2777
2789
میشه بفرمایید چکارایی انجام میدن
یه پسر دارم ،خدا هم بهم لطف رحمت خودش رو داد و یه پسر قندعسل دیگه هم نصیبم کرد❤ خدایا شکرت.برا سلامتی بچه هام صلواتی بفرستید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با دکترش مطرح کردم که پسرم 22ماهشه و فقط مامان یا بابا میگه همین،اونم گفت دیره خیلی،ببر شنوایی سنجی اگه نیاز بود میفرستم گفتار درمانی
یه پسر دارم ،خدا هم بهم لطف رحمت خودش رو داد و یه پسر قندعسل دیگه هم نصیبم کرد❤ خدایا شکرت.برا سلامتی بچه هام صلواتی بفرستید لطفا
شماها شنوایی سنجی رفتین؟
مامان کوروش میشه شرایط اون موقع پسرتون رو بگین و اینکه الان چجوریه
پسر من حرف میزد ولی مبهم حرف میزد بردمش گفتار درمانی والا هیچ کاری هم نکرد پینشست میگفت بگو اش داغ اونم میگفت میگفت بگو یک با کشیده اونم میگفت اینطوری فایده نداره بچه باید توی محیط باشه با همسناش بازی کنه وحرف بزنه تا راه بیفته.
2810