2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252431 بازدید | 594 پست

منم همینطور بودم بچه اولم بود خیلی دلم بهش خوش بود ،یهو افتادم رو خونریزی شدید هماتوم درست کردم اینقد بزرگ بود که دکتر میگفت باید اگه بزرگتر شد باید بچه سقط بشه جون خودت در خطره خدا شاهده اومدم استراحت مطلق کردم و شیاف پروژسترونم زدم بعد از یه ماه دیدم دوباره افتادم روخونریزی اما این دفعه کم و سیاه رنگ گفتم دیگه تمام انقد گریه میکردم که نگو مامانم گفت میخوای هماتومت باشه چون خون سیاههه مال بچه نیست رفتم گفت هماتومت داره کوچیک میشه و بچه هم سالم ،براتون بگم اول بار که خونریزی گرفتم خدا شاهده روزی یه بسته رو تمام میکردم اینطوری بود پرستارا توش موندن که این همه خون و بچه سالم خدا رو شکر الان دخترم کلاس اوله و خوشگل و سر حال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها برام دعا کنید با گریه مینویسم افسردگی گرفتم احتمالا دلم برا بچم میسوزه فقط  من ب درک ...

نگران نباش، اذیت نمیشه عزیزم.خیلی‌ها اینجوری هستن. فقط یه دکتر خوب برو که کمکت کنه

احتمالا همورویید دارین ؟؟؟ سعی کن سبزیجات بخوری  من حال و روز بارداری مو بگم میشینین برام زار ...

عزیزم ویار بارداری خیلی سخته خواهر منم دقیقا تا لحظه زایمانش عق زد هر چی هم میخورد فرقی نمی‌کرد 

عزیزم تا میتونی اب جوشیده بذار سرد بشه بخور من کل بارداری با همین روش یبوست نگرفتم

روغن زیتون بریز تو غذات بخور

غذاهای مقوی بخور

بخودت برس نه خودت اذیت میشی نه نی نی

انشالله سالم بغلش کنی😍

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

من چی بگم که هفته ۳۵ بارداریم دوتا دختر وزنشون کمه ولی آب یکیشون کم شده بند نافم دور گردنشونه من باید زیاد بخورم حداقل تو این یکی دوهفته وزن بگیرن هیچی نمیتونم بخورم تازه الان یادم افتاده باردارم و تهوع و استفراغ نمیذاره😭

مامان دوتا دخمل ناز 😍

عزیزم تو‌ کم بخوری بچه چیزیش نمیشه از تو تغذیه میکنه 

و اینکه ناشتا ی قرص فکر کنم پنتوپنازول  بخور یک ساعت قبل صبحانه

عااااالیه من از تهوع و استفراغ نگم برات ولی با این روش خوب شدم 

و اینکه اگه تهرانی برو مرکز مام پیش دکتر نصر و ماما خانوم حسینی برای هماتوم و …  

کارشون بی نظیره 

نی نی و مثل عروسک میذارن تو بغلت اصلا غصه نخور بچه به مادر قوی احتیاج داره 

هفته چندی .دکتر به جای ترسوندنت فکری به حال استفراغ و بی اشتهایی یبوستت کنه

برای یبوست یه قرصایی من میخورم عالین..فقط یکیشون روده تو فعال میکنه..اما نمیدونم تو بارداری هم میشه مصرف کرد یا نه