2777
2789
باشماره ۱۴۸۲ تماس بگیرید و ثبت شکایت کنید... سامانه دیدبان بهزیستی هست

سلام من بعد واریز پول فهمیدم چه اشتباهی کردم سه روزه از زندگی افتادم انقدر استرس دارم به بهزیستی هم شکایت کردم‌ هنوز جوابی نگرفتم کار دیگه ای هست که بشه انجام داد؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه سرتو درد نیارم آخرش به بهانه الکی گفتم مشکل مالی دارم و اینا یه خانومه ای زنگ زد با رفتار بد ب ...

من حدودا هشت سال هر چندوقت یبار مشاوره میگیرم خیلی عالی بوده این همه نظر منفی برام قابل درک نیست من شماره نظام و شمازه پروانه هاشون استعلام گرفتم و اینکه اقوام دوستانم استفاده میکنن هیچ کدوم نارضایتی نداشتن 😐

من حدودا هشت سال هر چندوقت یبار مشاوره میگیرم خیلی عالی بوده این همه نظر منفی برام قابل درک نیست من ...

هر کس نظری داره ، تعداد افرادی که راضی نبودن و پولشونو به بدبختی پس گرفتن رو هم داخل همین تاپیک میتونید ببنید 

من واقعا اذیت شدم بعد پرداخت پول هم هیچ پیگیری نکردن و هرچی میگفتم مشاورم چی شد میگفتن خودمون تماس میگیریم ولی تو این یکی دو ماه هیچ تماسی نگرفتن 

موقعی که گفتم پولمو می‌خوام خیلی بد باهام برخورد کردن 

من یکی خیلی اذیت شدم 

هر کس نظری داره ، تعداد افرادی که راضی نبودن و پولشونو به بدبختی پس گرفتن رو هم داخل همین تاپیک میتو ...

تا الان من استفاده کردم خیلی خوب بوده حتی گفتن جلسه اول میتونی مشاورتو تغییر بدی و جالبه که حتی شماره دولتی دارند 1448من واقعا بدی ندیدم ک بخوام بگم خودم و خواهرام و حتی من از طریق دوستم اشنا شدم و یکی مشاوران همکده رو شخصا میشناسم ک چقدر سابقه کار بالایی داره وتحصیلی مشاوره انجام میدن و تومدارس برتر تهران بودند

من خداروشکر باهمکده اشنا شدم و ثبت برام انجام دادن 4جلسه..دومیلیون صد..اگ بامشاورارشد یاکارشناس پشتیبان ک دلسوز باشه حرف بزنی نتیجه میگیری من طلاق عاطفی گرفته بودم مشاورارشدبامن صحبت کرد تایم با متخصص گذاشت شماره داد گف باهاش صحبت کن حتی شماره مستقیم خودشم دادگفت از متخصص خوشت نیومدعوض میکنم خداروشکر صحبت کردم اوکی شدم 3ماه دارم بخوشی زندگی میکنم خواستید بگید شماره مستقیم کارشناسی ک کمکم کرد بهتون بدم من ن بلاگرم ن تبلیغات میکنم برای رضاخدا هرکس مشکلداره ایشالله مشکلش زودی حل بشه