصلا نمیدونستم زگیل چیه اما  اینارو خوندم یکم نگران شدم  اگه کسی تو خانواده داشت ...

تازه اینم بگم اصلا زیر بار نرفت گفتیم چیه گفت هیچی جوشه!!!!!  رفتم سوزاندم 

میترسم بگیرم حالا بعدش بیا و ثابت کن آقا من کاری نکردم بشه ی بدبختی 

میشه بگید چطوری جلوگیری کنم؟

البته حتما همین امروز ب مادرم میگم که بدونه اگه خواهی نکرده منم گرفتم سر من غر نزنه

کچل هستم ولی عاشق مو♥

تازه اینم بگم اصلا زیر بار نرفت گفتیم چیه گفت هیچی جوشه!!!!!  رفتم سوزاندم  میترسم بگیرم ...

مثه کاراگاه اون بنده خدارو اذیت نکن برا چی کنکاش میکنی؟ این بیماری اچ پی وی واقعا خودش به اندازه کافی خجالت اور هست شما دیگه نمک رو زخمش نپاش. 

معمولا از طریق تماس مستقیم منتقل میشه

من یکسری ضایعه تو ناحیه تناسلی داشتم پیش دکتر زنان رفتم دکتر عاطفه نظری ایشون گفتن که زگیل و برام اون ناخیه هارو کرایو کرد و داروهای تقویت ایمنی دادن بهم خداروشکر چند ماهی هست که دیگه برنگشته ضایعه ها

من چندجا رفتم برای درمان زگیل تناسلی ولی هزینه های زیادی میخاستن برای انجام لیزر از طریق نی نی سایت دکتر عاطفه نظری رو رو پیدا کردم و رفتم مطبشون ایشون کلا با فیریز کردن موافق بود نه لیزر واینکه با یک چهارم هزینه های دکترای دیگه که بهم گفته بودن برام کرایو انجام دادن و خداروشکر نتیجه ام گرفتم ازشون واقعا راضیم از این دکتردلسوز و مهربون