2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252428 بازدید | 594 پست
برای یبوست یه قرصایی من میخورم عالین..فقط یکیشون روده تو فعال میکنه..اما نمیدونم تو بارداری هم میشه ...

برای یبوست نکتار زدالو بخور خیلی خوبه و اگه قرص اهن میخوری از اونه یبوستت 

قرص اهنتو عوض کن و فروفورت دئودنال بخور خوب میشی 

فقط بستنی بخور عالیه واسه وزن گیری جنین 

بستنیم میخورم آخه دردم یکی دوتا نیس که نمیدونم چه خارش کوفتیه گرفتم همه جای بدنم میخاره دکتر گف چیزای شیرین زیاد نخور بستنیم باید خیلی کم بخورم

مامان دوتا دخمل ناز 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول ازهمه قوی باش خواست خدا هر چی باشه همون میشه بعد هم دکترا همیشه آدمو می ترسونن منم بارداری سخت بود هر وقت می رفتم دکتر واسه چکاپ منو با چشم گریان و یه دنیا استرس برمی گردوند خونه استراحت کن برای یبوست سعی کن چیزای ملین مثل آلو بخوری بریز تو آب نرم بشه آبشو بخور انشااله نی نی ات به سلامتی دنیا می یاد 

انشالله سالم به دنیا میاد عزیزم ❤

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻

عزیز دلم همه ی اینا ک گفتی اکثر خانمای باردار دارن 

منم تا ۱۶ هفته بخدا هیچی نمیتونسم بخورم 

دکترم‌میگفت نگران نباش و قرصای تقویتیم میخوردم میگفت بچه چ غذا بخوری چ ن نیازاشو از بدن مادر میگیره 

درمورد یبوست منم داشتم و حتی همرویید هم گرفتم انجیر خیی کن صبح ب صبح ناشتا بخور خاکشیر الو خورشتی دست اخر اگ اوکی نشدی برو داروخونه بهت ملین میده ک واسه بچه ضرر هم نداره 

جفت پایین و هماتوم هم فقط استراحت 

من جفتم پایین بود هماتوم هم داشتم برامدگی لبه ی جفت و خونربزی هم داشتم 

فقط با استراحت درست شد 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۲سالگی دخترم

الهی عزیزم 

چقدرم نازنازی و کوچولوئه طفلکم...معلومه ظریفه و دختره.

اینا که چیزی نیست.بی تابی نکن برای هر دو تون بده گلم

همه اینا درمان داره زیر نظر دکتر باش مدام استراحت کن

به سقط فکر نکن

برای یبوست کلی درمانه الو بخیسون و بخور سیلاکس مصرف کن

شیاف سیلاکس بذار درست می شه

هماتوم هم جذب می شه با دارو

دوست من دو بار اثاث کشی کرد تو دوران بارداریش هماتوم اورد و حفتش پایین بود دو تا دکتر عوض  کرد سریع حذب شد.بچه ش هم سالم و سلامت تازه طبیعی به دنیا اورد.

اصلا غصه نخور که فشار و استرس برای جفتتون بده.

بارداری سختی داری اما مطمینم صحیح و سالم می اد بغلت و حسابی شلوغ کاری می کنه و از دست بازیگوشیاش می ای تاپیک می زنی برامون.

خیلی دعا کن و انرژی مثبت بفرست اصلا کلمه سقط رو بریز دور از ذهنت.

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   

عزیزم فقط شماکه نیستین منم دوماه استراحت مطلق بودم هماتون داشتم خونریزی داشتم باورکن کسی نبود یه لیوان آب دستم بده انقدر گرسنگی مکشیدم که شوهرم ازسرکار بیاد 

وقتیم میومد بیچاره فقط بلدبود تخم مرغ درست کنه انقدر من زجرکشیدم 

اماخداروشکر گذشت توهم امیدت به خداباشه

دختراخواهش میکنم ازتون جواب منوبوین من ۱۲هفته بارداریمه پلاکتم شدیدا افت کرده ۷۰هزاره😭خیلی خطرناکه ...

عزیزم برو دکتر یا برو زیر نظر بیمارستان

اگر تهرانی برو صارم یا نیکان یا مادران

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   
بهم داده ازبس تهوع دارم هر روز امپول میزنم تاثیر اون امپوله ک انقدر یبوست دارم😭😭😭 نمیدونم بزنم ...

گلم دقیقا منم حاله تورو داشتم تو بارداری قرص دمیترون یبوست میاره منم بخاطر اینکه حالت تهوع وحشتناک داشتم دمیترون مینداختم یبوست میشدم انقدر بهم فشار میومدا سیع کن بگردی ببینی چی واسه حالت تهوعت خوبه دیگ دمیترون نندازی تا اذیت نشی 

منم همینطور بودم بچه اولم بود خیلی دلم بهش خوش بود ،یهو افتادم رو خونریزی شدید هماتوم درست کردم اینق ...

ای حانم خدا حفظش کنه   

خدا بخواد همه چی حور می شه به اذن خودش و انرژی مثبت مادر

درد مقعد چ کنم  روده هام ازم زده بیرون یه تیکه بزرگ ۶سانتی ازم اویزونه ن میتونم بشینم ن چیزی ...

عزیرم من دوقلو باردار بودم همه این چیزایی که گفتی رو داشتم نگران بچت نباش اون از بدن تو نیاز های خودش رو برطرف میکنه نگران خودت باش که بعد زایمان تازه میفهمی کمبود همه چی داری.

یه دختر دارم تا نداره

من سیب و پرتقال و پنیر حالمو بد میکردن کلا اونارو از خودم دور نگه میداشتم 

فقطو فقط جوجه کبابی گوشت کبابی بخور گلم اگ حالتو بد نکرد 

آجیل جات حاله منو بد میکرد 

اگ تونستی مویز و شکلات تلخ  بخور  کم بخور مقوی بخور