2777
2789
عنوان

وظیفه خودم دونستم تاپیک بزنم... hpv... زگیل تناسلی...

| مشاهده متن کامل بحث + 60609 بازدید | 167 پست
از واكسنش ميگين 

واکسنش رو خیلی غلو میکنن مثلا من خودم ی سرم ساده میزنم ده بیست دقیقه سر گیجه دارم الان دوماه از دوز اولم میگزره میخام دوز دوم چن روز دیگه بزنم

من ن سر درد داشتم ن حالت تهوع 

فقط پزشک متخصص تزریق کردن ربع ساعت همونجا دراز کشیدم اومدم 

به امید روزهای خوش 💝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از راه لباس زیر رو کاملا قبول دارم....ما سال اول ازدواجمون رفتیم بازار آستارا شوهرم ی جین لباس‌زیر خرید‌..کم سن بودیم نمیدونستیم بایر بشوریم همونجور پوشید....متاسفانه زگیل تناسلی زد.‌‌‌..رفت دکتر و درمان شد....و بعد از کلی فکر و خیال فهمیدیم برا لباس زیر بود

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
منم خیلی غفلت کردم ولی پشیمونی سودی نداره 

ان شاالله به زودی سلامتی کاملتو  بدست میاری عزیزم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
سلام منم داشتمو برطرف شد  دوبار ازمایش دهانه رحم دادم درگیر نشده بود ولی دور مقعد و وازنم علل ...

دقیقا خیلیا هستن خیلی رعایت میکنن مبتلا هم نمیشن خیلیا مثل ما که سهل انگاری میکنیم مبتلا میشن 

ولی اگه یکی بود که ب من می‌گفت چ خطراتی در انتظارمه قطعا رعایت میکردم 

به امید روزهای خوش 💝

واکسنش رو خیلی غلو میکنن مثلا من خودم ی سرم ساده میزنم ده بیست دقیقه سر گیجه دارم الان دوماه از دوز ...

ديدين ادم از واكسن كرونا هم كرونا ميگرفت ؟ ميترسم اينم همون باشه ، من مجردم ميترسم بدتر بگيرم بعني عوارض بيروني بده حتي خفيف ، ويروس هم كه ديگه وارد بدن شه خارج نميشه 

قيمتش رو ميشه بگين ؟ 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
ديدين ادم از واكسن كرونا هم كرونا ميگرفت ؟ ميترسم اينم همون باشه ، من مجردم ميترسم بدتر بگيرم بعني ع ...

خارجی چهارگانه یک و هشتصد

من ک مشکلی ندارم ولی از من ب شما نصیحت 

من واکسن کرونا نزدم مبتلا شدم 

این واکسنم دیر زدم ولی شما زود بزن 

به امید روزهای خوش 💝

دقیقا خیلیا هستن خیلی رعایت میکنن مبتلا هم نمیشن خیلیا مثل ما که سهل انگاری میکنیم مبتلا میشن  ...

من اصلا تا ٢-٣ سال پيش اصلا نميدونستم همچين چيزي هست ! اصلا هيچ جا اطلاع رساني اي نشده ، يه همچين چيز شايعي رو كه ميگن بهترين ننيجه رو از واكسنش ادم زير ٢٥ سال ميگيره بهتر بُود اعلام عمومي ميكردن و با قيمت پايين واكسن رو اجباري ميكردن براي همه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
من فقط کپسول هگزوز میخورم قیمتش یکم بالاست 650قیمتشه برای پونزده روز

تاثیر داره؟ داشته چن بار زائدها برگشتن 

من ی بار لیزر کردم برگشتن الان بار دومه جراحی کردم 

خودم که چیزی حس نمیکنم هفته آینده میرم دکتر ببینه برگشتن یا نه 

به امید روزهای خوش 💝

من اصلا تا ٢-٣ سال پيش اصلا نميدونستم همچين چيزي هست ! اصلا هيچ جا اطلاع رساني اي نشده ، يه همچين چي ...

این همه رفتیم کلاس قبل از ازدواج هیچ چیزی نگفتن

من دو س ماه بود میدونستم این ویروس چیه بعدش زدم 

به امید روزهای خوش 💝