2777
2789

50 درصد مشاور

50 درصدخود شمایی 

کارشناسش میگف یاویس بگیریا بنویس طبق گفتش پیش رفتم خداروشکرالان خیلی ارومم.تاخودت تجربه نکنی متوجه نمیشی یکی حتمن دروس انجام ندادن راهکار تکنیکایی ک گفتن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=295364864]خلاصه سرتو درد نیارم آخرش به بهانه الکی گفتم مشکل مالی دارم و اینا یه خانومه ای زنگ زد با رفتار بد ب ...[/

لطفا شماره ای که تماس گرفاید تونستید پولتون رو از همکده بگیرید بزارید منم میخوام پولم پس بگیرم ولی پس نمیدن

سلام عزیزم اولا که زنگ بزن تهدیدشون کن خود همکده خراب شده. بعدم شماره شکایات بهزیستی را بگیر و بگو م ...

ای کاش به منم کمک کنید از زندگی افتادم بعد از واریز براشون انقدر استرس دارم هرچی داشتم نداشتم ریختم براشون نگفتن پس نمیدن همون لحظه پشیمون شدم همش میگن سیو میمونه سیو میمونه 😭

دوست عزیز با شماره ۱۴۸۲ تماس بگیرید...سامانه دیده بان بهزیستی هست، بعد شماره ۱ رو بزنید...مربوطه به ...

خوشگلم میشه لطفا مراحل رو برام توضیح بدی که چیکار کردی ؟ و اینکه مقدار پولت چقدر بود ؟ میترسم شکایت کنم پیگیری نکنن از اونور مشاوره هاهم بپره کامل پولم بسوزه ممنون میشم راهنماییم کنی 😭

تجربه من از سه جلسه مشاور

قرار بود سرساعت من زنگ بزنم که دوبارشو یادم رف و مشاور خودش زنگ زد. 

ولی تو اون سه جلسه هیچ نتیجه ای نگرفتم و یه جلسش بیهوده مشاور با حرفای چرت و نامربوط هدر داد. 

تو تماس اول خیلی زبون میریزن که تا فلان ساعت تخفیف داری نزنی تخفیف برداشته میشه و فلان ولی من گفتم اشکال نداره من تخفیف نمیخوام و هر موقع دلم خواست میزنم و وقتی پولو زدم گفتن همون مبلغ تخفیف رو حساب میکنیم یعنی عملا تخفیفی وجود نداشت و قیمت همون قیمت اصلی بود و این چرب زبونا بخاطر پول گرفتن بود

عزمزمه همچنان نتیجه نگرفتی از شکایت ؟

چرا من دو سه روز بعدش پولم را پس گرفتم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
سلام عزیزم در چ موردی مشاورع میگیری ؟

الکی همکده گرونه چون میگن هزینه چند جلسه رو باهم بریز.خب شاید اصلا خوشم نیومد ادمه بدم چرا باید چند جلسه رو باهم واریز کنم...

خودم یه مشاور دارم تلفنی صحبت می کنیم عالیییییییی

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
قشنگم میشه توضیح بدی دقیقا چیکار کردی و مراحل رو بگی بهم ؟ 🥲 شاید منم تونستم پس بگیرم

من زنگ زدم بهزیستی تهران شکایت کردم ولی شماره اش یادم نیست. از این گویاها بود

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
خب بعد ای شکایت چی شد ؟ تماس گرفتن شماره کارت خواستن ازت ؟

خود مرکز زنگ زد و شماره کارت خواست. البته مرکز نه ها دزدگاه