2777
2789
عنوان

مدرکتون چیه آیا از درس خواندن راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فوق لیسانس دارم 

شاغلم به شدت راصی ام

چون دستم تو جیب خودمه و مستقلم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

عالیه شک نکن. 

من دیپلم ریاضی هستم اما 7سال تو تره بار حسابدارم و فوق لیسانس حسابداری و من بهش میگم چیکار کنه چون تجربه کارم بیشتر و بلدتر هستم... الان یا باید پزشک و وکیل باشی یا کار و حرفه بلد باشی 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

تو،درس خوندن،پول نیست 

ولی خیلط چیزای مهم تر از پوله که تو،دانشگاه،هست 

بالاخره میری با ادمای زیادی اشنا میشی 

فرض کن یه رفیقت میره بانک تو بانک اشنا پیدا میکنی این خودش ثروته دیگ😂

یا ایده به ذهنت میریه 

هرچی باشه تو رشتت همه هم رشته ای هات هستن باعث میشه تو،محیط باشی ذهنت خلاق شه تو اون حوزه چون معلوماتت میره بالا 

غیر مستقیم خیلی تاثیر داره دانشگاه کلا تو ساخت شخصیت و ذهن و همه جی

عالیه شک نکن.  من دیپلم ریاضی هستم اما 7سال تو تره بار حسابدارم و فوق لیسانس حسابداری و من بهش ...

افرین ولی باید تو درس خرخون باشی که من سالی ۲ساعت هم کتاب نمیخونم😂😂فقط برای مدرکم

کارت چیه  مگه کار من بده؟ خیلیا هم هستن درس خواندن راضی نیستن

من معلمم 

نگفتم کار شما بده عزیزم 

هر کس یه علاقه ای داره

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

خوبه.

حتما دیپلم رو بگیر.

ولی کاش یا می رفتید هنرستان رشته ای که برای مکانیکی مناسب باشه رو بخونید یا می رفتید ریاضی فیزیک که بعدش مهندسی مکانیک بخونید.

اینطوری رسته ای رو می خونید که متناسب با کار تون باشه.

2810