2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برخورد اون که بد بوده ولی اگه شما هم با کالسکه رفتی تو خود مسجد رو فرش مسجد دیگه این کار را نکن  ...

نه نه روی فرش مسجد نرفتم

یکم همون کنار که یه موکت خیلییی کثیف پهن بود همونجا کفش گذاشته بودن کالسکه رو جمع کردم وجمع شده رو باخودم بردم صف اخر مسجد 

با اینکه اصلا تایرهاش روی فرش نبود 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
اینکه برخورد ایشون خیلی  نادرست و غلط بود شکی نیست ولی شما هم نباید کالسکه رو می بردی روی فرش ا ...

اره قشنگ با داد 

من موندم با منه یا نه یهو دیدم کتفمو گرفته میگه برو بیروووون

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
قربون پیغمبر برم که با مهربونی حتی کافرم مسجد راه میداد اسی جان اینا کلا تعصب بیجا دارن تو از مسجد ز ...

حتما مرسی عزیزم

حرفم دفاع از اون خانم نیست کار زشتش توجیه نداره شما کسی کالسکه رو بیاره تو خونت و فرش رو کثیف کنه نا ...

نه عزیزم کالسکه رو نبردم روی فرش 

همون ورودی مسجد موکت بود خیلیم کثیف بود همه کفش گذاشته بودن من تا اینجا جلو بردم بچمو پیاده کردم خریدامو دراوردم کالسکه رو جمع کردم با خودم بردم داخل وجوری گذاشتم که تایرهاش بالا بود  اینجا دم ورودی همه با کفش میومدن منم زود جمعش کردم ولی نمیتونستم بذارم بیرون مسجد کالسکم گرون بود یهو یکی میبرد 

خونه مامانم میرم جمع میکنم ورودی هالشون روی پلاستیک میذارم بیرون واحدشون نمیذارم خونه ی خودمونم همینطور

خدا لعنتشکنه

وَ چنین گفت امیرالمومنین علی علیه السلام...💚روزگار، بدن ها را کهنه و آرزوها را نو مى سازد،مرگ را نزديک و خواسته ها را دور مى کند.کسی که (تلاش کند و) به مواهب دنيا برسد خسته مى شودکسى که به آن نرسد رنج مى برد... :) نه بشر توانمت خواند... نه خدا توانمت گفت... یا علی و یا علی و یاعلی💚 با افتخار شیعه مرتضی علی😎✌️ بر سر تخت سلیمان حک کنید،شاه بودن مختص شخص شخیص حیدر است💚 لعنت الله علی قوم الظالمین.... صلوات برای ظهور فراموشت نشه دوستم🍃

کالسکه نجسه؟؟این چه طرز فکریه!!

متاسفم برای اونایی که دم از خدا می زنن و بعد انقدر راحت دل می شکنن،،فکر می کنن خدا هم راضیه از این دل شکستن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بهش میگفتی خدا با اون همه عظمتش منو با کالسکه کثیف راه داده تو خونش

تو جه کاری که با اون دل پاکت به من میپری جلو این همه ادم؟

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

رفتار اون خانم با شما که بد بوده و دراون شکی نیست اما شما هم اگر کالسکه بچه رو بردین روی فرشای مسجد کارتون اشتباه بوده دوست عزیز.

خیلیا رو دیدم که مثلا به هوای اینکه بچه کوچیکه کفشاشو درنمیارن و همه جا بچه رو با کفش میبرن خب پای بچه هم همونجایی خورده که پای بزرگترا خورده ما با کفش میریم همه جا؟اینم مثل همونه چرخای کالسکه همه جا رفته دیگه

واسم دعا کنید🤲🙏

من بودم می گفتم تو برو گمشو سلیطه

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.