یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
شما باید رابطه سایت با بچه ات رو خیلی قوی کنی آنقدر که بتونه بهت اعتماد کنه و بجای دوست هر سوالی رو از شما بپرسه و شما هم جواب های درست ولی محدود بهش بدی
بچه ۱۱ ساله نباید دسترسی داشته باشه به نت و اینستا، بالاخره اگر شخصیت کنجکاوی هم داشته باشه تو دنیای الان هر چی ببینه یا بشنوه رو خیلی راحت سرچ میکنه تا بیشتر سر ازش دربیاره، وقتش رو با چیزهایی که بهش علاقه داره پر کن، روی دوست پیدا کردنش نظارت کن با هر کسی دوست نشه،
بنظرم از الان که کنجکاو شده خودتون یه کناری بکشیدش با اینکه میدونم خیلیییی خیلییی سخته براتون کم کم این چیزا رو خیلی کم فقط در حدی که کنجکاو نباشه فعلا براش بگید خیلی کم ولی سعی کنید رفیق باشید یذره باهاش که یذره بزرگتر شه میتونه پنهان کنه ،چون حتی اونایی که خ.ا رو قبول دارن هیچوقت این عکس ها و...رو قبول ندارن به شدت اعتیاد اوره و مخرب(قطعا خودتون میدونید که نگرانید دیگه) به اون شکل دعوا اگه نکنید خوب میشه،بهش حق بدید کنجکاو باشه تا انکارش نکنه،کمی هم خودتون بهش بگید و وقت بیشتری بگذرونید باهاش،اینم به روش بیارید فقط یاد میگیره حذف کنه.
entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده! I'm not a freak I just thaught it was carnival! /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه، یه ایل چشمشون به منه♡
به نظرم اول اینکه یا روی گوشیتون قفل بذارید و ندید دست بچه ها یا پاکش کنید دوم اینکه چون نزدیک بلوغ هم هست، کلاسای ورزشی که بتونه انرژیش رو خالی کنه خوبه کلاسای مختلف کلا باعث میشه وقتش پرتر شه و فکرش سمت چیزایی که دوستش بهش نشون داده نره
چون دیگه همه چیو میدونه خودتون چندتا کتاب تربیت جنسی بگیرید با استفاده از اونها، راهنمایی های موثری براش داشته باشید و توضیح بدید. توضیحی که از سمت شما دریافت میکنه خیلی مهمه
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫