2777
2789
عنوان

وظیفه خودم دونستم تاپیک بزنم... hpv... زگیل تناسلی...

| مشاهده متن کامل بحث + 60702 بازدید | 167 پست
ممنون از پاسخگوییتون ❤️واسه هر دوزش باید برم داروخونه ؟ یا همه رو میتونی یه جا بگیری؟

وآسه هر دوز باید جدا بری ،بعد از تهیه تقریبا نیم ساعت وقت داری تزریق کنی ،خیلی واکسنه حساسیه

یا فاطمه زهرا#

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا درصد زیادی از زنان لباس زیر نمیپوشنکار بسیار چندش و کثافتیهمن موقع معاینه بیمارام متوجه این قض ...

از اون بدتر 

لباس زیر قاطی لباس های دیگه تو ماشین میندازن🫤

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

۹۹ درصد رابطه جنسی وگرنه مثل کرونا اپیدمی میشه

بله ببشتر بخاطر رابطه جنسی و کثیف کاری های جنسیه عذرمیخوام یه سریا آنال رابطه دارن با شوهرشون بعد میزنن تو واژن یعنی آخر زگیل تناسلیه این کارا 

من خیلی به سوزش ادار دچار میشمبنظرتون دلیلش چیه؟قبلا قارچ داشتم

محلول شست‌وشو بانوان بگیر روزی دوبار خودتو باهاش بشور .

قبل از اینکه تو دستشویی بشینی دستات و با آب و مایع بشور که دستات تمیز باشه

یا فاطمه زهرا#
واقعا درصد زیادی از زنان لباس زیر نمیپوشنکار بسیار چندش و کثافتیهمن موقع معاینه بیمارام متوجه این قض ...

آره واقعا از وقتی این چیزا رو شنیدم احساس میکنم همه جا چقدر کثیفه!

خب توی خونه نپوشن. واسه بیرون دیگه رعایت کنن. اگه مرتب دوش بگیرن و هر روز لباس زیر عوض کنن که دیگه بخاطر لباس زیر عفونت نمیکنن.

دوستان من تبلیغات بقیه رو نمیدونم ولی من هومیوپات و طب سنتی حکیم برزگری امتحان کردم و جواب نداده.

تو رو خدا طب سنتی رو پیشنهاد نده ابن جوری ففط سطحی از بین میره .یکی از بیمارای ما همین کارو کرده بود بنده خدا سرما خورد میگفت تا دم مرگ رفتم 

عزیزم از راه جنسی منتقل میشه اما پزشکا رک به بیمار نمیگن تا بدبین نشن .من خودم منشیم اگه کسی از دکتر ...

انتقال جنسی یک نمونشه من وقتی گرفتم شوهرم نداشت من که از خودم مطمئن بودم دیگه،ولی من از استخر گرفتم چون لیزر و اینا نمی‌رفتم فقط استخر میرفتم اونم لبه استخر مینشستم چون نمیدونستم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺