2777
2789

به شدددتتتت باادب و با شخصیته جوری که نمیتونم توصیف کنم خیلی خونگرم و مهربونه و دیوانه وار عاشق زنشه از رفتاراش مشخصه ، پدر و مادرشم مثل پروانه دور دخترداییم میگردن هم خودش خوبه هم خانوادش شغلشم کارمند بانکه وضع مالیشم خوبه حالا خود دخترداییم خیلی خیلی معمولیه اخلاقش اینا خوبه ولی چهرش معمولی چطوری بعضیا تو ازدواج انقدر شانس میارن یسریا بااین که خودشون عالین یه شوهر شخمی گیرشون میاد احساس میکنم تواین دوره همچین مردایی مثل این خیلی کمن واقعا شانس آورده

ازدواج واقعا قسمته 

اما من تا حالا به شوهر خوب کسی حسادت نکردم فوقش گفتم خدایا یکی که این ویژگی ها  رو داشته باشه نصیبم کن 

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه وقتی این حس بهت دست میده

سعی کن با جملاتی بار منفی جست و کلماتی ک میکی رو کم کنی.

ماشالله، انشالله خوشبخت و سلامت باشن..

همین حرفای از جنس حرفای شما

خیلی زندکی هارو نابود کرده..

حتما و قطعا چیزی در وجود دختر دایی متوسط شما بوده

ک سهمش از زندگی این شخص شده.

💕

شانس نیست حتما دختر داییت خوبی هایی داشته‌که آدم خوب گیرش اومدهمیگن قابلمه قل میخوره درشو پیدا میکنه

همه چیزش معمولیه اخلاقشم تعریفی نداره زیاد واقعا شانس آورده 

همه چیزش معمولیه اخلاقشم تعریفی نداره زیاد واقعا شانس آورده

چه ربطی به معمولی بودن 

داری میگی خانواده خوب داره الان هر پسری میخواد دختری رو بگیره به خانواده دختر نگاه میکنه که خوب باشه و...هیچکس دنبال دردسر نیست

مگه خیلی استثنا باشه بری جور دیگه بگیری

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

همیشه آدما مثل هم نیستن من خوش اخلاقم و خوشگل و اون‌موقع م ازدواج کردم بسی خوش هیکل البته اگه نگین از خودت تعریف میکنی اما با وضع مالی خییییلی معمولی رو ب پایین 

شوهرم از 19 سالگی خونه داشت از 18 سالگی ماشین قیافه خیلی معمولی 

و بعد ها فهمیدم اخلاق هم نداره 

ولی از نظر همه من خیییلی شانس آوردم چون باورشون نمیشد دختری ک باباش هیچی نداره چنین ازدواجی بکنه و فلان قدر طلا دست کنه

ولی هیشکی نمیدونه من چیا کشیدم و بخاطر اینکه نمیتونستم ب اون خونه برگردم تو این زندگی بمونم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم