2777
2789
چقدر ادم ها با هم متفاوتن شب احیا دقیقا یک خانم کالسکه بچش اورده بود داخل چادر انداخته بود توصورتش ...

چه جالب آموزنده بود واقعا  

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
کاری ب لفظ زشت اون خانم ندارم شما با کالسکه رفتی رو فرش؟  مهمونی هم میری با کالسکه میری رو فر ...

اون زنه روانی میتونست محترمانه بگه نه مثل امازونی ها سر این بنده خدا داد بزنه ابروشووو ببره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیچاره خدا.... چقدر ازما باید بکشه.

مگه باچشم دیده که چرخ کالسکه نجس شده که میگه؟ 

کلا همه دوگروه شدن یا اینوری یا اون وری

کمن ادمای متعادل....... 

اسلام به ذات خود ندارد عیبی 

هرچه هست از مسلمانی ماست! 

یه وقت خدا نکرده سرد نشی از مسجد رفتن خودتم گفتی یه نفر بد گفت همه ساکتش کردن.با یه قطره که دریا نجس نمیشه 

خونه خداته برو🌈🌻

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
مسجد خونه کس دیگه ای هست اون خانم حق نداره به کسی تذکر بده که تو خونه خدا چیکار بکنه چیکار نکنه

بله من گفتم کارش اشتباه بوده 

ولی استاتر نه بخاطر اون خانم یا کس دیگه خودش رعایت می‌کرد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خیلی ها این نکات رو فقط واسه خونه خودشون رعایت میکنن، چند وقت پیش لوله دستشویی یه مسجد گرفته بود دلی ...

آخه درستش نیست آدم با چرخ کثیف کالسکه بره رو فرش مسجد که مردم روش نماز می خونند! 

خود استارتر هم با چرخ کالسکه رو فرش سالن پذیرایی خونه خودش نمی ره ! 

گرچه اون خانوم هم خیلی بد تذکر داده ، می تونست خیلی آبرومندونه تر رفتار کنه تا کسی هم متوجه کار این خانوم نشه!  

یا ارحم الراحمین

من ۱۳ سالم بود میرفتم مسجد محله یه روز خوشم اومد برم صف اول یه نفر که سنی ازش گذشته بود با بد ترین رفتار

من رو از صف اول بیرون انداخت که اینجا جای منه 

خلاصه هیچ وقت رفتارش از یادم نرفته و نمیره

ولی من مسجد رفتن رو به خاطر اون ترک نکردم

همیشه حتی بعد از رفتار ناشایست اون شخص به مسجد

میرفتم چون حس و حال دیگه ای داشت 

میدونم الان باید بیام از بد اون خانوم بگم هم دردی کنم مثل همه 

اما معتقدم هرکس باید احترام خودش نگه داره هم به شما بی احترامی شد چون رعایت نکردی   

هم اون خانوم احترام خودش نگه نداشته  

من مذهبی نیستم ولی اونجا مردم سجده میرن صورتشون میزارن  نباید انقد خودخواهانه رفتار میکردین

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

منم یه بار رفتم جوری رفتار می کردن و با هم پچ پچ می کردن انگار دزد اومده تو مسجد حالا من خودم خیلی ب ...

حالمو بهم میزنن، من بچه دبستانی بودم ماه رمضون با دوستام رفتم مسجد واسه ختم قران زنه اومد داد و فریاد ک شما چی میفهمید قران چیه الکی اینجارو شلوغ کردین بعد اون دیگه نرفتم

ب جای اینکه دو نفرو جذب کنن بدتر دفع میکنن

یه جا خوندم نوشته بود: «قدر اونی که کنارته رو بدون چون بی مقدمه یه روز از کنارت میره و دردش تورو از پا در میاره.»    درک نکردم و اون اتفاق افتاد و من دردشو با پوست و استخونم حس میکنم                                       قدر آدمای زندگیتو بدون چون زود دیر میشه🪐