2777
2789

حرفم دفاع از اون خانم نیست کار زشتش توجیه نداره شما کسی کالسکه رو بیاره تو خونت و فرش رو کثیف کنه ناراحت نمیشی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بهش گفتم دستمو ول کن بچه هام ترسیدن اولین بارشون اوردم مسجد زده میشن گفت بله باید بیارینشون ایشالا ...

دلت رو دریایی کن همونطور که تو اقیانوس با اون عمقش سنگ بندازی صدا نمیده، شما هم با این سر و صداها بهم نریز. پیش میاد دیگه . آدمیزاد حتمی الخطاست و شیر خام خورده . همه امون خطا می کنیم ولی نوع خطاهامون با هم فرق می کنه. اگه بین دو تا مهمون مشکلی پیش بیاد به خاطر میزبان دم نمی زنن. شما هم هر دو مهمون خدا بودید. دیگه بهش فکر نکن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کالسکه رو بردی بودی رو فرش مسجد؟ نباید می بری داخل، بیرون دم در ورودی می زاشتی!  چرخ کالسکه کثیفه! 

رفتار اون خانوم هم درست نبوده ، یه چیز می تونه خیلی مودبانه و آروم تذکر بده نه با آبرو ریزی! 

یا ارحم الراحمین

یه مسئله ای هم هستا 

توقع ما از آدم‌های مذهبی بیشتره 

من خودم روز قدس ،یه خانمه رو دورادور می‌شناختم شوهراشون و پیرامون دوستن 

بچش تازه دنیا اومده بود بغلش بود سلام کردیم گفتم ای جااان بچه 

یدفعه پشتشو بهم کرد

یعنی از اون روز هنگام آخه این چکاری بود کرد

منم می‌شناخت دیوانه

همه میومدن به بچه دست میزدن هیچی نمی‌گفت

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
همین ب قول تو خانم جلسه ایا انگار مسجد خونه باباشونه

منم یه بار رفتم جوری رفتار می کردن و با هم پچ پچ می کردن انگار دزد اومده تو مسجد حالا من خودم خیلی با حجابم و چادری ام ولی نمی دونم بازم چرا برخوردشون اینطوری بود من فکر می کردم با کم حجاب فقط بد برخورد می کنند 

آخرشم یه خانمه گفت شما دختر کی هستی؟ خونه تون کجاست؟ گفتم خونه ما اینجا نیست 

لایک نکن خواهر

اینکه برخورد ایشون خیلی  نادرست و غلط بود شکی نیست ولی شما هم نباید کالسکه رو می بردی روی فرش انگار با کفش رفتی داخل مسجد روی فرشش

بعد میخواستم بپرسم اون خانوم همون اول با داد و بیداد اومد جلو؟

قربون پیغمبر برم که با مهربونی حتی کافرم مسجد راه میداد اسی جان اینا کلا تعصب بیجا دارن تو از مسجد زده نشو

ببخشش خیلی از خانما میان مسجد با کالاسکه فقط زیر چرخ ها پلاستیک میزارن شما هم این کارو کن عزیزم

.

حرفم دفاع از اون خانم نیست کار زشتش توجیه نداره شما کسی کالسکه رو بیاره تو خونت و فرش رو کثیف کنه نا ...

من یه بار پدرشوهرم کالسکه رو آورد تو سالن و چرخ های کثیفش رو فروش ها بچه رو حرکت می داد و عین خیالش نبود!  من اون روز خیلی ناراحت شدم گفتم انگار کثیف نشدن فرش خونه خودشون مهمه ، ولی کثیف شدن فرش خونه من مهم نیست! 

یا ارحم الراحمین
حرفم دفاع از اون خانم نیست کار زشتش توجیه نداره شما کسی کالسکه رو بیاره تو خونت و فرش رو کثیف کنه نا ...

مسجد خونه کس دیگه ای هست اون خانم حق نداره به کسی تذکر بده که تو خونه خدا چیکار بکنه چیکار نکنه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤سربرزی لکستان🌱خنده کن تا جای خون در من عسل جاری کنیبی کوروش و بی تهمتن با ما چه گویی از وطن؟ {♡خلیج ایرانی آبی آزاده یه ملت عاشق پشت تو وایساده برای داشتن تو جهان اگه جمع شه فکر کن اجازه بدیم یه مو ازت کم شه کوچولو جلوتر نیا این گربه بی رقیبه این گربه استخرش واسه تو زیادی عمیقه♡}•و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت•              نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
بعضی این تعصبی ها آدم رو از دین زده میکنند من نوجوان که بودم با خواهرم می‌رفتیم مسجد نماز بخونیم مان ...

من و خواهرم و چند تا از دوستامون بچه بودیم میرفتیم مسجد دو تا پیرزن هر چی دختر دبستانی و راهنمایی بود با کلی دعوا و توهین مینداخت بیرون،اونقد دلمون میشکست 

من هنوز از اون پیرزنا متنفرم