2777
2789

خسته شدم از همه چی فقط اینجا رو دارم حرف بزنم کاش ی سال برگردیم عقب کاش هیچ وقت خام نمیشدم دختر بودنم رو از دست بدم کاش انقد عاشق نبودم (ترو خدا سرزنش نکنین خسته تر از هر چیزیم فکرش رو بکنین پس نمک رو زخم نباشین)

خیلی غیرتیه ۴ ساله باهمیم همه جونمه ولی خیلی اذیتم میکنه هر جا میرم باید خبر بدم از خونه بیرون میرم از استرس میمیرم هر جا برم باید خبر بدم رسیدم بگم در اومدم بگم حق اعتراض هم ندارم 

(اخلاق خوبم داره نگین بده جدا شو نمیتونم جدا شم )

خونه فامیلی که پسر داره برم اعصابش خورد میشه آرایش کم میزنم من ولی به اونم گیر میده میگه کمتر بزن همش قضاوتم میکنه ندونسته عذر خواهی نمیکنه همیشه من باید کوتاه بیام (چون اون قلبش درد میگیره عصبی شدنی طاقت ندارم درد بکشه ) 

الگی معذرت خواهی کنم متنفرم از خودم انقد ضعیفم میخوام خودمو بکشم ولی گناهه میترسم 

هیچ فکری به ذهنم نمیرسه کمکم کنین نگین جدا شو نمیتونم  

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعی خدا

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

بیشتر ببینید
دوسپسرته؟

اره

بیشتر ببینید
ازدواج کردین یا تو رابطه این

نکردیم

بیشتر ببینید

هیچکس نیست کمک کنه😄

بیشتر ببینید

عزیزم خودت خوب میدونی تنها راهش جدا شدنه پس چرا به ما میگی که نگیم بهت.

خودت راهش رو میدونی پس دلیلی نداره از ما بپرسی 

داری خودت رو گول می‌زنی 

زندگی کردن با همچین آدمی خیلییی سخته خیلی 

مطمعن باش بعدا پشیمون میشی.

اگه واقعا دوسش داری برید مشاوره اگه اخلاقش درست شد که خب خدارشکر اگه نشد بدون داری لگد می‌زنی به آینده خودت.

دختر بودنت رو از دست اشکال نداره اتفاقی که افتاده تا آخر عمر تنها بمونی بهتر از اینه که با یه آدم بد دل زندگی کنی.

اگرم که اون طرف واقعا دوستت داره باید اخلاقش درست کنه

خودت رو گول نزن فداتشم 

نکردیم

کم‌کم خودتو عادت بده به اینکه اطلاع ندی و بری بیرون. تاوقتی شوهرت نیست نمیتونه درمورد رفت وامدهات نظری بده اینجوری کم کم عادت میکنی که خودت باید تصمیم بگیری و اینکه ۱۰۰ درصد همه چیو نگو بهش که بدونه و دخالت کنه

عزیزم خودت خوب میدونی تنها راهش جدا شدنه پس چرا به ما میگی که نگیم بهت.خودت راهش رو میدونی پس دلیلی ...

اره بهش گفتم بریم مشاور من خیلی ضعیف شدم تو تاپیک های قبلی هم گفنم مریضی اعصاب گرفتم برم تیمارستان بستریم میکنن😔

نمیتونم جدا شم همه جونمه 

بیشتر ببینید
باورم نمیشه این اگه میخادت اینقد چرا نمیاد بگیرتت، میخابونت تو ابنمک تازن بگیره بعد تورو ول میکنه،

اینطوری نیست داره کلی زحمت میکشه درسمون تموم‌شه میاد الان بباد خونواده من نمیدن چون سنم کمه

بیشتر ببینید

اگه تمرکزت رو بزاری رو پیشرفت  و رشد خودت 

کم کم میفهمی که هیچ آدم سمی و تاکسیکی تو زندگیت جا نداره 

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید
کم‌کم خودتو عادت بده به اینکه اطلاع ندی و بری بیرون. تاوقتی شوهرت نیست نمیتونه درمورد رفت وامدهات نظ ...

نگم قیامت میشه قلبش عصبی شدنی درد میکنه شدید دکترش گفت نباید عصبی بشه فشارش میره تا ۲۴

بیشتر ببینید
اگه تمرکزت رو بزاری رو پیشرفت و رشد خودت کم کم میفهمی که هیچ آدم سمی و تاکسیکی تو زندگیت جا نداره

ولی اون ادم زندگی منه دو ساعت نباشه دق میکنم 

بیشتر ببینید